שרשורלבוש |שופינג|

SNoopY 26

New member
זהו קול זהו קול גלגלללללל...

שורטס אפורים פיג'מה כאלה שענקיים עלי ונופלים כל דקה תחתונים שחורים סטרפלס שהוא ממש בטן כזה בצבע וורוד בייבי עם פסים עבים ורודים חזקים יותר [חרא תיאור] ציפורניים!!!!!!!!! יפות יופת ועדינות טבעת זהב עדינה על יד שמאל צמיד "טיפאני" [לא באמת] שחברה קנתה לי בחו"ל מלא איפור מרוח מתחת לעיניים חובה להוריד + שיער שצריך חפיפה לקראת מחר! וואו מתחילים ללמוד פאק לא נקלט לא נקלט אה, ומחזור

סקסימאדרפאקר../images/Emo22.gif

כרגע - תחתוני בוקסר כאלה של מיקי בצבע חום ומגבת:) בקרוב - חזיה שחורה יפה ממש>: אותם תחתונים שיער אסוף-פזור מגניב כזה או גופיה לבנה ארוכה באורך עם תחרה שחורה למעלה וציור, או גופיה שחורה עם קשירה מגניבה בצוואר וציור עליה גםP: חצאית אפורה-כחולה כזו קצת מעל הברך\מכנס ברך, עוד לא ברור סנדל מגניב ולא ברור בעליל איך להסביר אותו>: איפור קצת וזה להלהלהלה

SNoopY 26

New member
יום ראשון של בצפר לייק הלו!

סנדלי זהב של טומי מכנס קצר כהה גם מטומי חולצה קצרה תכלת כזו עם גולגולות באפור בהיר ממש קטנות.. מבלו בירד חזייה שחורה יפה יפה תחתונים צהובות שיער שאביב אמרה שהוא יפה היום! והוא ארוך נורא והיה לי חם ציפורנים אחיותיי! צ-י-פ-ו-ר-נ-י-י-ם :]]]]]]] תיק צד קטנטן חום כהה ועכשיווווו... מכנס פיג'מה אדום ענק טופ ירוק מהינס גופית סבא לבנה

ליום הראשון לכיתה ט'.

חולצה שחורה עם ציור של Happy tree friends מכנסיים צבאיים כאלו שגדולים עליי קצת, רחבים ואהובים
נעלי סקייט [ואנס] שחורות עם שרוכים לבנים שיער מתולתל שחור וחסר צורה צמידים על היד ואפילו התחדשתי לי בצמיד היום שקיבלתי מתנה מחברה.

THE ronch

New member
יאמ יאמ.

יפה דווקא. גרביוני רשת עד טיפונת אחרי הברך. חצאית ג'ינס קצרצרה בהירה עם שוונצים (נדבקתי מאנה :|). גופייה עם ציורים של בייבי דיסני'ז כאלה בגווני ורוד ארוכה ארוכה. מעליה, חולצה מהממת עם שרוולים תפוחים, בצבע כחול (הכי נורמלי שיש. לא בהיר ולא כהה) עם גולגלות לבנות חלולות, וכובע של קפוצ'ון. הגופייה מבצבצת ממתחת. נעלי אצבע שחורות. לק אדום ברגליים ובידיים. איפור שחור מאוד ומשקפי שמש ענקיווווווות לבנות מהממות! (ותיק בהדפס שיני כלב)

THE ronch

New member
ושוב!

לבי"ס- חצאית מיני קצרצרה בורוד בהיר בהיר בהיר, שתי שכבות עם תחרה לבנה בסוף כל שכבה ומן הדפסי פרחים בחום-אפרפר בהיר, מזארה. עדינה עדינה. גופיית סבא לבנה ארוכההההה בלמטה של אסף טישירט חומה עם הדפס לבן של סטיואי (פאמילי גאי) כפכפי ריף שחורים לקאדום שלוש טבעות כסף על יד שמאל טופ שחור מהיינס תחתונים שחורים עם קופידונים כסופים. עכשיו- אותו טופ ותחתונים אותה גופיה ובוקסר סקובי דו של אסף
ואחרי מקלחת לעבודה- תחתונים דומים רק בורוד טופ שחור אחר סקיני דיזל טישרט שחורה צמודה איפור שחור משקפי שמש לבנות ענקיות כפכפי ריף שחורים (שבעבודה יוחלפו עם אולסטאר)

לפני כמה זמן

נסעתי באוטובוס וראיתי מאחור בחורה עם חצאית מממממששששש קצרה. באנדרסטייטמנט. בלשון המעטה. וחשבתי לעצמי: "אוי, זו בחורה עם חצאית ממש קצרה!". ואז חלפנו על פניה וראיתי שזו את, והכל היה ברור...
[וגם שלחתי לך הודעה, אבל את מעפנה]

THE ronch

New member
חחחחחחחח יא מטורפת!!!!!!!

את יודעת איך שיגעת אותי עם זה? לא לי, ולא לתום (הבחור עם ההרבה שיער) לא היה טוקמן, ופשוט הסתובבתי ברחבי כיכר רבין וחיפשתי אותך איזה שעה!
(וזו הייתה בדיוק אותה החצאית שכתבתי עליה בהודעה שהגבת לה).

לפני שיעור הכנה לקורס

גופיה כתומה עם צווארון V ג'ינס מתרחב ממש ממש נמוך, אבל קשה לי שלא ללבוש אותו
שיער פזור ורטוב ממקלחת חזיה שחורה לבנה תחתונים שחורות עדיין יחפה, עוד מעט כפכפים חומים יותר מידי ספרי פסיכו לדרך עייפות קלה

TiKi PooH

New member
גם אני

לבי"ס- גופיה ספגטי שחורה עם מחשוף וי, שסוף סוף אני יכולה ללכת איתה בלי זה יראה מגוחך מפאת חוסר ציצי. לא שעכשיו המחשוף מקיא את החזה השופע שלי החוצה ומגירת החזיות צועקת לרענון מידות, אבל הגופייה יושבת טוב בשורה התחתונה P: חזייה ורודה. שהיא אחלה, אגב, אבל לאן לעזאזל נעלמו כל החזיות השחורות שלי. תעלומה אמיתית, נשארתי עם שתיים בלחץ והיו המון. תחתון צכלצ חדש מדונה ויקטוריה או וואטאוור, חמוד דווקא חצאית עד אחריי הברך, יפהיפהיפה מביג טום. עכשיו אני לובשת חולצה ענקיייייית מלי קופר שהייתה של אבא לפניי כמה עשורים בטח, ותחתונים ירוקים עם חיפושיות.

OverSharing

New member
חח מכוער../images/Emo103.gif

אבל כהרגלי, אני מתחמקת מללמוד למבחן. [כן, יש לי מבחן ביום שישי. נפלא!] ג'ינס אממ.. שחורכזה? אבל לא ממש. מתרחב! חח אני כזאת ילדה בכיתה ח'. אבל לא משהו נוראי תחתונים לבנים עם עיגולים וגומי בצהוב בננה חזייה לבנה גופיית קולר לבנה צמודה ומכוערת אבל למי אכפת:) ארוכה בבטן חולצת צופים שהראש שבט עשתה לעוז ולי.. חח כחול כהה עם גלופה צהובה שרשום ראש חלוץ 2007. ה-כ-י מכוערת בארץ:) טבעת על יד ימין, אחת בשמאל שרשרת עם טינקרבל שיער נראה לי סביל עם קליפס קטני לפוני הארוך שלי הרבה דברים כתובים על היד איפור מרוח

SNoopY 26

New member
יאמ פאם פאם

סנדלי זהב של טומי חצאתי ג'ינס בהירה בהירה יפה גופיית סבא שחורה ארוכה מעל חולצת בצפר לבנה גדולה חזייה שחורה תחתונים אדומות של מיקימאוס

EVE Lights

New member
אחרי יום הדרכה.

כרגע -- שיער פזור משקפיים חולצת טריקו גזורה אפורה בהירה עם ציור של 3 חתולים מקדימה, היא החליפה חולצה קצרה אפורה עם הדפס NAGASAKI בירוק-זית-צבאי מפול אנד בר שלבשתי היום מקודם גם הייתה חזייה לבנה תחתונים סגולים מכנסי פעמון שחורים מתרחבים למטה (כי היה אסור ג'ינס) גרביים אפורות עם הדפסי קשת בענן מטופשופ אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים

the mush

New member
מסריחולה

מכנס קצר חאקי חולצת פולו [אבל מבד רגיל] ירוקה גופייה לבנה ארוכה ממתחת טבע נאות שיער פזור פשוט כרגלו והקבועים- שרשרת לב שעון טבעת

Tin Doll

New member
היום אני כוסית..נראה לי ../images/Emo13.gif

מכנס חום שלושתרבעי צמוד קצת גופיה אפורה מעליה גופיה לבנה חזיה שחורה שיער אסוף, אפור בעיניים ומסקרה ואם מחשיבים את הביה"ח אז גם חלוק לבן שלושתרבעי קצת צמוד :)

Tin Doll

New member
בגלל הבית חולים הזה

פתאום אני לובשת חולצות/גופיות לבנות, עד עכשיו לא נגעתי בלבן.. רק שחור. וזה יפה לבן...מוזר שלא התקרבתי לזה בחיים.

Tears Dont Fall

New member
try to disappear

תכף יוצאת עם חברות להסתובב כי משעמם. שיער פרוע גופיה שחורה טופ שחור [!?] בוקסר שחור [!?] דגמ"ח ארוך צבאי כזה מבלו בירד כפכפים תיק זרוק כזה ובתוכו כל הבית שלי חח בלהבלה

e l u l a

New member
אחרי מקלחת../images/Emo153.gif

יותר מאוחר יוצאת ליומולדת של חברה.. גיליתי שזה סתם בדשא ברעות אבל כבר התלבשתי
. יחפה[כשאני אצא כפכפים ורודים מנומרים] ג'ינס קצר מפול אנד בר תחתונים אדומים של מיקי מאוס חזיה שחורה של פיקס גופיה שחורה עם קשירה מהאמצע לעורף, יש כיווצים אחרי הציצים ואז היא פשוט נשפכת כזאת, מסתם חנות באלנבי לק ורוד[וגם ברגליים] עגילים שחורים תלויים טבעת כסופה עם אבן כחולה-ירוקה שהיא בעצם סתם פלסטיק שיער כרגע מגולגל בתוך מגבת, ואח"כ יהיה פזור

למעלה