כלכך מביך...
התשובות שלי הכי לא שנונות ובחיים לא ניסיתי אפילו להבין את השיר... וזה ממש לא המקום להתוודות על כך.....אני יודעת.
מה זה מבחינתכם "לחזור לרחוב" (לא במובן הזנותי )? חזרה לשגרה,לנורמה,לתהייה אם זה טוב או רע|: חושבים הרבה על דברים שלא נאמרו? או הו.אבל פעם יותר.היום יש לי קצת יותר ביצים.כנראה כי פחות אכפת לי.אבל אז כשהייתי אובססיבית הייתי חושבת כל היום על דברים שלא נאמרו,אבל בראש שלי כבר תפסו מקום של כבוד.. מה גורם לכם להתחיל לחשוב על דברים, באופן כללי? שקט,בד"כ.לא,או שבעצם,דווקא רעש. לא יודעת,שני הניגודים. כנראה שבמצבים קיצוניים אני פשוט נותנת לראש שלי לעבוד.. מה נתתם למישהו והייתם רוצים לקחת בחזרה? הו,אהבה,השקעה,דמעות,זמן,מחשבות,חרדות וכן הלאה.לקחת,הכלהכלהכל.לתקוע את זה איפשהו מה הורג אתכם? שאנשים פחדנים.והם צריכים לנקוט צעדים כלשהם,לאמץ את האומץ שלהם,ולא רק לחלק מבטים שלא אומרים לך כלום ורק גורמים לך לשבור את הראש ולגרום לך לרצות לשבור להם חלק כלשהו בגוף. מה עמדתכם בנושא נישואים חד-מיניים ? המ.לא יודעת. כאילו,בעצם כן. אבל לא מספיק חקרתי בנוגע לזה ככה שאין לי באמת זכות לנקוט עמדה.. למרות שיש את העמדה של הדת,שהיא ברורה לכולם.גם עליה אני צריכה לברר.. מה הייתם רוצים לנער מכם? אוף,דברים מיותרים. שיחות מיותרות. ריבים מיותרים. בכל מקרה יש מלא דברים מיותרים שאני עושה בעל כורחי, אבל דברים שיש לי שליטה,גם אם חלקית עליהם,פשוט חבל,יאללה... בוא נסגור ת'בסטה.די לחפור ... על איזה חסדים אתם מוכנים לוותר? האמת שכאן זה פשוט כמו בשיר. "לזרוק את החסדים האלה" באמת,אלוהים יודע שאני לא צריכה יותר את ה"טובות" האלה, ב"ה אימצתי לעצמי חברה של אנשים שיודעים להעריך אותי באמת בזכות עצמי..ושעושים לי טוב. כל החסדים האלה,המתייפיפים האלה,שעאלק,הם ת'כלס רק עושים לך רע. לא מדובשך ולא מעוקצך. בלי טובות,הכי טוב. הייתם פעם בניו אורלינס? לא יודעים לרקוד טנגו? לא יש מישהו שאתם מרגישים שאתם כרוכים סביבו, תלויים בו? לא בהכרח.. מן הסתם אני תלויה קלות בכל מי שמסביבי... אבל לא באופן עיוור וחסר שליטה לחלוטין ...ב"ה,כבר לא. לבכות ליד אנשים נתפס אצלכם כחולשה? וואי,שאלה טובה. ליד אנשים כלשהם,לצערי כן. זה פשוט כ"כ לא במקום... מה גורם לכם להרגיש זולים, או משהו כמו-nothing but meat? המ,כן,כשאנשים לא יודעים מה אתה שווה. כאילו,בלי אגו לגמרי.אבל פשוט כשמוותרים עליך מהר מדי. כאילו,דאמט.אני לא הייתי מוותר עליהם כ"כ מהר, אז ת'כלס אני...בשבילם..קצת... נאט'ינג באט מיט.לא מעבר,יותר מדי. מה לפי דעתכם מסמלים ה"blood roses" בשיר ? לא נכנסתי להתעמקויות בשיר..שוב,הגילוי נאות .. אבל ממש אהבתי את מה שכתבו כאן על הניגודיות... טוב מהול ברע וכו' ולסיכום, השיר הזה הוא יותר שיר אונס או יותר שיר פרידה? די,תעזבו אותי
שיר יפה