*מצקצקת בלשון*../images/Emo79.gif
רק עברי לידר אחד? בושה. אני כאן כדי לשפר את המצב.
עבדרי לידר 1. אגדות (והחיים שלנו כאן, מול העשן של הסיגריות...) 2. איש יקר (עכשיו אני שמעתי- הלב הזה הוא חצי אוטומטי) 3. לבד (לבד, לבד, אני רוצה, לבד. הבנזונה אמר שהוא רוצה לבד) 4. אף אחד משנינו (אף אחד משינו לא יילחש באוזן- אני צריך קצת זמן, אני צריך קצת זמן) 5. כמה שאני אוהב (כמה שאני אוהב, אני צריך משהו אחר...) 6. כמה כוכב (ויש לי ענן , וקראים לו על שמי) 7. האנשים החדשים (אנשים צקרים שמדברים מהר, בשפה קצובה הם מספיקים יותר) 8. יותר טוב כלום מכמעט (אם לא היא, אז.. אף אחת, יותר טוב כלום- מכמעט) 9. בתי קפה (תקשיבי- די ג'יי זה לא שם פרטי!) 10. תמיד אהבה (ברגעים שטוב לי, אני לא יכול לכתוב... חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב)
ברי סחרוף 1. ניצוצות (ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע....) 2. יומולדת (היום יומולדת, תראי יש כאן סוד ישן-חדש) 3. חלליות (חלליות רודפות אחרייך, חלליות קוראות לי לחזור) 4. עוד חוזר הניגון (שזנחת לשווא...) 5. מפנה מקום (אני מפנה מקום בשידה, לכפכפים שלך...
)
מוניקה סקס 1. כל החבר'ה (שיר עצוב נוראאא...) 2. גשם חזק (קשה לי לראות, אפילו כשעיניי פקוחות) 3. פצעים ונשיקות 4. מכה אפורה
יוני בלוך (כולם מרימים גבה. יש כזה זמר, והוא מעולה) 1. תפוזים 2. נעים בחוץ 3. גידלתי אישה
4. נפוליאון 5. לוט
כל מיני- עברית 1. ועכשיו/לירן נדל 2. פנסים/שרון חזיז ועברי לידר 3. יאללה ביי/אריאל הורוביץ' 4. ואיך שלא/מוש בן ארי 5. מלנכוליה/חמי רודנר 6. אהבה קצרה/ארקדי דוכין ומאיר בנאי 7. טמבל/החברים של נטאשה 8. אהוב יקר/רונית שחר 9. אצלי הכל בסדר/מיקה קרני 10. טבריה/מיכה שטרית
כל מיני- אנגלית
1.forever/full house soundtrack 2.nobody's wife/anouk 3.truely madly deeply/savage garden 4.hero/Chad Kroeger 5.everything for free/k's choise 6.if i didn't have you/monsters inc. soundtrack 7.all star/smash mouth 8.beauty and the beast/beauty and the beast sounftrack
זה הכל להיום