שרות לבית הלקוח

hutc57

New member
שרות לבית הלקוח

אני חייבת לספר לכם מה אני קוראת שרות . לפני כשבוע ביקרתי בחנות המוגדרת עבורי כרחוקה מהבית , האמת אחרי שלא מצאתי בגדים לקיץ באזור השרון . אז הרחקתי מכ"ס לראשון לציון לחנות של אטי יעקובסון הזמנתי מס' חולצות ואחרי שהתאימה לי אותם הביאה לי אותם עד הבית בדרכה לצפון . הייתי חייבת לשתף אתכן קיץ נעים לכולן.

תודה לפורום ולכל החברים הנהדרים

על העיצות התומכות.בזכות הפורום היתי "פצצה" ביום חתונת ביתי.חיפשתי שימלה לחתונה של ביתי, ולא רציתי לבזבז זמן בחיפושים ואכזבות, כאשר אני יודעת שבמבנה גוף שלי ולמידה גדולה כמו שלי - זה בעייתי. במיקרה היגעתי לפורום אופנה מלאה והתעודדתי , נכנסתי לגלריות ושימלה של אטי יעקובסון מצאה חן בעיני, ומה עוד שהחנות שלה היא בעיר מגורי. השימלה שאטי יעקובסון עיצבה לי היתה מהממת, וקצרה הרבה שבחים בחתונה, וגם אחרי החתונה אנשים שהתקשרו אמרו שהשימלה הלמה אותי מאוד, הרזתה אותי והחמיאה לי.אין ספק שאני אמשיך להיות חברה בפורום, ולהינות מהעיצות והתמיכה. דרך אגב, כאשר אקבל מהצלם את התמונות, אני אציג אותה בפניכם.

נימשון

New member
גם אני סקרנית לראות תמונות

בבקשה

לאורית מכפר סבא ולזהבית מראשל"צ

ולבנות הפורום . לא תמיד אני מקשרת בינכם לבין הכינוי בפורום אך אני נהנית מכך שאהבתן... .ושהבגדים עושים לכם רק טוב . התענוג כולו שלי .

למעלה