שרקו

two times

New member
בכותרת אתה חולק עליי, אבל בתוכן, דבריך זהים לשלי

הוא שכתבתי: "עד כמה שאני יודע השינויים בין שלל דגמי היצרניות השונות זה עסק של ניואנסים והתאמות אישיות שרק רכיבת מבחן אישית יכולה לחשוף."

תוכן דבריך זהה לשלי. פשוט ביתר פירוט.

וכן, אני עומד על דעתי שבגדול כל האופנועי אנדורו כיום מצויינים.
ההאסקי האדום שאתה מדבר עליו כבר לא נמכר פה. הסיקסקומפ כבר לא נמכר פה.
לא עולה לי דגם אחד שנמכר בישראל בימים אלו, שלכשעצמו, אפשר לומר עליו שהוא עובדתית נחות מהמתחרים הישירים שלו, באופן משמעותי, במשהו שהוא מעבר לניואנסים ו/או התאמה אישית.
אני אשמח אם תשפוך אור על דגם שכזה שמשווק בישראל ושלדעתך נחות ממתחריו הישירים באופן משמעותי (כמו שהיה עם ההאסקי האדום 250 4T או הסיקסקומפ בגזרת ה 125 דו"פ).

בקשר ליבואן הקטן: שוב קראתם חצי משפט... זה יבואן קטן של יצרן קטן.
מי שאין לו בעיה להיות כבול ליבואן קטן שבעצמו כבול ליצרן קטן - שיהיה לו בהצלחה. אני לא אומר זאת בציניות, אלא בכנות. באמת שיהיה לו בהצלחה.
לטעמי התמונה היא ברורה. גם אם היבואן פה בישראל הכי רוצה והכי מתחשב ונחוש לעזור ובמהרה - הוא בעצמו כבול ליצרן הקטן, על מחיריו, ויכולותיו הלוגיסטיות.
על "שפע" החלפים והשיפורים ב EBAY ובאינטרנט גם אין טעם להרחיב. התמונה גם כן ברורה.

מי שזה מתאים לו - שייקח... שוב בכנות, לא בציניות... הלוואי שרקו ישלשו את מכירותיהם בארץ אני אהיה הראשון לברך על כך.

מיכהWR

New member
תכלס אין ביננו וויכוח ממשי, מקסימום הבדלים סמנטיים

לא טענתי לנחיתות של דגם כזה או אחר אלא לשוני מורגש בין הדגמים.
כח מתפרץ מול אחיזה נשלטת, היגוי זריז מול יציבות כיוונית - כל אחד יבחר אופנוע שונה שמתאים לטעמו.
לכן חידדתי שלא מספיק להגיב 'אין אופנועים גרועים' אלא רצוי לרדת לרזולוציה של מאפייני האופנוע.
כאמור וויכוח מהותי לא נצליח לייצר פה
.

ה ט ו ח ן

New member
אני נזקקתי לנציג היבואן, עבור אופנוע בן חצי שנה. הייתה

בעייה שדרשה איבחון. על הדרך, החליפו לי (באחריות) מצבר, סטרטר, ובנדיקס. במקרה שלי דל"ב עמדו מאחרי הכלי אותו הם מכרו. בלי קשר, לא הייתי רוצה להתחיל להזמין כל חלק מחו"ל. במיוחד כשיש סיכוי שדברים יעצרו במכס, וידרשו עבורם כל מיני אישורים ...
סה"כ במסגרת השיקולים של רכישת כלי, לשירות של היבואן יש משקל לא מבוטל. חייבים לבדוק האם הוא אכן עומד מאחרי האחריות שהוא נותן לכלים שלו, וגם כמובן מחירי חלפים.

ולמען הסר ספק, אין לי משהו רע לומר על היבואן של שרקו. אין לי ניסיון איתו.

המחשמל 64

New member
מנהל
אני מזדהה עם דבריך וגם עם מה שכתב מיכה wr

כאגב, גם לי ולחבר נוסף היתה בעיית קלאץ ממש אחר הרכישה. מתן ניר בזמנו טיפל על הצד הטוב ביותר. הכל הוחלף ע"ח אחריות. יש משקל משמעותי לשרות יבואן ולזמינות חלפים בהחלט ולא מבוטל!!
בקטמ'ים 125 שהיו לבן היתה לי זמינות חלפים תוך פחות מיממה שנזקקתי למנוע עליון מס' פעמים עם עבור שעות הרכיבה.
אני גם מסכים עם דבריו של מיכה על החיבור לאופנוע על כל הניואנסים שציין.
מצד שני אין חוקיות שמטה את הכף לחשש הייתי מגדיר אולי, של מתן שרות פחות טוב גם בהיבט זמינות חלפים היות ומדובר ביבואן קטן.הרבה תלוי באיך הוא רואה את לקוחותיו הלכה ולמעשה.
זו דעתי בכל אופן.

המון תודות לכל העוזרים והמגיבים

היום מכרתי את הסילברווינג. מצטרפים לפקקים. לשטח חבר שכנע לקנות איתו ביחד עגלה ומוטוקרוס אפור... כנראה crf. תחילת שבוע הולכים למאיר לסגור עניין.
יהיה טוב.

המחשמל 64

New member
מנהל
שיהיה בהצלחה. האדומים הם כלים מצויינים

לדעתי כדאי לחשוב שוב לכל הפחות עם אפור או צהוב. עגלה תשמש לכל סוג מהם בכל מקרה שתחליט.
אפשר לקנות אדום- צהוב בדמות ה HM שיש מהם גם בנפח 300 סמ"ק. או כמובן אדום X חדש בעלות של 55K.
בהצלחה שוב!! נשמח לשמוע בהמשך.

אפור עולה 45, צהוב עולה 55, בקצת מו"מ אפשר להוציא אותו ב50

למה לקנות אפור?
אין שום סיבה הגיונית.

אלו לא המספרים שאני מכיר

הפער הרבה יותר גדול.
החבר שכנע על המוטוקרוס והסיפורים על המדבריות. חשבון הבנק שכנע על האפור. ממילא עצם האחזקה עולה המון.
אם לא יתאים - נחליף.
למה אתה חושב שלא מומלץ אפריורית דרך אגב?

המחשמל 64

New member
מנהל
לדעתי אתה צריך לקחת בחשבון שנכון להיום

יש עכיפה בתחום ולפי מה שאני שומע וקורא במדיה יותר מבעבר.
שנית אתה מבוטח על עצמך בלבד להבנתי בביטוח שלא דומה לביטוח נחובה. במידה ותהיה לך שימושיות בחציית כבישים או תוואי באזורים מיושבים ולא רק מדבר כדוגמא תקח בחשבון שטח עם משתמשים מכל הסוגים. בקיצור אתה לוקח להבנתי סיכון ורק אתה יודע אם שווה לך או לא.
אני באופן אישי חושב ששום הון שבעולם לא שווה את פרומיל הצאנסה'.
קח לך צהוב מרושיין כמו שצריך ותהיה רגוע ונינוח. דעתי כן...

יש יותר אכיפה מבעבר

יש סיפורים עצובים שמגיעים לבית משפט
יש שלילות לשנים ארוכות
יש תיקים פליליים
יש מאסרים (בינתיים על תנאי)

כל הטפשות הזו בשביל לחסוך 5000 שקל (במקרה של CRF)

כי אתה רוכב ללא ביטוח וללא רשיון

זו עבירה פלילית בראש ובראשונה.
במקרה של נזק גוף לצד שלישי אתה עשיוי להתבע במליונים

הפער אינו הרבה יותר גדול

הונדה מאיר מוכרת CRF מוטוקרוס ואנדורו ב 55 עם רישוי צהוב.
רשמי וודאי
לפני משא ומתן.

אין יותר 300X למכירה,וגם מאיר החליטו שלא להביא אותו.יש 250X

ולא צריך יותר מזה בנפחים הקטנים.
מקסימום ,קיט דיזות לקרבורטור + אגזוז של MRD או FMF והכלי מסודר.
לא אפור ולא בטיח.

למעלה