|שרמנט| I shaved every place where you been

shiray

New member
היה מדהים

את סאמט'ינג הוא הקדיש לג'ורג' כמובן, וברקע היו תמונות של שניהם, וזה היה יפיפה... נראה לי שהייתי בוכה אם לא היו מראים פתאום על המסכים איזו עינב בובליל ממררת בבכי כאילו אין מחר... היה מצחיק ובהיי ג'וד היה מרגש ומושלם ואז שירה בציבור עם הנהנהנהנה שנמשך איזה שעה, וממש כמו דקלבית', הוא התחיל עם "עכשיו הבנים, עכשיו הבנות, עכשיו שוב הבנות כי היה יפה, עכשיו כולם...."

רעוּת

New member
מאגניב

הייתי מקנאה, אבל הביטלס לא עושים לי את זה מספיק בשביל זה
ובטח שלא ה-500 שקל
ולזכור- אין אמפתיה למי שבחול

../images/Emo6.gif לא חשבתי על זה אבל כן,

ממש כמו בדקלביצ'
חוצמזה שבקטע הזה הייתי באמצע להרמס בעודי מחפשת אנשים, ופספסתי אותו
וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי תקשיבו אמנמנמ, אוקי אז בהופעה שהינו של רות דולורס וייס, היא עשתה היר קאמז דה סאן וזה כזה, כן כן, כולם עכשיו חייבים לעשות קאברים לביטלז כי פול וזה ובלה בלה, וכפי שהבנו מרעות היא עשתה אותו גם אתמול [וחתכה], ועכשיו אני מקבלת עדכון - שדקלבאום העתיקה מרות
כאילו, מתוך כל שירי הביטלז שהיא יכלה לעשות אתמול
המצב, ידידיי, הולך ומתדרדר.

יא זבל!!!!!11 היית ולא אמרת!!

כשמררתי כאן בבכי שכולכם כה פארשים ואיך זה שפול מקרטני מגיע ורק רוסים מעניינים אתכם
את היית, או גאד. -מחליפה טון כי הנושא מעניין מדי- היה מדהים!! ובאמת גם אני אמרתי שסאמט'ינג והיי ג'וד היו מדהימים...וגם LIVE AND LET DIE(חח רעות
) שהיה מדהים עם הזיקוקים,ההשקעה, וכל האנרגיות... היי ג'וד היה כ"כ יפה בסוף .. שכל הקהל שר לבד את הנהנהנהנהנה,כאילו,שתקו לא אכפת לי שמימיני עומד פנסיונר,משמאלי זרוק מהודו, לפני אישה בגיל העמידה עם שיער בצבע לבן, ומאחורי נער שצורח את החיים שלו ומנבא בצורה מפחידה את הלך ההופעה, כששרים את נהנהנהנהנהנה של היי ג'וד כולם מתלכדים ושרים פה אחד
אנחנו כ"כ חמודים. וסאמט'ינג היה ממש ממש ממש ממש מרגש, הרבה יותר מהדיסק,וזה עוד כשבדיסק אין עוררין על כך שהביצוע מעולה..... ובאמת כולי כזה ממש בהיכון עם הדמעות כשהראו את התמונות, ואז הראו את הילדה בוכה,ופשוט נקרעתי מצחוק
ופתאום חברה שלי לידי צורחת:"היי!!!!זאת נראה לי חברה'שלי מהנינג'יטסו!!!והיא אפילו לא מכירה ת'ביטלס%$^#טחונהההה" ואז כל הקטע די מיצה את עצמו
אה,ושירה .. הוא לא אמר "בנות".. הוא אמר "נשים",שזה היה פי שתיים יותר מצחיק
כאילו,משתמשים במילה הזאת רק בשביל השלט לשירותים
אה,והיה ממש מרגש כשהוא אמר בעברית:"השיר..הזה..מוקדש..ללינדה..." עם מבטא חסר אונים ושובה לב לגמרי. (מי שלא יודע,לינדה הייתה אשתו 30 שנה,יהודיה,מתה מסרטן......) ואז הוא שר My love קיצור,הוא היה כזה חמוד. ורקד ועינטז כל הזמן.... והיה לו שלייקס!!!!!הוא כזה שווה. והוא אפילו עשה לנו כזה עם האצבע שהוא נוגע בפה ,ואז מצביע עלינו,ונכווה חחח ואז נרתע. אוף
אני אוהבת גברים בני 66 עם חולצות ורודות,שלייקס,שיודעים לנגן על הכל,ושמדברים בעברית עילגת

חחחח את כה חמודה

מי זה רוסים לא הבנתי
וגם אני הייתי, יא זבל. אבל שוכנעתי בערך ב18:00 של אותו ערב, אז זה לא נחשב.

גם אם אני ושירה היינו אומרות אחת לשניה שלום

היה נחמד
או אני וכל מי שאני מכירה בערך אבל זה היה אובדני מכדי לנסות
אני, עדיין, נכון לכרגע, רוצה לחיות

noosh

New member
נועה אכן נכנסה לכאן

אבל אני עדיין בהיי מפריז שזה לא כלכך כואב לי. זה בטח יכאב יותר מתישהו.

כמובן

[סתם עברתי לידך היום שכזה אבל בטח כבר היית בבית ובכ"ז חשבתי עליך וגיעגעתי (לקפה בשדרה, כן?)]

noosh

New member
can't forget the things you never said

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? להזרק החוצ, לדעת שלא זקוקים לי יותר, או לחלופין, תחושה של חוסר בטחון, חוסר יציבות, שאין בית. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? אממ... פעם חשבתי יותר. אבל יש פעמים שכן, פשוט, הם יותר "אונליין" ופחות על מה שהיה. מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? שקט, מוזיקה לפעמים. לפעמים כשאני מציירת. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אני לא חושבת שיש משהו כזה. מה הורג אתכם? געגועים יכולים קצת להרוג אותי, כשהם ממש חזקים. ואמנות ומוזיקה יכולות גם, אבל במובן אחר. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים? שיותרו לאלתר. מה הייתם רוצים לנער מכם? פחדים מסוימים, אני משערת. ומחשבות שחוזרות על עצמן וקשה לי לנער. על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? על ללכת לבית כנסת בחג
. אבל זה יותר בשביל אמא מאשר בשבילי. הייתם פעם בניו אורלינס?
. יודעים לרקוד טנגו?
אבל כשהייתי קטנה ממש רציתי לדעת. יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? כרוכים סביבו, לא. תלויים בו... וול, אני טיפוס שמאוד נקשר לאנשים סביבו. אם נתלה בהם? אני מקווה שכבר לא. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? ברמה העקרונית לא, אבל מן הסתם זה תלוי ליד מי ותלוי בנסיבות. אני לא אוהבת לבכות ליד אנשים, לא בגלל שזו "חולשה", אלא פשוט כי זה מרגיש לי לא נכון בד"כ. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? כשמשקרים לי, כשמשפילים אותי. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? אהבתי את הניתוח של שרון, אבל בשבילי ה-blood roses הם משהו יותר מופשט וכואב, דברים שהיא רוצה לנקות מעצמה או דברים שהיא מרגישה שהיא, שהיו פעם ועכשיו הם רק שאריות מדממות. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? פרידה. אפילו שאני יכולה להבין את הקשר לאונס, יש בפרידה הזאת משהו שמרגיש מאוד מתעלל, מאוד פולשני וחושף וברוטאלי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gremshnit

New member
sometimes you're nothing but... meaatttttttt

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? לחזור אל "אזורי השפל" שלנו, לחוש תחושות רעות שמחקנו. זה כמו לטפס סולם וליפול ממנו. בהקשר לשיר, אני רואה את זה כאדם שחוסר הביטחון והשנאה העצמית שלו שבים אליו. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? יש לי שיחות וסיטואציות שלמות שלא נאמרו, וזה לא כל כך טוב...לפעמים אני מתעצבן על אנשים בלי סיבה בכלל. מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? שאלה טובה. אין לי מושג. אני חושב כמעט על כל דבר שאני נתקל בו. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אני אדם די רכושני שלא נפרד מהדברים שלו, אז...לא יודע.לא נראה לי שיש משהו שנתתי למישהו והתחרטתי. מה הורג אתכם? אני יודע שטורי לא הורגת אותי. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? אין לי בעיה איתם. דווקא הייתי רוצה להכיר זוג, נראה מעניין... מה הייתם רוצים לנער מכם? המראה. על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? אממ..לא יודע. אוף, אני שונא לענות על שאלונים, כי אף פעם אין לי משהו מתוחכם לענות! הייתם פעם בניו אורלינס? לא. לא אמרו שהיא טבעה לה אחרי הקטרינה הזאת או משהו..? יודעים לרקוד טנגו? אני יודע ולס. אבל ניגנתי פעם טנגו ממש יפה על הפסנתר. יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? אולי המשפחה, לא יודע. לא, לא נראה לי. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? אני רואה בזה כייתרון, למרות שאנוכי לא מבצע אותו. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? סיטואציות שאני מרגיש שיכולתי להיות הרבה יותר טוב. או שאני לא מרגיש את עצמי שייך. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? זה לא הייתה השאלה הראשונה...? אה, אופס, לא. אממ...משהו יפה, נחשק, אולי אפילו מושלם, אידיאלי כזה, אבל פוצע, מדמם. אולי משהו כל כך נחשק שמסוכן לגעת בו. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? אונס למה? ברור שפרידה.

למעלה