can't forget the things you never said
מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? להזרק החוצ, לדעת שלא זקוקים לי יותר, או לחלופין, תחושה של חוסר בטחון, חוסר יציבות, שאין בית.
חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? אממ... פעם חשבתי יותר. אבל יש פעמים שכן, פשוט, הם יותר "אונליין" ופחות על מה שהיה.
מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? שקט, מוזיקה לפעמים. לפעמים כשאני מציירת.
מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אני לא חושבת שיש משהו כזה.
מה הורג אתכם? געגועים יכולים קצת להרוג אותי, כשהם ממש חזקים. ואמנות ומוזיקה יכולות גם, אבל במובן אחר.
מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים? שיותרו לאלתר.
מה הייתם רוצים לנער מכם? פחדים מסוימים, אני משערת. ומחשבות שחוזרות על עצמן וקשה לי לנער.
על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? על ללכת לבית כנסת בחג
. אבל זה יותר בשביל אמא מאשר בשבילי.
הייתם פעם בניו אורלינס?
.
יודעים לרקוד טנגו?
אבל כשהייתי קטנה ממש רציתי לדעת.
יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? כרוכים סביבו, לא. תלויים בו... וול, אני טיפוס שמאוד נקשר לאנשים סביבו. אם נתלה בהם? אני מקווה שכבר לא.
לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? ברמה העקרונית לא, אבל מן הסתם זה תלוי ליד מי ותלוי בנסיבות. אני לא אוהבת לבכות ליד אנשים, לא בגלל שזו "חולשה", אלא פשוט כי זה מרגיש לי לא נכון בד"כ.
מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? כשמשקרים לי, כשמשפילים אותי.
מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? אהבתי את הניתוח של שרון, אבל בשבילי ה-blood roses הם משהו יותר מופשט וכואב, דברים שהיא רוצה לנקות מעצמה או דברים שהיא מרגישה שהיא, שהיו פעם ועכשיו הם רק שאריות מדממות.
ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? פרידה. אפילו שאני יכולה להבין את הקשר לאונס, יש בפרידה הזאת משהו שמרגיש מאוד מתעלל, מאוד פולשני וחושף וברוטאלי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק