שרמוטות

ל י ס ו ש

New member
שרמוטות

מי אוהב שרמוטות?! שרמוטות אוהבות שרמוטות..! חח... טוף אני פותחת לכם הודעה חדשה כדי לספר לכם משו טוף לשם שינוי.. מכירים ת'שרמוטות האלה שחשות ת'צמם?! הכיתה שלנו מלאה בכאלה..."\ אז... נמעס לי שהם כלהיום יורדות עליי ואני צריכה לשתוק ולהסכים.. איזה אחת סתומה באה אליי מתחילה לעצבן אותי.. איך הפגזתי אותה בקללות.. כי נמעעס זאתי כזה "מה את נפתחת פתאום?!" אני כזה. "אנינפתחת ואת פותחת.." הקיצר. שתמות.... יאאלה נימעס לי מכללל השרמוטות האלה שחשות ת'צמם..!! צריך להשמיד אותם....! ואני רצינית. אז אם יש לךכם דוגא או משו... שפכו..חיחיחי.. ורק שתדעו.. שרמוטות אף פעם לא מפסיקות להתנפל עלייך... אם את לא מחזירה להם..!!

spirit noa

New member
כן..... אבל :]

אבלל..אממ .. לא נראה לי ש.. שושי תאהב את נושא ההודעה הזאת....... אהמממ....... קללות יו נואו! ( ואו שיגעון חחחחחח עזבו....) אהמ.. בכל זאת כן אני מכירה את אותם הילדות שתופסות מעצמם ובאות אליך ונתפלו.. גם לי זה קרה וכמה פעמים.. בהתחלה לא התייחסתי אליהם..... אחר כך הם המשיכוווו להציק.. פניתי למורה שלי.. לא עזר.. התחלתי עם קללות ואיומים. ( לא משהוו גרוע..) והם פשוט עזבו אותי.. ולהגיד את האמת? שהם עושות את זה רק בגלל שהם מקנאות בך.. זה רק מקינאה!!!!!!! ......

sh53

New member
ליסוש - נעצתי את 2 ההודעות שלך

בראש העמוד, כי חשבתי אולי אנשים לא הגיבו כי לא שמו לב להודעה כי היא פשוט היתה למטה, ובכל זאת אנשים לא הגיבו. יכול להיות שתכעסי עכשיו למה אנשים לא הגיבו לך, אבל אני מציעה לך לא לכעוס, אלא להבין, כי כעס לא מוביל לשום דבר חיובי. אולי בשפה בה כתבת את ההודעה, לא כולנו משתמשים בה כל יום? (לדוגמא אני לא משתמשת במילה "שרמוטה" בשפה היום-יומית שלי, אפשר בהחלט לומר בחורה אחת גם אם היא מנהלת פורום זו לא דוגמא וזה לא מספיק, זאת מישהי אחת ולא הרבה אנשים), אבל אני מקווה שתיקחי את הטוב מהענין ותביני למה לא הגיבו לך (אפילו שזה קשה, כי לא הגיבו לך ואני בטוחה שכתבת את ההודעה כדי שיגיבו לך וזה די מבאס כשלא מגיבים לך). אני כתבתי פה את הדיעה שלי למה לא הגיבו לך, יכול להיות שאני טועה, כי אני רק בת אדם, חברי הפורום מוזמנים להצטרף ולהביע דיעה אם הם רוצים ולהשיב לך לשאלה - למה הם לא הגיבו לך.

sh53

New member
מישהי רוצה לעצבן אותך ואפילו מצליחה

היא גורמת לך להתעצבן, לקלל וסתם להרגיש רע - ובשביל מי? בשביל מישהי שאת לא מעריכה ובשביל מישהי שלא איכפת לך ממנה? מבינה בהחלט שזה מאוד קשה שמעצבנים אותך ואת צריכה לשתוק, אבל האמיני לי מנסיון שלי - אם שותקים, בסוף לאנשים נמאס שלא מתייחסים אליהם. אם עונים להם, זה מראה להם שכן איכפת לנו, כן מזיז לנו וזה כן פוגע בנו - אז למה לא להמשיך לפגוע בנו שוב ושוב? המטרה שלה זה לעצבן אותך ולפגוע בך, אל תיתני לה את התענוג הזה. התעלמי ממנה לחלוטין, אפילו אם זה קשה, אבל זה שווה את הבריאות.

ואי מצטערת לשמוע

אצלי אין ממש הרבה שרמוטות בכיתה אבל , משום מה אני אחלה עם כולן (הן תמיד צריכות להעתיק שיעורי בית ) והם יודעות שהן יקבלו ממני משהו אך ורק אם הן יתנהגו יפה ...

למעלה