שריפה

ToryMaster

New member
שריפה

מתחת לבית, שלחו לנו בדיוק שץי ניידות לשטח גדול ביותר, תתפללו בשבילנו, שלחו אנרגיות, משהו

ToryMaster

New member
כאב לב

הכל מתחת לבתים כאן היה ירוק ומלא חיים, עכשיו הכל שרוף, הכל שחור במקום ירוק, יש רק גדמים אומללים של עצים צעירים, עצי אורן ענקיים חצי שרופים... כואב הלב על זה, וכואב הלב על זה שאני לא יכולה לעשות כלום לעזור, שאני לא יכולה להצמיח את העצים מחדש... יש לכם רעיון? משהו לעשות?

jbu

New member
עשיתי כישוף לעץ שלי

עשיתי כישוף לעץ שלי, העברנו אותו ומשום שממנו לקחתי את השרביט עשיתי שיקוי קטן זימנתי אנרגיה של האדמה לתוכו (מה שאני יבזבז אנרגיה משל עצמי?) והוא הוא החלים.

ToryMaster

New member
אבל...

הוא לא היה עץ ששרוף או משהו, שנחרך לחלוטין וכולו שחור נכון? חוצמזה, זה טונה של עצים... אני לא אעשה שיקוי לכזו כמות עצים

jbu

New member
השיקוי זה כלום

סתם כלי לאנרגיה, אבל זה היה סתם, חשבתי שזה קשור או משהוא, אולי יעודד אותך... הם חרוכים עד הסוף? כי אם לא אז אפשר להציל אותם.

ToryMaster

New member
אתה חמוד

אני לא יודעת אם הם רחוכים עד הסוף, אני מניחה שיש שם כמה שאפשר עוד להצליח לשקם איכשהו, אבל אני לא יודעת איך ומה לעשות

jbu

New member
../images/Emo13.gif הכי טוב:

בדרכים מקובלות קודם כול, את יכולה להתיעץ בפורום גינון לדבי מה שאפשר לעשות ויחד עם הטיפול הרגיל שלך בהם את יכולה לעשות כישוף אני ממילץ על שיקוי, את יכולה לשים אותו על העצים בירח מלא בלילה, ההליכה בטבע ליד העצים כשאור הירח מוביל אותך יעזרו לך להיכנס למצב רוח או להישאר בו (תלוי מתי את עושה את הכישוף)את יכולה להטעין את הבקובק בעזרת evocation ואחרי זה ליד העצים את יכולה לתת להם מהאנרגיה הפרטית שלך. ומה לעשות לגבי העזרה שלי, אני מלאך (רציני אני מלאך) לפעמים זה הופך להיות מוגזם.

jbu

New member
ועוד משהוא...

אם את צריכה עזרה אישית את יכולה לפנות אלי במסרים
רת יודעת לשיקוי וכאלה.

Sonata Of Tears

New member
תסביר

איך עשית שיקוי ואיך לקחת שרביט ממנו ולמה משמשת אותך השרביט קצת חסר ידע אני

jbu

New member
O.K

*אסור לחלק כישופים בפורום הזה. *איך לקחתי אותו... הממ אני לא כול כך מבין אותך, כמו שאתה לוקח כול ענף אחר. *היא משמשת אותי לכול מיני דברים בעיקר אני משתמש בה בשביל המעגל או כדי להטעין משהוא עם אנרגיות...

The Warrior

New member
אין סיכוי!

הרסו לי 50 עצים (בולדוזר קבר אותם!), ומנסים עוד להשחית. זה כואב. כואב זו לא מילה. בינתיים אי אפשר לעצור אותם. אל תדאגי TorzMaster, את הרעיון הם לא יכולים להרוג. יבואו אחרים (עצים), יחליפו אותם. הכח שלהם הולך ואוזל... בברכה,

suki da yo

New member
שריפה

אחים, שריפה עירתנו בוערה כולה... איזה שיר עצוב... מישהו יגע שלהקת המטאל הישראלית הכי מצליחה (סיילם) עשתה לו גרסאת מטאל?

למעלה