שרשורי דף ראשון

Islington

New member
שרשורי דף ראשון

(וואו, שנים לא היה לי פורום חדש). כמיטב המסורת בפורומים, ראוי לפתוח בדף הראשון שרשור הכרות, ואילו כדי שאני אדע (או אתחיל לדעת) את השמות של כולכם. אני שם דגש גדול על הפן החברתי בפורום, ראו הוזהרתם. אז נלך על קלאסיקות (אולי נוסיף דברים מקוריים באמצע): שם: גיל: אזור מגורים: מספר מצמוצים לדקה: איפה הייתם אתמול: באילו עוד פורומים אתם גולשים: פירוש לכינוי: כפותח השרשור, אציג את עצמי. שם: שי. גיל: 17. אזור מגורים: השרון-שומרון. מספר מצמוצים לדקה: 60-40 איפה הייתם אתמול: בכמעט-פעולה של נוער מרצ-יחד ושיעור נהיגה. באילו עוד פורומים אתם גולשים: אפי היקרה, באפי ואנג'ל, אקטואליה לנוער, כותבי מד"ב ופנטסיה, מד"ב ופנטסיה, רעיונות מטורפים ושאלה קטנה.

look away

New member
../images/Emo26.gif

גיל:23 איפה הייתי אתמול?הממ בבית פירוש לכינוי:תסתכלו לאחור משו בסגנון פורומים אתם גולשים:רעיונות מקוריים והשאר חסויP:

look away

New member
שם חיבה -במבליקP:

וומספר מצמוצים? לא ממש הבנתי מה זה

קטרפי

New member
יו הו הו ובקבוק של רום ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל: 17 אזור מגורים: רחובות סיטי מספר מצמוצים לדקה: מי סופר¿ איפה הייתם אתמול: השתעממתי. ואני עדיין משועמם. הצילו!!!! באילו עוד פורומים אתם גולשים: זהות בדויה, ניפ\טאק ועמוק באדמה פירוש לכינוי: זחל פוקימוני ירוק וחמוד

אני שמח להצטרף

אתם יכולים לקרוא לי זאב... זה שם העט שלי. אני בן 20 מדרום הארץ. מספר המצמוצים תלוי מאד במצב הרוח והמצב הנפשי שלי. איפה הייתי אתמול? כרגיל, בצבא... אני גולש קצת בשאלה קטנה, ופה ושם...

PICK ME!! PICK ME!!

שם:הדר גיל:17(ב20.2 18) אזור מגורים:ת"א מספר מצמוצים לדקה:30-40 משהו כזה בטח. איפה הייתם אתמול:הייתי אמורה להביא חתולה הביתה בסוף לא הבאתי, שמעו קטע מצחיק, מאז שאני קטנה אבא שלי אוהב "לעבוד" על אמא שלי(לא במיטה כן) אז הוא אמר לי "בואי נעבוד עליה שיש חתול" אז עשיתי בפלאפון צליל של חתול והוא עשה כאילו יש לו משהו בז'קט ונכנסנו הביתה, אמא שלי מתחילה לצעוק "מה!!!!!!! עכשיו הוא יילל כל הלילה!!!!! אני לא מוכנה לזה!!! אני משתגעת!!!!!!!!!!" ואז הוצאתי את הפלאפון וכזה.."הפתעה!!!" (אבא טוב בלעצבן את אמא) באילו עוד פורומים אתם גולשים:אוי זה שאלה קשה .. פורום לסביות,תמיכה נפשית למבוגרים, אני מנהלת פורום תמיכה באתר לב אל לב, פורום הורים וילדים מדברים,פורום עולם המיסטיקה, קומונת להרזות ביחד, קומונת נפגעות תקיפה מינית,קומונת ייעוץ אישי,ואני בטוחה שיש עוד כמה ששכחתי.. אה כן.. והפורום הזה... אהה!! ופורום מכתב שלא נשלח!! .. פירוש לכינוי:אוי זה מסובך.. ובכן קוראים לי הדר.. הדר מלבד פאר וכבוד זה גם פירות הדר, הפרי הדר השנוא עלי זה אשכוליות ,בעבר נהגתי לדקור את עצמי במקומות מאוד רגישים(בעיקר אצל בנות) ומתישהו התחלתי להרביץ לכריות-לא עזר , אז עברתי לשרוט את הרהיטים בבית עם סכין עד שנתקלתי בסלסלת פירות פשוט לקחתי אשכולית ודקרתי אותה,עוד אחת ועוד אחת, עד שנגמרו על האשכוליות בסלסלה, מאז לא מביאים יותר אשכוליות הביתה, ומאז אני דוקרת האשכוליות. (היי! אתם רציתם לשמוע את הסיפור הזה!) הדר.

meidos

New member
שם: מידן כהן

גיל: 15 ומשו אזור מגורים: איפשהו בצפון. איפה הייתי אתמול? שיחקתי כדורגל? פירוש לכינוי שלי? קוראים לי מידן, ומאז כתה ה' קראו לי ככינוי בביצפר ציידוס, אז, מלעשות.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif.

שם: איילת גיל: 18. [פחות מחודש לגיוס.
] אזור מגורים: יהוד. מספר מצמוצים לדקה:
נמנ. איפה הייתם אתמול: אמ. בעבודה? באילו עוד פורומים אתם גולשים:זוב"י, באג, אלאניס מוריסט, דוליז. פירוש לכינוי: נחשו.-_-" סתם תחושה כזאת.

עונה../images/Emo66.gif

שם - שרון. גיל- לא שואלים ליידי שאלה כזו. אזור מגורים- אי שם במקום ניפלא, בחלק הצפוני של הבניין. מספר מצמוצים- לא ספרתי מעולם. אתמול הייתי באודישן- קיבלתי את התפקיד אבל סרבתי. פורומים נוספים- יש בחתימה שלי דוגמא לחלק מהפורומים שאני גושלת בהם פרוש לכינוי- כבר הייתה שרון כשנירשמתי לתפוז, אז אני עוד שרון.

היי

אחלה רעיון לפורום. כל הכבוד. שם: יועז גיל: 17 אזור מגורים: השרון. אתמול: הדרכתי בפעולה של נוער מרצ-יחד(לא את שי). האם מספר העפיפונים שהעפתי קטן מ-901: כן. פורומים: נוער-יחד, אקטואליה לנוער ושאלה קטנה בעיקר. שנה טובה.

הנני כאן ../images/Emo124.gif

שם: שירי
אזור מגורים: איזור השרון
מספר מצמוצים לדקה: הפסקתי לספור
איפה הייתם אתמול: בשיעור מתמטיקה מרתק במכללה
באילו עוד פורומים אתם גולשים: מנהלת פורום יחסי אחים ואחיות (1357) ופורום "מאחורי התמודדויות בחיים" וגולשת בעיקר ב"אהבה ורומנטיקה","סטודנטים" ועוד כמה... פירוש לכינוי: נסיכת אהבה- נסיכה כי תמיד כשהולכת עם חצאית אומרים לי שנראית כמו נסיכה עדינה כזאת, ואהבה- כי זה משהו שהוא חלק נרחב מהחיים שלי מכל הבחינות.

EdisonGirl

New member
נעים מאוד.. :)

שם: אדיסון.. (מעדיפה לשמור את שמי במערכת..
)
גיל: 20 אזור מגורים: איזור תל-אביב מספר מצמוצים לדקה: תלוי מתי..
אני מניחה שבסביבות 5 במצב רגיל?
איפה הייתם אתמול: בבית באילו עוד פורומים אתם גולשים: עשרים פלוס ועוד הרבה אבל פחות קבוע.. פירוש לכינוי: ממ.. ע"ש תומאס אלווה אדיסון, המוכר לכולכם בוודאי כממציא הנורה החשמלית
אך שבר שיא גינס במספר הפטנטים שלו..
ו.. הוא פשוט מודל לחיקוי שלי בעניינים כלשהם.. זו הסיבה שהוא יושב לו בכינוי שלי..

sweet lit

New member
../images/Emo9.gifאנוכי

שם: ליטל :] גיל: בסוף החודש 17 ורבע אזור מגורים: עמק יזרעאל מצמוצים לדקה: 50-60 איפה הייתם אתמול: בקניון הוצאתי טופס ירקרק באילו פורומים אתם גולשים: פורום תוכים. :)

*superstar*

New member
אחד המוזרים../images/Emo3.gif

שם: עדי או דיד גיל: 19 אזור מגורים: סירקין מספר מצמוצים לדקה: לא יודעת איפה הייתם אתמול: בבסיס ואז בבית ואז בחיפה באילו עוד פורומים אתם גולשים: מטורפים, מגרש ביתי, סמולוויל, אבודים, סדירים, פירסינג וקעקועים, סרטים. פירוש לכינוי: בדיחה פרטית. שום קשר לרוני.

למעלה