אין לי מושג
מדוע הגישה שלך היא בנימה כל כך מתגוננת,שאלת שאלה,ואני באופן אישי ניסיתי לעזור לך,זה שנכתב שרשור כזה או אחר בפורום? אז נכתב....אז מה? זה אומר שזה נכון? לא!! לפי אופן שאלתך הראשונה,אני קבלתי את הרושם שאין לך ידע בשימוש בסכין,גם בקורס מקוצר,ולכן עניתי לך את מה שכתבתי. אין ספק שלאחר קורס,היעילות שלך להגה עצמית תשתפר, אך עדיין, אני מתאמנת בארניס עם סכינים שלוש פעמים בשבוע,האם זה אומר שאם אותקף חלילה בשלב זה של חיי אני אתגונן עם סכין? גם לא!! האמת? זה יהיה טמטום מצידי לפעול בצורה הזו, אם חלילה אני אותקף אני אעשה הכל לצאת עם מינימום נזק גופני (ומה לעשות במקרה של תקיפה,כתבתי לך)אולי לאחר שנים של פרקטיקה,ארשה לעצמי להגיב אחרת. תרשי לי לומר לך עוד דבר,אם חלילה תותקפי על ידי גבר,חזק פיזית,וגדול ממך במשקל,שיפיל אותך ארצה,חביבתי,הסכין לא תעזור לך בשום מקרה!!! לכן עדיף שתלמדי טכניקות של התגוננות עצמית אחרות. אז נכון,לדעת להתגונן עם סכין,במיוחד במקרה של בחורות שאין לנו יתרון של כח פיזי,ויש לנו יכולת להגיב בטכניקה,זה מומלץ ועוזר,במצב של תקיפה יש לי יכולת להתגונן עם הסכין ולא להגיע למצב של הפלה ארצה וכדומה אבל זה דורש מיומנות,לימוד ובלי שום ידע ופרקטיקה, זה פשוט יפעל לרעתך!!