שריר תפוס

A m i n a d a v

New member
שריר תפוס

יש לי שריר תפוס/ או דלקת (אני לא יודעת) כבר שנה בערך, בצד שמאל של הגב, זה מתחיל מהצוואר (בצד שמאל) עד אמצע הגב השמאלי. מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים שיכולים לשחרר שריר זה? תודה מראש

harduf9

New member
בעקרון פישוק הידיים לצדדים ללא מאמץ

עד איפה שמגיעים. בפתיחה שואפים בסגירה נושפים. עושים שש חזרות לכל צד בקצב הכי איטי שניתן מבלי להגיע לחוסר אוויר. לבריאות גיא הרדוף

vca

New member
ללכת לבדיקת רופא כדי להתחיל לשלול

ועדיף רבע שעה קודם. לכי תדעי מה יש לך שם. שבת שלום.

harduf9

New member
לא הייתי רץ לרופא שריר תפוס באזור

למשך שנים היא תופעה נפוצה. כדאי ללכת למטפל ככה אפשר להמנע מכימיקלים מיותרים. לבריאות גיא הרדוף

vca

New member
בשביל כוס חלב לא צריכים לקנות פרה

לא חייבים לקחת תרופות אחרי ביקור אצל הרופא. ובכל זאת - שנה נראה לי פרק זמן ארוך מידי וביקור אצל רופא יכול לתמוך בתחזוקה השוטפת של האדם. שבת שלום.

harduf9

New member
א. עדיף

א. עדיף לא לשתות חלב בכלל ואם כבר חלב כבשים. ב. רצינות אני מטפל כבר 11 שנה וטיפלתי באנשים שתפוס להם האזור יותר מ - 11 שנה. אין לי התנגדות ללכת לרופא לאיבחון רק ברב המקרים לטיפול. אם הרופא נתפס כמאבחן אני מסכים אבל כמטפל יש לי עם רובם בעיה. מעבר לזה שמטפל יכול גם לאבחן בדיוק רב, תלוי ברמת הלימודים ובכמות הנסיון. לבריאות גיא הרדוף

avorly

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לחלוטין

יש לי כמה וכמה מטופלים שדרך קבע הולכים לרופא/ה לשמוע שאין משהו מסכן חיים, ומייד לאחר מכן לא לוקחים את התרופות שהמליץ/ה ומגיעים אלי. הם יודעים שאם אראה משהו שמצריך התערבות רופא/ה- אומר זאת.

ננא

New member
שרירים תפוסים

היי, לשרירים תפוסים טוב לעשות עיסוי רפואי, בשילוב עם חימום במוקסה, ובנוסף אפשר להיעזר בתמציות צמחי מרפא המטפלים בדלקת ומשחררים את השרירים התפוסים.

elley

New member
לדעתי, מעבר להליכה ובדיקה בשביל

לשלול בעיות פיזיות אצל רופא "קונוונציונלי", יש בעיה ביציבה. שריר תפוס הוא שריר שעובד בצורה לא נכונה, וב"כמות" לא נכונה. אני ממליצה ללכת למטפל ולעבוד איתו על יציבה - כלומר אמנות החזקת הגוף. ישיבה נכונה, עמידה נכונה, ותנועה נכונה של אברי הגוף.

למעלה