שריפה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
שריפה

לשריפה היא מייחלת אומרת לוחשת סופקת כפייה מגלגלת עיניה לשמיים ובליבה תפילה שתאבד תשמיד תכלה זיכרונות עגומים מזמנים קודרים ימים אפלים של אין קור מקפיא של חסך שריפה גדולה שלא תותיר דבר אלא אדמה חרוכה שמתוכה תבוא הצמיחה כאחר בעירה המכלה את היער כך תקוותה היא שיבוא הגשם מאותת אומר הגיע זמן נביטה וקרני השמש שיפציעו יאירו את אשר הסתיר הסכך כיסה הסבך ילטפו יחממו ישפיעו אהבה והיא רואה עצמה בעיני רוחה נובטת וצומחת את עלי כותרתה פותחת לקלוט לחוש להרגיש ריחות וטעמים אשר מני זמן לא עלו באפה פוערת נחיריה לניחוח האדמה שלאחר הגשם שומעת את משק כנפי הפרפרים הבאים לצוף חיה את תחושת ההתחדשות נושמת את טעם האהבה רוצה לעוף לשריפה היא מייחלת ברררר..... צאר

mna

New member
אכן H-)

לשריפה היא מייחלת, לתשוקה שאותה מאכלת, שיגיע כבר האיש, שיידע אותה להרגיש, יקח אותה לאופק, וימריץ לה את הדופק. שיר גדול אחי!!!

liri2

New member
עצבות

הפרדוקס ואולי כל חיינו הם כאלה עצב אינסופי וצמיחה מחודשת הכמיהה הבלתי נפסקת עד לים מותנו העלית בי הרהורים נוגים וזעזעת את אמות הסיפים אהבתי את עושר התחושות עוצמתן ודרך ביטויין ואת נבכי לבבך הסכם עמי או לא זו תחושתי שלי לירי

עצב....

אל תזדהה עם עצב התבונן בו ותיהנה ממנו כי לעצב יש יופי משלו. מעולם לא התבוננת.... אם תתבונן, תופתע לראות אילו אוצרות החמצת. נוע לתוך העומק, התבונן בו. האושר קולני, אושר הוא כמו גלים מעל לפני השטח. עצב, אין דומה הוא לגל אלא לעומקו של האוקיינוס העצב כה יפה, הוא פרח האפלה, פרח של עומק נצחי. כמו תהום בלא תחתית, כה שקט, כה מוסיקלי אין שום קול , אין שום הפרעות. אדם יכול ליפול לתוכו ללא סוף ולצאת מתוכו בכוחות מחודשים. זוהי מנוחה.....

אישה בוכה

אישה בוכה מעדשה לחוץ והעומק יבש הגיוני מחושב ופתאום ``הוא`` ישנו מגיח מהאין ובנשיפה קלה משחרר מעיינות אישה בוכה מהחוץ פנימה על עבר על הווה על אולי עתיד ורוצה לגעת בו בחזרה..

mna

New member
כתף H-)

והוא, נוטל הממחטה, ומנגב זימעה, שזלגה לאיטה. משעין ראש, בעדינות על כתף, ומנסה לפלוש, ולהפוך עצב לכיף. ואכן, לאט לאט נעלמות הדמעות, וחיוך מתחיל על פניה לעלות. הנמשים אט אט, מתחילים לפרוח, והאור ממעל - מתחיל לזרוח!

*קסנדרה

New member
צאר מדהיםםםםם

צאר אני קוראת ונפעמת מהעוצמה בשיריך פשוט יפהההההה קסנדרה

אורמור

New member
ילד טיפוחי שלי..

לשריפה היא מייחלת.. לכיליונו של האין.. לבעור החמץ להתגלותו של הנוצץ.. .....................צרצרון פלאי שלי קראתי פעם קראתי עשר.. לא יכולה לדבר וכי מה אומר..שאתה עוד לא יודע. אתה אולי עוד לא יודע.. אבל הכתיבה שלך היא מעדן.. לא מעדן חלב אלא מעדן זהב!!!! אור גיץ שבב אוד דיייייייייייייייייי

מקסים!

בקשת הערות אוביקטיביות. אהבתי את הרעיון, הישום טוב, אך עדיף לתמצת. זו רק דעתי ואני לא מהמבינים הגדולים. עלה והצלח!

למעלה