שרשורי סכין תמוהים

tongi israel

New member
אם?אולאי? כיאלו ?

אם את נערה בוגרת,אז את יודעת בטח שאם אנו נסביר לך,אולאי זה יעזור לך. וכאילו הצלחת להבין,אולאי תסתובבי עם סכין בתיק?,ואז אולאי תצליחי להתגוננן עם הסכין.וכאילו אחר כך תגידי לחברים שלך שקיבלת כמה טיפים איך להתגונן עם סכין,והם אולאי יגידו לך כל הכבוד איפה מקבלים טיפים כאלו,גם אנחנו אולאי נקנה סכין,בתנאי אם תראי לנו איך מתמודדים עם סכין להגנה עצמית וכ'ו. לא רציני,מקווה שאת מבינה.

../images/Emo51.gif אמילי ../images/Emo25.gif ותשובות

1. אין ארניס באיזור השרון כרגע. אנו מנסים לארגן קבוצה ברעננה תחת הדרכתו של אורן ער (חגורה שחורה בבית ספרנו). יש לי כבר שמות של שניים שלושה מעוניינים ובמידה ויתווספו לרשימה עוד שלושה ארבעה - יתחיל שיעור אחד לשבוע באחד הפארקים ועבור כיתה מבוססת דיה שתצדיק את המאמץ הכלכלי - נשכור מקום... מציע לשלוח לי במסרים מי מעוניין כיתה ברעננה ואני אודיעכם מתי היא נפתחת. 2. באמנויות הלחימה הפיליפיניות ישנו ריטואליזם של שמניזם, רפואה משלימה (בעיקר הרבולוגיה) וביטויי אמנות שונים הקשורים באופן כזה או אחד גם ללחימה, אבל הנושאים הללו אינם מפותחים כמו בסין או ביפן. רוב בתי הספר לאמנויות לחימה פיליפיניות מלמדות לחימה נטו ואנו בכללם. אפשר והסיבה נעוצה בכך שא"ל פיל' שימשו ללחימה עד ממש לאחרונה: רק בראשית שנות השבעים (
) נאסר בפיליפינים דו-קרב סכינים (ששכיח עד היום... רק לא חוקי)
... במדינות בהן אין אכיפת חוק טובה, אמנויות הלחימה משתמשרות פחות כארטיפקט תרבותי ויותר כאמנות שימושית / יישומית
... בברכה, יובל.

מזזזזזללללל טווובבבב

ירושליים ועכשיו חיפה........... פשששששששששששששש יניב

LazyMonk

New member
לאיזה גיל מיועד השיעור?

אתם פותחים כיתה אחת שבוע לכל הגילאים?

לבני 15-16 ומעלה א-ב-ל ../images/Emo18.gif ...

כל מי שטרם מלאו לו 18 והתרשמנו ממנו לטובה: כי היא בוגר ואחראי דיו בנפשו ללמוד ארניס, יצתרך להביא החל מהשיעור השני, אישור מאחד ההורים על כי הם מתירים לו ללמוד א"ל כזאת. אנו נצייד את התלמיד בטופס המתאים.

ואני אישית מכיר שתי כחולות

שמאוד צריכות לחשוש מהסקלפל אם הן לא תחזורנה לשורות

אמנות הלימדה, לאן אתה שואף?

כל המסע אחר הסכין-הטובה-בעולם נשמע כמו הלצה פאלוצנטרית בטעם רע. סקלפל היא סכין מנתחים. לא משתמשים בה להגנה עצמית, אלא אם כן תוקפת אותך גופה אותה אתה בדיוק מנתח. הסכין אותה רכשת בזמנו היא סכין נהדרת וחדה מאוד, אם תדאג לשמור על הלהב שלה. כל סכין סבירה ומעלה תחתוך, גם אם אין לה את אישור הבד"צ של דארת ווידר. גם הסכין הכי חדה בעולם תהיה חסרת ערך אל תדע להשתמש בה, ולא תוכל לגשת אליה בעת הצורך.

chinabird

New member
אני לא מבין מה כל-כך משעשע אותך.

כשאבא שלי היה סטודנט לרפואה תקפה אותו גופה בשיעור אנטומיה. רק בנס הוא עדיין בחיים - ואם הוא לא היה חמוש בסכין מנתחים, אז באמת אוי ואבוי. בפעם הבאה אני מבקש לחשוב קצת לפני שיוצאים עם כל מיני הלצות שיכולות לפגוע בחברי פורום.

הידעת?

שבגירסה המקורית של פרנקנשטיין אין איגור? It was on a dreary night of November that I beheld the accomplishment of my toils. With an anxiety that almost amounted to agony, I collected the instruments of life around me, that I might infuse a spark of being into the lifeless thing that lay at my feet. It was already one in the morning; the rain pattered dismally against the panes, and my candle was nearly burnt out, when, by the glimmer of the half-extinguished light, I saw the dull yellow eye of the creature open; it breathed hard, and a convulsive motion agitated its limbs.

למעלה