או בעברית פשוטה יותר: 'רציתי לפתוח עוד שרשור שנאה ופילוג ופיזור רעל כלפי הדת/יים, ומצאתי לעשות זאת במסווה של שירות גרוע כביכול ברכבת ישראל מפאת שמירתה על קדושת השבת במדינה'.שרות גרוע
אתן לאחרים להסביר למיצינו מדוע הפסקת תנועת הרכבות מעלאו בעברית פשוטה יותר: 'רציתי לפתוח עוד שרשור שנאה ופילוג ופיזור רעל כלפי הדת/יים, ומצאתי לעשות זאת במסווה של שירות גרוע כביכול ברכבת ישראל מפאת שמירתה על קדושת השבת במדינה'.
שגרה בלע"ז.
תודה על אישור דברימדוע הפסקת תנועת הרכבות מעל
7 שעות לפני כניסת השבת
שאלת את השאלה הלא נכונה,אתן לאחרים להסביר למיצינו מדוע הפסקת תנועת הרכבות מעל
7 שעות לפני כניסת השבת גורמת לנזק למי שזקוק לשרות שלהם.
ולנזק הזה יש משמעויות כלכלית וחברתיות ותחבורתיות אדירות.
הכבישים עכשיו לא פקוקים כמו ימי חול, אז דווקא עכשיו אתה רוצה לנסוע ברכבת ולא ברכב?אתן לאחרים להסביר למיצינו מדוע הפסקת תנועת הרכבות מעל
ההחלטה לסוע ברכבת היא שיקול דעת מושכל.הכבישים עכשיו לא פקוקים כמו ימי חול, אז דווקא עכשיו אתה רוצה לנסוע ברכבת ולא ברכב?
ברור שכתבת להסית.
אין מי שיוכל להסביר זאת למיציתי שבעצמו אינו שומר שבת.אתן לאחרים להסביר למיצינו מדוע הפסקת תנועת הרכבות מעל
אין קשר לשמירת שבת, יכלו בשקט לעבוד עד 14:00 כאשר הגעה ליעד עד שעה 16:00.אין מי שיוכל להסביר זאת למיציתי שבעצמו אינו שומר שבת.
אבל הוא מומחה בשימוש באיצטלת הצדיק שומר השבת במומחיות גדולה מאשר בהתעטפות בטלית.
נאחל לו בריאות וטיפול מוצלח כאשר יבין שזה מה שדרוש לו וישא"ק.
או בעברית פשוטה יותר: "יש לי עוד הזדמנות לתקוף ולפלג במקום להתייחס עניינית"או בעברית פשוטה יותר: 'רציתי לפתוח עוד שרשור שנאה ופילוג ופיזור רעל כלפי הדת/יים, ומצאתי לעשות זאת במסווה של שירות גרוע כביכול ברכבת ישראל מפאת שמירתה על קדושת השבת במדינה'.
שגרה בלע"ז.
כל עוד ישראל לא עברה רשמית לדיקטטורה, יש לכולנו זכות להתלונן.או בעברית פשוטה יותר: "יש לי עוד הזדמנות לתקוף ולפלג במקום להתייחס עניינית"
בהחלט, רק פתטי שהוא עושה בדיוק את מה שהוא מתלונן עליו.כל עוד ישראל לא עברה רשמית לדיקטטורה, יש לכולנו זכות להתלונן.
מקורי (וענייני ברמות-על כמובןאו בעברית פשוטה יותר: "יש לי עוד הזדמנות לתקוף ולפלג במקום להתייחס עניינית"
אבל התירוץ שלו מגוחך, אם היה אומר אין לו רכב אז הינו מבינים, אבל פקקים? עכשיו אין.או בעברית פשוטה יותר: 'רציתי לפתוח עוד שרשור שנאה ופילוג ופיזור רעל כלפי הדת/יים, ומצאתי לעשות זאת במסווה של שירות גרוע כביכול ברכבת ישראל מפאת שמירתה על קדושת השבת במדינה'.
שגרה בלע"ז.
אתה כ"כ רוצה להסית אבל לפחות תכתוב בהיגיון שיאמינו לךסיפרתי לכם שרציתי להגיע להלוויה בצפון ומסלול של שעתים הפך
לזחילה של כמעט 5 שעות בכבישי ישראל.
היום רציתי להגיע לנחם את המשפחה. וכדי להמנע מפקקים
אשתמש ברכבת. בדקתי מתי תצא הרכבת האחרונה לכיוון ביתי.
יום שישי 08/05/2026 11:43. כניסת שבת 19:00.
צפה בקובץ המצורף 145896
איפה אתה רואה הסתה?אתה כ"כ רוצה להסית אבל לפחות תכתוב בהיגיון שיאמינו לך
לא מפתיע. אותי הוט כמעט סדרו, לאחר שרציתי להחליף ממיר וסירבתי להחליף לסיבים (שמשמעותו להחליף את בזק כספק הטלפון והאינטרנט שמהם אני סופר מרוצה), הם כתבו לי בסיכום ההזמנה של הטכנאי שהוא מחבר אותי לסיבים. צרחתי עליהם כמו משוגע עד שהם ביטלו לי את החיוב.שרות גרוע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.