שרשורשירים..|בלוןכ|

coolit

New member
לוידעת מה איתכם..../images/Emo12.gif|בלוןכ|

לי יש גו גו דולס - איריס, ומישל בראנצ' - אול יו וונט (יש עוד אבל בלעעע..), וזה מספיק לי..
הה, איזה קטע..^^;; כל המסך רועד לי, כאילו מה שמצויר עליו, ואז אני יודעת שקיבלתי SMS מקרן..

coolit

New member
ממ..|בלוןכ|

טוף, מחצית השירים שאין לי מאלה, אוריד.

HaMsTeR

New member
אה, ומגיע לצחי קרדיט../images/Emo118.gif|שיר|

הוא זה שגרם לי לאהוב גו גו דולז ומישל בראנץ'!~
צחי!

Kryptonite

New member
איך שכחתי!../images/Emo168.gif

Five For Fighting - Superman שיר שקט שכיף לשמוע אותו...^^; יש גם את - Eve Cassidy - Time After Time אבל הוא די מדכא...

Snitch

New member
חצי פלייליסט שלי ../images/Emo98.gif

RHCP - Can't Stop Sixpence None The Richer - Kiss Me Sixpence None The Richer - There She Goes משינה - את לא כמו כולם המכשפות - הלילות הקסומים המכשפות - עד העונג הבא מוניקה סקס - סאן חוזה מוניקה סקס- מכה אפורה מוניקה סקס - פצעים ונשיקות מוניקה סקס - איש קש משינה - משהו קטן וטוב מוניקה סקס - שנים חסומות
10things I hate about U- I Want You To Want Me Dawson's Creek - I Don't Want To Wait Napoleon XIV - They're Coming To Take Me Away
Stevie Wonder - Isn't She Lovely SMASH MOUTH - ALL STAR מאור כהן - הכי יפה בעולם Vanessa Carlton - Thousand Miles Sandra - Maria Magdelena Fame Movie Theme - I'm Going To Live Forever Brian Adams & Mel C - Baby when youre gone Clueless - Super Model אפרים שמיר - נכון, את יפה Fool's Garden - Lemon Tree Ricky Martin & Meja - Private emotion Madonna - American Life Atomic Kitten - Whole Again Counting Crows feat Vanessa Carlton - Big Yellow Taxi Disney - (Anastasia) - At the Begining Appleton - Fantasy Cardigans - My Favourite Game Frankie Vallie - Can't take my eyes of off you Goo Goo Dolls - Iris Lene Marlin - Sitting Down Here Letters To Cleo - Cruel To Be Kind Louis Armstrong - What A Wonderful World Republica - Ready to go Robbie Williams - Angels Sinead Quinn - What you need is the cardigans - Love Fool Vanessa Paradis - Be My Baby ברי סחרוף - היא לא דומה דנה ברגר - חמימות חולפת כוורת - היא כל כך יפה כוורת - שיר המכולת Savage Garden - I Knew I Loved You Savage Garden - Truly Madly Deeply Savage Garden - To the moon and back יש עוד, זה מה שמצאתי כרגע

coolit

New member
מה שמצאתי לנכון להגיב../images/Emo3.gif:

יאאאאאאאאא, חמימות חולפת. (לוידעת למה, אבל השיר הזה, שזה השיר היחיד של דנה ברגר שאני מכירה, פשוט *גורם לי לדמיין אותה* כמו סיגל. גאד, זה אומר שסיגל זנותית בעיניי או מה?
אוף, זה פשוט לאאא מרפה ממני כל זמן שאני שומעת את השיר..^^)

Kryptonite

New member
רק לי חמימות חולפת../images/Emo168.gif

מזכיר בטירוף את יום מעונן של ההי-פייב?

As I Am

New member
o_O ../images/Emo103.gif

אולי רק אתה טרחת ללמוד את המילים. אם זה בכלל במילים. זה במילים?
אני כל כך שמחה שאני לא זוכרת את השיר יותר.. ^^;

Kryptonite

New member
לא! המוזיקה!../images/Emo168.gif

כלומר, זה נישמע אותו הדבר! המוזיקה! >_< בע, המוזיקה

=Wednesday=

New member
יאםםם...

זה מה שיצא מרפרוף בקאזה: you'll be in my heart/phill collins
(ובכלל.. כל השירים של דיסני, כמובן) wind of change/scorpions (שרנו את זה במסיבת סיום של כתה ח'
) may it be/enya (מהפסקול המדהים של שר הטבעות
) romeo and juliet/dire straits (שיר חמוד ^^) hey jude/beatles (ביטלס.. כל מילה מיותרת) angels/robbie williams (פשוט שיר יפה. מה לעשות) ו... בעברית זה נשמע יותר טוף
: דרך ארוכה/גלי עטרי הנסיך הקטן/דני ליטאני ריח של שוקולד/הכבש השישה עשר ^-^ שיר נבואי קוסמי עליז/יוני רכטר ("הו.. לך ישר.. לך לבד...") רד אלינו אווירון/להקת חיל האוויר (זה קורע!!!
) מיכאל/אתי אנקרי (התאהבתי בשיר בפסטיגל עתיק כלשהו...) ימים של שקט/לולה נגע לו ללב/כנ"ל ילדות נשכחת/נורית גלרון על כפיו יביא/רבקה זוהר חווה אלברשטיין: ימי בנימינה, ויויו גם, חיוכים, כמו צמח בר, לונדון, בלדה על סוס... אריק איינשטיין: דמעות של מלאכים, ילדים של החיים, גיטרה וכינור, יש בי אהבה, אמא אדמה... ועוד רבים וטובים

shloompi

New member
*מצקצקת בלשון*../images/Emo79.gif

רק עברי לידר אחד? בושה. אני כאן כדי לשפר את המצב. עבדרי לידר 1. אגדות (והחיים שלנו כאן, מול העשן של הסיגריות...) 2. איש יקר (עכשיו אני שמעתי- הלב הזה הוא חצי אוטומטי) 3. לבד (לבד, לבד, אני רוצה, לבד. הבנזונה אמר שהוא רוצה לבד) 4. אף אחד משנינו (אף אחד משינו לא יילחש באוזן- אני צריך קצת זמן, אני צריך קצת זמן) 5. כמה שאני אוהב (כמה שאני אוהב, אני צריך משהו אחר...) 6. כמה כוכב (ויש לי ענן , וקראים לו על שמי) 7. האנשים החדשים (אנשים צקרים שמדברים מהר, בשפה קצובה הם מספיקים יותר) 8. יותר טוב כלום מכמעט (אם לא היא, אז.. אף אחת, יותר טוב כלום- מכמעט) 9. בתי קפה (תקשיבי- די ג'יי זה לא שם פרטי!) 10. תמיד אהבה (ברגעים שטוב לי, אני לא יכול לכתוב... חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב) ברי סחרוף 1. ניצוצות (ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע....) 2. יומולדת (היום יומולדת, תראי יש כאן סוד ישן-חדש) 3. חלליות (חלליות רודפות אחרייך, חלליות קוראות לי לחזור) 4. עוד חוזר הניגון (שזנחת לשווא...) 5. מפנה מקום (אני מפנה מקום בשידה, לכפכפים שלך...
) מוניקה סקס 1. כל החבר'ה (שיר עצוב נוראאא...) 2. גשם חזק (קשה לי לראות, אפילו כשעיניי פקוחות) 3. פצעים ונשיקות 4. מכה אפורה יוני בלוך (כולם מרימים גבה. יש כזה זמר, והוא מעולה) 1. תפוזים 2. נעים בחוץ 3. גידלתי אישה
4. נפוליאון 5. לוט כל מיני- עברית 1. ועכשיו/לירן נדל 2. פנסים/שרון חזיז ועברי לידר 3. יאללה ביי/אריאל הורוביץ' 4. ואיך שלא/מוש בן ארי 5. מלנכוליה/חמי רודנר 6. אהבה קצרה/ארקדי דוכין ומאיר בנאי 7. טמבל/החברים של נטאשה 8. אהוב יקר/רונית שחר 9. אצלי הכל בסדר/מיקה קרני 10. טבריה/מיכה שטרית כל מיני- אנגלית
1.forever/full house soundtrack 2.nobody's wife/anouk 3.truely madly deeply/savage garden 4.hero/Chad Kroeger 5.everything for free/k's choise 6.if i didn't have you/monsters inc. soundtrack 7.all star/smash mouth 8.beauty and the beast/beauty and the beast sounftrack​
זה הכל להיום

coolit

New member
../images/Emo3.gif

יו נואו, לא שמתי פה את *כל* הפלייליסט שילי, יש לי עוד עברי לידרס.
(כמה חבלללל שהוא הומו..
טוף, בזה אני מבטיחה-חגיגית-בלי-נדר שאני לואומרת יותר ת'משפט הזה, טחנתי.
) תודההההה
וגם לכולם

shloompi

New member
../images/Emo45.gifעברי מלך!../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

סופסוף אנשים עם טעם מוזיקלי משובח

Kryptonite

New member
יה יה,../images/Emo168.gif

אני יודע...
תגיבו לשרשור של הסופרלנד

coolit

New member
../images/Emo3.gif

אגב, כנראה שלי אין טעם משובח- ברי סחרוף הוא חתיכת זבל!!

למעלה