שרון מרקוביץ':)

שרון מרקוביץ':)

"רק תנסו לסבן אותה שרון מרקוביץ', פליטת הדוגמניות אמנם קיבלה את הקמפיין הראשון עבוד סכום צנוע, אבל שיחקה אותה כשיצאה ממנו עם שלל מכובד " וווששייי היה פה:)

topagency2

New member
א' היא מהממת ב' רואים שהיא ישראלית

בגלל כל הסיבונים שלה. פשוט מלכה.

עוד כתבות על שרון:) ויש גם תמונות:)

"שרון מרקוביץ', פליטת "הדוגמניות 2", נשלחה למקלחת לדגמן את קולקציית הקיץ של רשת "בודי שופ". בואו להציץ לה" משהו מציק לי בחיוך שלה אבל לא בתמונה הספציפית הזאת:) ולא הבנתי למה שמו עלייה את המוצרים נראה מזעזע:( שיהיה לה ב-ה-צ-ל-ח-ה-- וווששייי היה פה הביא עוד תמונות וכתבה:)

Gal Nissan

New member
אני לא אוהבת את המראה שלה...

היא ניראית נורא אינפנטילית והחיוך שלה מעוות=\ גם הציצי שלה ממש בבטן אם מישו שם לב...אבל בכול מיקרה שיהיה לה בהצלחה!

yuli17

New member
תכלס החזה שלה ממש למטה מה זה?! חחחח

אבל יש לה פנים חמודות

topagency2

New member
החזה ממש מעוות

הוא מתחיל כלכך נמוך שזה נראה שהוא עוות בכוונה בפוטושופ יכול להיות?

pinki girl1

New member
באמת יש לה משהו מוזר בפה...

ווגם הגוף יצא קצת לא משהו.. אבל בכול זאת היא יפה.. הייתי שמחה להתחלף איתה בקמפיין...:)

mamoshit 19

New member
היא יפה מאוד בפנים..

והראו רק תמונה אחת שלה אולי בתמונות אחרות היא יצאה יותר טוב..

B a Z u K a

New member
זה כשהיא לא מחייכת את החיוך הטבעי

שלה.. והחזה שלה נורא מפריע לי=\ הוא נפול כזה ורואים שזה ניתוח ככה שזה ניתוח גרוע..

גלית456

New member
אם מדברים כבר על ניתוחים..

אתם בעד או נגד?! ועל איזה הייתם ממליצים?

mamoshit 19

New member
אני בעיקרון נגד..

אבל אם יש משהו שממש ממש ממש מפריע כמו נגיד אף וזה יכול לעלות את הביטחון העצמי אז סבבה.. אבל נגד שאר הניתוחים אני די נגד

גלית456

New member
אני בעד ניתוח אף..:]

אהמ רינתוש את צודקת מאוד אבל תיראי זה בסדר אם עושים ניתוח אחחד סבבה יעני משו שמפריע אבל זה לא יפה שמישי כולה ניתוחים ואז מה?! הכל עצלה פלסטי ולא טבעי...

pinki girl1

New member
אני נגדדדד!!

תשלימו עם זה שלא כולם מושלמים... וצריך לקבל את עצמך איך שאתה ככה שתאהבו את איך שאתם נראים...:)

למעלה