שרשורי דף ראשון

roger4x4

New member
אני לא טוב בדברים כאלה

שם: אוזו קרוזו קונקורוזו למורטנה מילימילי גרם
. גיל: 14. אזור מגורים: סוף העולם שמאלה. מספר מצמוצים לדקה: לא חוכמה, כשמזכירים לי אני הופך ל-70. איפה הייתי אתמול: בכיכר המדינה, רקדתי סטפס בשמלה אדומה עם צביקה פיק
. האזור האמיתי בגבעתיים.

roger4x4

New member
והמשך (שכחתי)

פורומים אחרים: 157, 780, 222, 451, 1416. פירוש: פעם חשבתי שזה כינוי חד פעמי, אז סתם חירבשתי משהו. וכול יום התעצלתי להחליף שם. וכמה חודשים אחרי, קיבלתי מוניטין, אז לא היה שווה להחליף כינוי.

טולייצ

New member
../images/Emo55.gif

שם: אורטל גיל: 17 אזור מגורים: באר שבע מספר מצמוצים לדקה: 22 איפה הייתם אתמול: קולנוע באילו עוד פורומים אתם גולשים: בעוד 23 פורומים אחרים פירוש לכינוי: טולי = אורטל [אני] יצ = שייגעצ = טולייצ

the king 2oo6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

שם: ענבל[בן] גיל: 10 וחצי[אני יודע שאני קטן
] אזור מגורים: השרון מספר מצמוצים לדקה: לא הרבה
אינלי כוח לספור... איפה הייתם אתמול: הממ... בבית[?] באילו עוד פורומים אתם גולשים: הרבה
פירוש לכינוי: אין ממש פירוש... זה עוד מתקופת אייסיטי
ענבל

d00sh

New member
:]

שם: הדר גיל:13 אזור מגורים:מרכז מספר מצמוצים לדקה: WTF?? איפה הייתם אתמול: בבית באילו עוד פורומים אתם גולשים: חטיבת הביניים, הילארי דאף פירוש לכינוי: מהדר יצא דוש :] ככה קוראים לי ;)

נעים להכיר

גיל: 17 מגורים: תל אביב פירוש השם: יש לי תיק שנראה כמו החיבור בין צ'רנוביל ומפעל לייצור כפתורים :) פורומים נוספים: רולר בליידס (רעיון מאוד מקורי שהצליח)

Dooritos

New member
meh

שם: הדר גיל: 14 אזור מגורים: מרכז מספר מצמוצים לדקה: *מתחילה למצמץ באינטנסיביות* איפה הייתם אתמול: אממ לוזוכרת... אני סנילית... אהה נזכרתי- בבית! באילו עוד פורומים אתם גולשים: מיי כמיקל רומנס פירוש לכינוי: דורה (עם שורוק) זה הכינוי שלי ודוריטוס פשוט... אממ... נראה לי מקורי... גם אני כמו עוד מישו שכתב פה עשיתי את זה רק ככינוי זמני אבל אם אני אחליף עכשיו אפחד לא יכיר אותי.. חח אז מה לעשות- נתקעתי עם השם המטומטם הזה! סחתיין על הפורום ;)

אחלה רעיון לפורם

מה המצב ? ברשותכם נוסיף עוד רובליקה לשרשורים . מוטו בחיים , לדעתי לא פחות חשוב . אז ככה . . . שם : אלכס גיל :21 אזור מגורים :ערד מספר מצמוצים , כמה שפחות , אני חוסך בחשמל . בערך כמו פרסים עם וינקרים . אתמול? לא קשה הייתי בבסיס . הפירוש לכינוי ? אם הייתי זוכר באיזה מהם ניכנסתי . . . ניראה לי שב "עדיין חייל " = אני מחכה בכמעט יאוש לשיחרור מ צה"ל מבלה את רוב זמני הפנוי והתפוס בצבא לפיזיו טרפיה של עצם הפז"מ , היא ממש גדולה וכואבת . עוד פורמים : אני עדיין בתהליכים של למצוא הודעות , ובין היתר את עצמי בפורום . והמוטו בחיים : רק אחד לחייך כמה שיותר , ובעיקר לגרום לאחרים . אז אנא ממכם , גם אם אני לא רואה . תנו איזו חיוך בקטנה .

נראה לי שאני הכי מבוגרת

שם: שמור במערכת גיל: לא שואלים אותי כי זה כבר לא מנומס :) גרה בנווה צדק המקום הכי מדהים אני לא ממצמצת אני מחכה שהעיניים יתייבשו אתמול הלכתי לפאב(לא לגילכם!!!) פורומים בעיקר של אוכל...מסעדות...20+...חיות מחמד וכד פירוש לכינוי...ברגע שאני אמצא אחד אני אודיע לכם

ellanet

New member
הכי כיף זה פורום חדש

אוקיי... שם: אלה גיל: לא מנומס לשאול..... מה עשיתי אתמול? היתי בקניון לא משהוא מיוחד כינוי:ella ג€ = אלה net= אינטרנט אמממ זהו? או ששכחתי משהוא?

ellanet

New member
הכי כיף זה פורום חדש

אוקיי... שם: אלה גיל: לא מנומס לשאול..... מה עשיתי אתמול? היתי בקניון לא משהוא מיוחד כינוי:ella ג€ = אלה net= אינטרנט אמממ זהו? או ששכחתי משהוא?

למעלה