שרשורסופ"ש

DuLcE NeTa

New member
שרשורסופ"ש

טוב, אז... ככה. קצת שאלות וכאלה שיהיה לכם נחמד לענות [או אולי לא נחמד, סתם משעמם לי ובא לי לפתוח שרשור מגניב] שאלות על השבוע שחלף:
דבר נחמד שקרה השבוע:
דבר שהייתם מעדיפים לשכוח:
שיר השבוע:
פרק הפיג'מות של השבוע:
תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: שאלות על השבוע שבפתח:
משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:
משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:
משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!
נטע

../images/Emo11.gif עונה.

דבר נחמד שקרה השבוע: 1 נגד 100 ומחר ברדיו!! דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: לא יודע שיר השבוע: כל השירים של hanna פרק הפיג'מות של השבוע: מסטיק המזל תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: הפיג'מות משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: אחד נגד 100 משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: לא יודע משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: אני ברדיווווווווווו תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] אין לי כוח

ofer976

New member
עונה ../images/Emo152.gif

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: הייתי במחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: אמ...השיכור ההוא שהיה בעזריאלי שיר השבוע: כל שירי המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" פרק הפיג'מות של השבוע: המבורגרי מת מצחוק תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: אין שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: חברים... משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: לא יודע משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: סופ"ש עם הדודים!!! תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם: למה? 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה: למה? 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!]:לא! למה?

slee4

New member
../images/Emo11.gif

"אמ...השיכור ההוא שהיה בעזריאלי"

פ י ל ר

New member
עונה...

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: הצטרפתי לפורום.. דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: הערס מאור יהודה שהתחיל איתי.. פויה עליו.. שיר השבוע: savin' me פרק הפיג'מות של השבוע: הטברנה של גרי. תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: friends שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: ההתחלה של המחנה והיומולדת של נועה משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: לישון במחנה.. משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: מרתון! תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם: עדיף שלא.. 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה: אין לי כוח.. 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] אין לי.. עדיין..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקורע קורעDD: עונה

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: 1300 שקלים חדשים D:::::: דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: שלא שידרו את הווישליסט!!!!!!!!!!1111 שיר השבוע:הרבה וואה וואה פרק הפיג'מות של השבוע: ההפך הוא הנכוןXDDDDDDDDDDDDD
תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע:חברים, הפיג'מות שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:עבודה, עבודה, עבודה משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:מפגשוס D: משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:נמ לאיודעת תמונת השבוע: טום פלטצ'ר המושלם

Yu vi

New member
עונה ../images/Emo85.gif

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: קיבלתי 100 שקל וגיליתי שאת האולסטאר שאני רוצה אפשר להשיג בארץ :] דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: מממממממ אנשים מסוימיםXD שיר השבוע: יש כמה ! Transylvania, Sorry's not good enough, The ballad of Paul K
וBroccoli - כולם של מקפליוש
. פרק הפיג'מות של השבוע: ההפך הוא הנכון XDDDDDDDDDDDDDD תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס
שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: לקבל סופסוף עדשות חדשות לשנה הקרובה !! משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: מפגשונושששששש D: משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: לאדעת XDDDDD תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה
ממממממ עיצוב אחרון שעשיתי למקפליי XD 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!]

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif בונההההההההה עונה

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: אמממממממממממממממ התחלתי להרוויח מאני !!! [יענו כסףף] דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: אמממממממממממממממממממ לא יודעע שיר השבוע: happy- hilary duff
פרק הפיג'מות של השבוע: הזה עם "הווווווו אלוקיםםם !!!!!!" תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: אממ האלופה שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: לקנות מפרטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חדששש משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: מפגששששש משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: לא יודעע אולי מנוחה [?!!] תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם- לא 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה- לא 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!]- לא

יובל94

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שאלות על השבוע שחלף- דבר נחמד שקרה השבוע: הלכתי לדיאלוג בחשיכה דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: כלום
שיר השבוע: all the money in the world-amy diamond פרק הפיג'מות של השבוע: הטברנה של גרי XDD תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: אולי בריכה P: משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: מפגש משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: טיול

עונה ../images/Emo6.gif

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: סידרתי את החדר והוא די חדש XD דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: חםםםםםםםםם שיר השבוע: השיר מנשיקה במצ"ח. לא יודעת את השם. פרק הפיג'מות של השבוע: כן לא שחור לבן [הו אלוקים!!] תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: הממממ..... אולפן שישי חחח סתם... הממ לא יודעת
הפיג'מות? שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: שיחות ז'בנטע! כי התגעגעתי
משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: אולי מפגש... משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: אני הולכת לחכות בקוצר רוח ליומראשון לסדנה ברימון. תמונת השבוע: אין לי עצבים לתמונה

slee4

New member
עונה

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע:חלק מכם כבר יודעים ואני לא אפרט....:] דבר שהייתם מעדיפים לשכוח:שאני נוסעת לאילת בסופשבוע הבא:( שיר השבוע:פרום יסטרדיי של 30STM פרק הפיג'מות של השבוע:לחם עבודה.. תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע:ג'קאס!!! שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:אמ...יום שלישי אני אצל יובל ו...אני חושבת שיהיה יותר טוב אם אני אשרוק|שורק| משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:כנ"ל וגם נסיעה לאילת משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:כנ"ל!!!! תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם-אין לי כוח 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה-כנ"ל 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!]-כנ"ל

go goldi

New member
../images/Emo191.gifעונה../images/Emo3.gif

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע:מפגש
דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: שיר השבוע:את-בן ארצי פרק הפיג'מות של השבוע: מכירת חיסול סוף עונה תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע:הפיג'מות
שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:אמ.... לקנות דברים לבית ספר משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:כלום.... משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:כלום:| תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] התמונה הזו עונה על שלושת האפשריות
, נטע אל תרביצי לי חזק

|ז'בט|[אני כבר לא שוכחת]

שאלות על השבוע שחלף: דבר נחמד שקרה השבוע: ששוב חזרתי להגיבב דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: שכבר הרבה זמן אני לא הגבתי שיר השבוע:אין לי מושגג פרק הפיג'מות של השבוע: כולםםם תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע:זאקק וקודיי והאנה מונטנה שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:וועידה משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:לא מפגשים אני שונאת מפגשים [כי אני לא הולכת אליהם] משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:אמממממ..כלום תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] ----------------------------------------------- אין לי כוח להעלות תמונה-סורי

עונה!!

דבר נחמד שקרה השבוע: כלום דבר שהייתם מעדיפים לשכוח:חח לא משנה שיר השבוע:כל דקה יש לי שיר שבוע אחר, everyday america-sugarland שאלות על השבוע שבפתח: משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:קולנוע! שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:כלום משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:לישון! תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] -אני אוותר,תודה
קאלי
שיהיה לכולם סופ"ש מעולה! -תודה!!!

meshiva

http://www.tpeople.co.il/on/mo/ טוב, אז... ככה. קצת שאלות וכאלה שיהיה לכם נחמד לענות [או אולי לא נחמד, סתם משעמם לי ובא לי לפתוח שרשור מגניב] שאלות על השבוע שחלף:?ma shlomhem? eih holeh sham beisrael? atem mitgaageim ellay? דבר נחמד שקרה השבוע: Galli Gertler hitkashra ellay דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: ..haya eize sipoor im kellev שיר השבוע:"...stars shining up above you" ze haya bapijamot ani shomaat et ze ahshav beradio 99 ken, adain lo hibiti et haradio ?aa, nigmar hamasah halavan פרק הפיג'מות של השבוע:
al tazkiri li et ze..beyom sheni ani ere prakim תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע:hapijamot...ani mitgaagaat שאלות על השבוע שבפתח:atem baim lamifgash beyom revii? ken? yay משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]:lahzor velifgosh et sharon and yuvi משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]:lifgosh et koolam משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש:lishmoa et shir haptiha hahadash shel hamasah halavan im shoorot shekatavti...please Galli! I lev you תמונת השבוע: יש לכם כמה אפשרויות לתמונה שתשימו 1. תמונה שלכם 2. תמונה שתעלה חיוך על כל מי שיראה אותה- ani mekava.. zot hatmoona hahi yaffa shematzati be sample pictures 3. תמונה של אחד מחברי הפורום [רק בהסכמה!!] הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה