לבוש+שופינג. ../images/Emo13.gif
עכשיו לובשת: התחתונים האהובים עליי, שחורים ברזילאיים מבד מהמם טופ שחור מהיינס גופיית סבא לבנה של אסף
לק אדום ברגליים ובידיים חוחוחו.
שופינג: היה יום ממש מגניב, נפגשתי בבוקר עם סיון, ישבנו בקפה ג'ו ואז התחלנו לקנות כלמיני שיט. אז השלל לא רב ולא הכי מעניין, אבל הייתי חייבת טישירט'ס כי בדר"כ אני רק עם גופיות ובבי"ס אסור. והרי לכן--
טישירט בצבע שחור עם בארט סימפסון לבוש כמו באייטיז עם צבעים מוזרים כאלה, ועושה peace עם הידיים וכתוב Old school
טישירט חומה עם הדפס לבן של סטיואי (פאמילי גאי) עם יד בצורת נזיפה וכתוב "Why, you sick sick little moo cow!"
טישירט ירוקה עם הדפס של בריאן (הכלב בפאמילי גאי) כשעוד כלב מרחרח לו את הטוסיק וכתוב "Do I know you?"
טישירט סגולה של האפי טרי פרינדס. הייתי חייבת אפילו שזה חרוש
טישירט לבנה עם (האבא בפאמילי גאי) שזה כזה הדפס של הפרצוף שלו והוא נראה כמו צ'ה גווארה.
חולצה מהממת בצבע כחול רגיל כזה, עם המוןהמוןהמון גולגלות קטנות ולבנות (חלולות), מחשוף V, שרוולים תפוחים וכובע כזה קפוצ'ון. ארוכה כזו בלמטה
תחתונים ברזילאיים בצבע ירוק-זית, שכתוב על התחת Booty camp ובמקדימה יש להם כיסים מהממים
התחתונים הכי יפים בעולם: ברזילאיים, ירוק זוהר, הדפסים פסיכיים בורוד ושני פפיונים בכל צד.
עוד 2 זוגות של ברזילאיים, אחד שחור עם קופידונים בכסף, אחד ורוד עם קופידונים בכסף
משקפי שמש עצומות (גדולות יותר מהמשקפ"ש הגדולות שכולם קונים. חיפשתי את הזוג הזה מלא) עם מסגרת לבנה, עדשות שחורות וידיות דקות דקות דקות. מהממות!
תיק צד לבי"ס בהדפס שיני כלב
וזהו אני מניחה. כאילו, גם קפה קר בג'ו וסלט בארומה וסיגריות ומיצנבים לי ומיצנבים לבנג'ו שישבנו איזה שעתיים בגנמאיר והיה ממש נחמד. ועכשיו מזגן. פיוווווו. "תתחדשי" אותי!