שרות הקפצה

Boojie

New member
צילום ילדות עירומות???

בכל השנים שאני קוראת על ואת קרול מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. מעולם. יש לך תיעוד לטענה הזו? אני יודעת שהוא צילם אותן, בבגדים, אבל בעיקר נהנה לבלות בחברתן ולספר להן סיפורים. אני אשמח ללינק למקום שמאשר את הטענה שלך.

ציפי ג

New member
לינק? ../images/Emo104.gif

לא. אבל ציטוט, כן: "על כל פנים, אני מקווה שתאפשרי לי לצלם כמה תמונות עירום של ג´נט;בגילה, זה נראה כמעט אבסורדי לדקדק בעניני לבוש."מכתב של קול לאמה של ג´נט. מהספר המוער בתרגומה של רנה לטוין עמ´ 169. היה לו כינוי מיוחד לצילומים אלו sans habitaement, והוא ציווה להשמידם לאחר מותו.

דוידסון בשבילכם

בדיוק ביום שישי קניתי מתנה לחברה שלי את הספר (באנגלית) גם אני לא שמעתי את השמעות על צלומי העירום. כן שמעתי שהוא לא פעל בפועל בצורה לא נאותה אלא היה פרופסור חביב למתמטיקה. ואם משווים בין פדופיליה לאנטישמיות זה מעניין. אחד מוכר ע"י כולם כסטייה והאחר מותר במדינות רבות. אני מקווה שגם בישראל אנטישמיות תחשב לסטיה ויפסיקו לתמוך בסוטים האלה.

byron

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

ורק רציתי להוסיף שאומנם שמעתי את ההשמצות עליו, אבל ראיתי גם כתבה פעם בעיתון שאמרה שזה לא מדויק וחלק ניכר הוצע מהקשרו. בכל מקרה הוא סופר גדול

לפחות מהצילומים שאני ראיתי

הן היו לבושות, אבל די מעט. והבנתי שכל הדברים האלה נעשו בידיעת ובהסכמת ההורים של הילדות, שלא ראו בזה משהו לא מוסרי.

lin23

New member
וודאי!

זה הרי ידוע, שלרוב הגברים יש משיכה לדמות הילדה הקטנה, אולי זה קשור בצורך שלהם לשלוט, להיות הדומיננטיים... זה חלק טבעי מהחיים, עובדה שזה קורה גם בימינו (לא מין אופנה כזו שפסה מן העולם). בעיניי הסיפור שלו עם אליס ליטל, הוא משהו יפה- כי הוא לא נגע בה, הוא פשוט העריץ אותה, הוא כתב לה סיפורים, צילם אותה והאדיר את שמה... דרך אגב, היא "המפלצת" הקטנה, שהחרימה אותו לאורך כל השנים ולא החזירה לו מכתבים. ולאחר מותו גם נהנתה מהתמלוגים של מכירת ספריו...

weim

New member
אם כבר דנים בנושא

מה אתם חושבים על נבוקוב ו"לוליטה"?

אחלה ספר, אבל...

למה הכוונה בשאלה "נבוקוב ולו8ליטה"? זה לא ספר אוטוביוגרפי. נבוקוב לא מדבר על עצמו, ואני אישית לא שמעתי שלנבוקוב היו מיני סטיות

אפשר לחשוב ...

אפשר לחשוב שרק על ילדות קטנות יש לגברים שליטה, ועל נשים מבוגרות אף פעם לא. לדעתי, צריך להפריד בין "משיכה לדמות הילדה הקטנה" לבין פשיעה על רקע מיני. טשטוש הגבולות ביניהם מעניק לגיטימציה לפשע כזה, בנוסח "הפושע עושה מה שכולם חולמים לעשות".

ציפי ג

New member
שרות הקפצה ../images/Emo104.gif

בהמשך לדיון על החידה השישית מאת יאיר לפיד.

למעלה