שרשורלבוש |שופינג|

Mooa-Numi

New member
סתם בית

מכנסי כדורסל שאוריאל הביא לי שעומר הביא לו גופיה ירוקה עם חלקים בהירים, טאי-דאי כזה, די מכוערת חזייה תחתונים שיער אדום
(בחלקו. קניתי רק קופסא אחת בטיפשותי, ולא ממש הספיק לכל השיער. אז איפה שאדום יצא מהמם, בורדו כזה, כמו שאני אוהבת, ואיפה שלא.. קצת יותר חום. לא הכי רואים אבל קצת כן ודי מבאס
), שאסוף בקוקו בית כזה

Mrs big

New member
תגידי, איזה צבע קנית? של איזו חברה וכמה עלה?

אני מתלבטת כבר מתחילת החופש, וכמו תמיד כשאני מתלבטת, בסוף כלום לא יוצא.

Mooa-Numi

New member
וולה

לא זוכרת, משהו שנראה ממש ממש בהיר אבל ידעתי שזה יצא אחרת כי ככה זה (לפחות בשיער שלי שהוא כהה ולא תופס כלכך צבע). תקני תקני. יאללה את צעירה וגם ככה זה ירד

Mrs big

New member
יש מצב שאת בודקת מספר?

כי אני אף פעם לא יודעת איך זה ייצא על השיער ואני נורא פחדנית. פשוט לי ולך אני חושבת שיש פחות או יותר אותו צבע טבעי.

Tin Doll

New member
יו גם אני

אני רוצה לצבוע לגוון יותר חזק של אדום אבל זה מסובך כי אני לא יודעת איך זה יתקבל על השיער שלי ומה ייצא, כי אני רוצה אדום מאד מסויים...

Tin Doll

New member
אה ו..

אני גם לא יודעת של איזו חברה לקנות עד עכשיו קניתי נטורל וזה חרא, אמנם הצבע נתפס טוב על השיער שלי אבל הוא יורד מהר

Tin Doll

New member
לא, אני לא רוצה ממש חזק

אבל יותר חזק ממה שיש לי כרגע..

Oo The Gush Oo

New member
אני חייבת שופינג../images/Emo111.gif

עכשיו סתם גופיית פשע לבנה, ושורט טרנינג שכזה אפור בהיר. אח"כ ליציאה:
טופ סטרפלס צבע גוף כזה.
טוניקה לבנה עם פסים דקים כסופים.
ג'ינס אפור כהה גזרה ישרה חלקית.
כפכפים כם כל מיני אבנים ויהלומים אפורים עליהם, יפות דווקא.
תחתונים לבנות שמקדימה זה רגיל ומאחורה תחרה.
טבעת בכל יד, 2 צמידים כסופים ביד ימין ושעון בצד שמאל ושתי שרשראות כסופות, אחת קצרה אחת ארוכה.

EVE Lights

New member
ועכשיו לבלום בר.

שיער פזור עיפרון שחור בעיניים גופייה שחורה (חדשה!) עם פאייטים במחשוף ובלמטה שלה. מקסטרו חזיית פוש אפ שחורה חצאית סקוטית משובצת אפורה מנו ניים חגורת ניטים 3 שורות חוטיני שחור עם גולגולת ורודה מקדימה צמיד ניטים על יד ימין + 2 גומיות סגולות יד שמאל - שעון סווטש כסוף גרביונים עם איקסים קטנטנים ועיגולים באמצע מגפיים שחורים מאלדו

yaeli87

New member
חזרתי מאחותי...

נעלי פלטפורמה שחורות צמיד ברגל מכנס חום קצר של פולנ'בר תחתון ירוק חזיה שחורה גופיה ורודה טבעת שרשרת עיפרון שחור מרוח שיער בקוקו בפן מעיק ולא נוח כ"כ קצת עצבים...

מגניב.

גופיית סבא לבנה ארוכה עם ציור ריאליסטי של דוב פנדה ווסט-סריג צהוב יפהפה [חדש מטופשופ!] פתוח [לא מכופתר] שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים חיקוי הוואיינס שחורות קוקו נמוך מרושל עם שוונצים משקפי שמש שחורים גדולים חלאס עם השוונצים האלה. מילה מעצבנת. אבל הייתי מהההה מגניבה. ^^

adiss90

New member
בת דודה שלי התעצבנה עליי D:

ואיזה מכר חביב לא הפסיק לבהות בי בתדהמה. חולצת "דלהי למה" (סבתא שלי קרועה), ...יענו עם כתף אחת חשופה. בצבע ירוק זועק עם כלמיני שטויות זנותיות. מכנסי טרנינג D: שחורות נעלי סירה חומות ותיק תכלת. אבל תכלס קיבלתי רק מחמאות...אני יפה היום, אני יכולה להרשות לעצמי.

stink

New member
בבית אחרי מקלחת

מחכה שהוא יבוא... שורטס כחולים עם פרחים משונים תחתונים של סנופי חזיה לבנה עם כתפיות ורודות וגופיית סבא לבנה

PennyLaneM

New member
ממ בערב שישי

חצאית ג'ינס מיני עם שוונצים גופיית קשירה סגולה סנדלים האלה שיש לכולם צמידים וטבעות ושרשרת של דובדבנים איילנר+מסקרה+עיפרון שחור וקצת נגיעה של צללית שחורה והיה לי GOOD HAIR DAY יחסית לכל הלחות הזאת בחוץ ווהו עכשיו סתם בוקסר וגופיה

RainbowL

New member
בשישי בערב לבני דודים

גופיה לבנה פשוטה וחמודה שיושבת סוף הדרך טופ אפור שראו קצת חצאית מיני ג'ינס משופשפת יפיופה הסנדלים שיש לכולם בצהוב ירוק כזה משוגע שרשרת זהב שכתוב גורג'ס כמו שכתוב עם השמות. ושרשרת חרוזים קצרה יותר בשמנת כזה שאנטית ואחלה של שיער. וצמידי שאנטי כאלה רגילים על היד. וצמיד ווליום על היד השניה. ושיזוף שלא מהעולם הזה!!!!!!!!!

MaddyD

New member
ממ לא היה יותר מידי

נסכם את הסופש בחמישי לקלרה - נעלי עקב רצחניות, טייצ שחור ארוך וטוניקה ענקית בלונית לבנה, היה לי לוק דוגמנית עם ה185 הזה שלי היה מגניב אתמול לעבודה -לאיצאתי - ג'ינס ענקי כזה וחולצה אפורה מוזרה, כפכפים לבנים היום למסעדה ועבודה - ג'ינס כחול גזרה ישרה, סנדלים שחורים חולצה ורודה מאמי כזה עם כפתורים בערב לסאקאיה - חצאית ג'ינס סתמית לאללה וגופיה פרחונית עוד יותר סתמית וואלה

little shorty

New member
אתמול הייתי כוסית.

מכנס סקיני נמוך בצבע בז' ממש ממש יפה גופיית סבא לבנה עם פתח בגב וציור של דרקון הסנדליפ השחורים שלי עם הפפיון חזיית סטרפלס לבנה עוד מעט לעבודה: ג'ינס ישן בהיר בהיר גופית סבא שלנה שמתחלפת לחולצה שחורה של העבודה קרוקס שחורות תיק אדידס ירקרק

למעלה