שרשורסופ"ש

שבוע טוב ../images/Emo98.gif

דבר נחמד שקרה השבוע:הרבה בילויים משפחתיים. דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: לא זכור לי משהו. שיר השבוע: כמעט כל השירים ב"שדים" ו"מסעותיי עם עצמי" של איפה הילד. פרק הפיג'מות של השבוע: הפרק של "מי גנב ת'עוגיות שבקופסא, מי אתה? מיטונף!" (שכחתי איזה פרק זה). תכנית\סדרת טלויזיה של השבוע: שנות השבעים
משהו שאני מצפה לו השבוע:עבודה,משפחת סימפסון תמונת השבוע: מאילת

../images/Emo22.gif

"מי גנב את העוגיות מן הקופסה? מי אתה?! מטונף!" "סליחה, אתם סגורים?" "מי אני? מה פתאום?!" "שלום אני קורל(מורידה את המזוודה לוחצת יד עם גרי ומסבירה לו על האירוע שהיא רוצה לעשות" אתה יכול לבדוק אם אתה רוצה..

זה שהוא רזה, לא אומר שהוא לא אוכל../images/Emo22.gif

אני גם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רזה. כמעט כמוך(כמו חזקוש). אבל מצד שני אני כמו קובי, אם אני לא אוכל כל חצי שעה(טוב הגזמתי, אני אוכל בערך כל שעה), הקיבה שלי חושבת שערפו לי את הראש

dbshachar

New member
../images/Emo41.gif

דבר נחמד שקרה השבוע: הלכנו לבדוק פסנתרים וניגנתי על המון וזה ממש כיף P: דבר שהייתם מעדיפים לשכוח: מצונן.. :/ שיר השבוע: אינ'לי מושג פרק הפיג'מות של השבוע: השניים של צמחוני בעונה השלישית :) תכנית/סדרת טלויזיה של השבוע: כוכב נולד. לבועז היה ביצוע מדהים ביום שישי. משהו שאתם מצפים לו בחלק הראשון של השבוע [ראשון שני שלישי]: להתאמן על נגינה. משהו שאתם מצפים לו בחלק השני של השבוע [שלישי רביעי חמישי][איף נו שלישי זה באמצע מדי!]: צילום. משהו שאתם מצפים לו בסופ"ש: לבדוק עוד פסנתרים ולתכנן כבר את הקנייה

למעלה