|שרמנט| I shaved every place where you been

רעוּת

New member
|שרמנט| I shaved every place where you been

כי רק רינת אוהבת אותי
וכי אני לא ישנה לעולם
. ותענו על זה כי אחרת אני באמת לא אוהב אתכם יותר. עזבו לאהוב, זה גם ככה נשגב מבינתי. אני לא אחבב אתכם. או אסבול אתכם. או אכיר בקיומכם. וזה לא איום, זאת הבטחה
. כי גם ככה לא אכפת לכם ממני יותר
כפי שאמר היוני בלוך- "טוב לבד" ו"מוות למי שעוזב". מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי
)? חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? מה הורג אתכם? מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים
? מה הייתם רוצים לנער מכם? על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? הייתם פעם בניו אורלינס? יודעים לרקוד טנגו? יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר
? ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה?

TomeRatz

New member
Blip

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? למצוא חיים. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? לא, אין לי כמעט מחסומים בנוגע למה שאני אומר. מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? המח שלי הוא ישות עצמאית ולרוב מנותקת. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? ספרים שהשאלתי לאקסיות
מה הורג אתכם? את. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים? חיה ותן לחיות, לא מפריע לי ולא תורם לי כלום. מה הייתם רוצים לנער מכם? אבק אחרי טיול טרקטורונים. על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? למה לוותר? אני יכול לתת רשימה של אילו חסדים הייתי מוכן להוסיף. הייתם פעם בניו אורלינס? לא. יודעים לרקוד טנגו? לא. יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? אומרים לנו שיש סכס אחר. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? כן. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? טיזריות. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר? הטוב עם הרע, הריח והיופי עם הקוצים. האמביוולנטיות של הכל בערך. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? שיר פרידה וסכס אחרון.

D=

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? לראות רחוב סומסום חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? כן, לפעמים מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? חשיבה על דברים אחרים :ם מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? פעם נתתי למישו בובה שנורא אהבתי ~דמעה~ מה הורג אתכם? בינתיים אני חיה, תודה לאל. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? סבבה להם~ מה הייתם רוצים לנער מכם? X דברים :) על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? אין לי מושג. הייתם פעם בניו אורלינס? נע. יודעים לרקוד טנגו? אה..לא ס: יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? אני לא יודעת. יהיה לי נורא קשה לתפקד בלי אנשים מסויימים, אבל תמיד ממשיכים הלאה~ לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? לא, ממש לא מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? כשאני עושה יותר מדי בשביל אנשים שלא מעריכים את זה? :)X) מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? שאלה טובה. D: ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? שאלה עוד יותר טובה. D:

shagook

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? לחזור מציאות. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? כל הזמן, ועל מה היה קורה אם היו נאמרים.... מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? רגע של שקט. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? לא יודע מה הורג אתכם? אלימות מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? אני בעד. מה הייתם רוצים לנער מכם? תדמית. על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? על אף חסד. הייתם פעם בניו אורלינס? לא.( אבל אבא שלי שם עכשיו באיזה כנס של תעשיות צבאיות.) יודעים לרקוד טנגו? כן. יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לא.. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? לא. כבר לא. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? כשמנצלים אותי. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? יופי אכזרי. כמו החיטה שצומחת שוב בשדות אחרי המלחמה. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? זה יותר שיר על הפלה (miscarriage). אז פרידה מאונס.

shagook

New member
לפעמים נראה לי ש.....

blood roses blood roses פרחים מדם, לא סתם פרחים - שושנים, יקרים ועדינים ויפים וכואבים = עוּברים back on the street now חזרה לרחוב, למציאות היומיומית, אולי היא מדברת בגוף ראשון ואולי הכוונה שהבלאד רוזז הם עכשיו ברחובות, כלומר שהיא רואה תינוקות בכל מקום.... can't forget the things you never said הסרטים הקטנים שמדמיינים על שיחות ומצבים, רצונות ותקוות על דברים שייאמרו - אבל לא נאמרים מעולם on days like these gets me thinking when chickens get a taste of your meat chickens get a taste of your meat קשה לנחש אם זה משפט פעיל/סביל. צ'יקנז מקבלים את הטעם של הבשר שלך? = לאכול עוף הופך לאסוציאציה לטעם הגופה של העוּבר. או - צ'יקנז טועמים מהבשר שלך? = אולי סרט רע על גורלם של עוּברים מתים שנזרקים כמזון לתרנגולים, עדיין לא אנשים, עדיין חסרי שם. (מגעיל ועדיין נכון). you gave him your blood מדברת על עצמה בגוף שלישי, איך נתנה מעצמה, מהדם שלה בשביל הפרח הקטן שגדל אצלה and your warm little diamond רחם? אלה הם העצם החסדים שהאמא נותנת לילד שלה, ואח"כ היא אומרת שאלוהים יודעת שהיא "זרקה" אותם, מצד שני, graces זה גם תפילות, מה שמרמז על זה שהיא זרקה את האמונה שלה. he likes killing you after your dead מסובך מידי, מישהו נהנה מלהרוג שוב ושוב אפילו אחרי שכבר מת. אולי הכוונה שהוא (אלוהים?) נהנה להרוג את טורי (עדיין מדברת על עצמה מתוך ניתוק בגוף שלישי) אחרי שההריון נפל. נראה לי שהכוונה לתהליך הרג ארוך, כאילו כל זיכרון או מחשבה בכיוון הורגת אותה לא לאט. you think i'm a queer i think you're a queer i think you're a queer said, i think you're a queer דיאלוג דימיוני שמעמת את היותה קוויר. כי אולי זו הסיבה לכל מה שקורה לה? and i shaved every place where you been i shaved every place where you been כמה כעס, נסיון להתנקות אלים ונואש להתנקות.... גם מאוד גברי, שוב, האם היא קוויר? god knows i've thrown away those graces נכון.... והשיר מסתיים ב sometimes you're nothing but meat תחושה של ריקנות. השתמשו בה לגדל משהו ואז יצא רק חתיכת בשר. אין כלום.

רעוּת

New member
חתכת ../images/Emo7.gif

למרות שקצת מתתי (מצחוק, כאילו
) בגלל הקשר בין העוף לטעם הגופה של העובר
אבל כרונולוגית, BFP זה לא לפני שהיא התחילה את השוונג של ההפלות?

הזוי לחלוטין ונוראי ומגניב כאחד -

וזה כזה, מזכיר לנו מחדש כמה אומנות זה בעיני המסתכל / מקשיב / EAR WITH FEET... זה נפלא

noosh

New member
אתה מעולה כה

אבל אני עדיין מתחברת יותר לניתוח של טל (שמופיע במאמרים). בכל מקרה, זה יצטרף לשם גם כשיהיה לי כוח לערוך דברים שוב.

behappy

New member
המממ. אני רק שאלה/ות.

העניין עם הקוויר. זו לא קצת פרשנות שאונסת את השיר? והעובדה שהפרשנות המתבקשת ביותר היא כן של פרידה, ולא פרידה מעובר אלא פרידה ממערכת יחסים בין שני יצורים בוגרים, האם היא לא עובדה שכן כדאי לקחת בחשבון כשמפרשים שיר? למרות זאת, הפרשנות שהבאת כאן מעניינת

נררר :mad:

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי)?
תקופות של משברים עם חברים / איבוד מ"י = להרגיש לבד ומן צורך כזה להתחיל מחדש. להתנער. טו שייב אברי פלייס וור יו בין בוי שכזה. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? זמנים שכאלה. כמו שאמרה הטורי. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? את התמימות. את שמחת החיים. את הכל [זה, בכל אופן, מה שנתתי..] מה הורג אתכם? מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? מה הקשר! קוויר?
אני חושבת שזה נפלא, ושהיה עוד יותר נפלא עם יותר אנשים היו חושבים ככה גם. מה הייתם רוצים לנער מכם? את כמה שזה עדיין כואב, לפעמים. וכל, כאילו, כל מה שנשבר. על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? כל אלה שלא היו שווים כלום בסופו של דבר [בייחוד מול מה שאבד אח"כ]. הייתם פעם בניו אורלינס? ממממ אני חושבת שלא!
יודעים לרקוד טנגו? חחחח בתור ילדה אמא tried to show me once. או טווייס. בכל אופן, גם אם ידעתי אני כבר לא זוכרת. יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? טטט
לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? באיזשהו אופן. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? בנים. חחח כסעמק מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר? ורד שזה הדבר הכי יפה ותמים ומתוק בעולם, מכוסה דם - דבר מאד לא תמים - ורד שנפגע, ורד עם קונוטציה שלילית, של מוות, בלה בלה - בקיצור, הניגוד הזה, התמימות ואובדנה, היופי והיפוכו שכזה. הטוב וההכי רע שבא אחריו [או אפילו איתו.] אני שבוזת על אז אלוהים גדול אם יצאתי מובנת. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? פרידה. מאנס
סתם. אבל פרידה מחתיכת אדיוט שפגע ממש, ממש, ממש... חחחחח אולי ממישהו שניצל סמכות |סקצב|

כלכך מביך...

התשובות שלי הכי לא שנונות ובחיים לא ניסיתי אפילו להבין את השיר... וזה ממש לא המקום להתוודות על כך.....אני יודעת.
מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? חזרה לשגרה,לנורמה,לתהייה אם זה טוב או רע|: חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? או הו.אבל פעם יותר.היום יש לי קצת יותר ביצים.כנראה כי פחות אכפת לי.אבל אז כשהייתי אובססיבית הייתי חושבת כל היום על דברים שלא נאמרו,אבל בראש שלי כבר תפסו מקום של כבוד.. מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? שקט,בד"כ.לא,או שבעצם,דווקא רעש. לא יודעת,שני הניגודים. כנראה שבמצבים קיצוניים אני פשוט נותנת לראש שלי לעבוד.. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? הו,אהבה,השקעה,דמעות,זמן,מחשבות,חרדות וכן הלאה.לקחת,הכלהכלהכל.לתקוע את זה איפשהו מה הורג אתכם? שאנשים פחדנים.והם צריכים לנקוט צעדים כלשהם,לאמץ את האומץ שלהם,ולא רק לחלק מבטים שלא אומרים לך כלום ורק גורמים לך לשבור את הראש ולגרום לך לרצות לשבור להם חלק כלשהו בגוף. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? המ.לא יודעת. כאילו,בעצם כן. אבל לא מספיק חקרתי בנוגע לזה ככה שאין לי באמת זכות לנקוט עמדה.. למרות שיש את העמדה של הדת,שהיא ברורה לכולם.גם עליה אני צריכה לברר.. מה הייתם רוצים לנער מכם? אוף,דברים מיותרים. שיחות מיותרות. ריבים מיותרים. בכל מקרה יש מלא דברים מיותרים שאני עושה בעל כורחי, אבל דברים שיש לי שליטה,גם אם חלקית עליהם,פשוט חבל,יאללה... בוא נסגור ת'בסטה.די לחפור ... על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? האמת שכאן זה פשוט כמו בשיר. "לזרוק את החסדים האלה" באמת,אלוהים יודע שאני לא צריכה יותר את ה"טובות" האלה, ב"ה אימצתי לעצמי חברה של אנשים שיודעים להעריך אותי באמת בזכות עצמי..ושעושים לי טוב. כל החסדים האלה,המתייפיפים האלה,שעאלק,הם ת'כלס רק עושים לך רע. לא מדובשך ולא מעוקצך. בלי טובות,הכי טוב. הייתם פעם בניו אורלינס? לא יודעים לרקוד טנגו? לא יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לא בהכרח.. מן הסתם אני תלויה קלות בכל מי שמסביבי... אבל לא באופן עיוור וחסר שליטה לחלוטין ...ב"ה,כבר לא. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? וואי,שאלה טובה. ליד אנשים כלשהם,לצערי כן. זה פשוט כ"כ לא במקום... מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו-nothing but meat? המ,כן,כשאנשים לא יודעים מה אתה שווה. כאילו,בלי אגו לגמרי.אבל פשוט כשמוותרים עליך מהר מדי. כאילו,דאמט.אני לא הייתי מוותר עליהם כ"כ מהר, אז ת'כלס אני...בשבילם..קצת... נאט'ינג באט מיט.לא מעבר,יותר מדי. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? לא נכנסתי להתעמקויות בשיר..שוב,הגילוי נאות .. אבל ממש אהבתי את מה שכתבו כאן על הניגודיות... טוב מהול ברע וכו' ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? די,תעזבו אותי
שיר יפה

רעוּת

New member
.Victory is an elusive whore

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? ליפול, לחזור למקום רע. חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? בעיקר עליהם מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? טריגריםםםםם מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אמון. או התחייבות לכל יום עד סוף אוקטובר ואז פעמיים בשבוע
אמג אני רוצה להתפטר. מה הורג אתכם? חוסר ודאות. עייפות. ציונים מתחת ל-90
מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? למה לא. מה הייתם רוצים לנער מכם? אנשים מסוימים על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? כולנו זקוקים לחסד
או שקרכלשהו. הייתם פעם בניו אורלינס? איזה שאלות מפגרות
. יודעים לרקוד טנגו? כנ"ל יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לא לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? אהא. באופן כללי, לבכות זה לחלשים
מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? לאקס שלי יש יכולות מופלאות כאלה. לא חשוב
מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? אמרו את זה קודם לפניי זה לא משנה. וואטאבר. ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? מבחינת תוכן- זה יכול להיות על פרידה לא יפה כזאת. מבחינת העוצמה של השיר והתיאורים ואיך שהוא גורם לי להרגיש, אז אונס.

rfranko

New member
רק בגלל שזו את וזה שיר כל כך יפה

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? לחזור לשוק הבשר אחרי מערכת יחסים חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו?, כבר לא, מה הטעם, זה כבר עבר, עדיף להסתכל לעתיד מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? אה... כל דבר יכול להפעיל טריגר של מחשבות מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אהבה שהתקבלה בזלזול מה הורג אתכם? רעות והתאכזרות עצמית מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? יאללה לכו על זה אני בעד מה הייתם רוצים לנער מכם? פחדים, חוסר ביטחון, תדמית על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? נאדה ניישט כלום הייתם פעם בניו אורלינס? עדיין לא, נשאר ממנה משהו בכלל??? יודעים לרקוד טנגו? יססססס יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? כן, זה כיף לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? ממש ממש ממש לא מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? זילזול, גסות רוח, ועוד כלמיני מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? לב מדמם מכאב אחרי מערכת יחסים ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? כל כך שיר פרידה בעיני, כלומר חשבתי על זה והבנתי שלא חשבתי עליו אחרת אפעם, וגם לא חפרתי עליו מעולם, קבלתי אותו כשיר פרידה, מעין שיתוף שכזה של טורי על מה עבר עליה מה התחושות שלה וכאלה בכלל אלבום נסגד

shiray

New member
סיימתי עם הקורס!!!

מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? להכנס למוד של תהייה מתמדת, ללא כיוון או מטרה חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? בעיקר על דברים שלא נאמרו מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? וואי יש לי מח אסוציאטיבי שזה לא ייאמן, כל דבר יכול לגרום לי לחשוב על כל דבר מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? אמון מה הורג אתכם? לשמוע את "היי ג'וד" ו"סמט'ינג" בלייב... רק שנועה לא תכנס לכאן מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? שיהיה בהצלחה, ועם אחוזי גירושים קצת יותר נורמלים מה הייתם רוצים לנער מכם? מחשבות מיותרות ורגשות נחיתות שמתעוררים מדי פעם על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? נאדה הייתם פעם בניו אורלינס? נופ יודעים לרקוד טנגו? נופ יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לא, מקווה שלא לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? תלוי מול מי ותלוי על מה. מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו- nothing but meat? אם אני עושה משהו שממש ממש לא בא לי, ולא פותחת את הפה מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? מישהו עדין שמדמם מבפנים החוצה ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? פרידה

רעוּת

New member
את יכולה להרחיב על ההיי ג'וד וסאמט'ינג?

כי אין לי אמפתיה לאנשים שמפסידים הופעות כי הם בחול
אה, ולירון
הייתי ברות דולורס וייס, ועכשיו ידיד שלי שונא אותי, כי הוא אומר שכל פעם שהוא הולך איתי להופעות הוא חוזר בדכאון
יש לה סימפטיה למילה "בלו"
והיא גם שרה שיר של הביטלס ונשמעה כאילו היא הולכת לבכות באמצע

למעלה