שרון והמאה ה 21

אלון גל

New member
שרון והמאה ה 21



מה הדבר הכי חשוב שקרה במאה ה20? שבפעם הראשונה בהסטוריה פיתחה האנושות אמצעי השמדה עצמית (הנשק הגרעיני) מה זה אומר? זה אומר שאם חפצי חיים אנו עלינו להתנהג במאה הנוכחית בקודים שונים מאשר בעבר עלינו לבחור בבירור בעתיד ילדינו על חשבון קברי אברותינו ואריק שרון ודומיו שמדברים על הר הבית וכו` כאילו אלו הדברים החשובים טוב מה יש להסביר? מובן שהר הבית וכל ההסטוריה היהודית מתגמדים נוכח צורך השעה להתלכד כולנו כל האנושות כדי להגן על עצמנו מפני השואות שהסכסוכים על הקברים יביאו עלינו
 

אלון גל

New member
סולם ערכים דפוק



עם קברים אצלך הם מעל לעתיד ילדיך הרי שסולם הערכים שלך דפוק עליך להחליפו!!!
 

assafbr

New member
האם יש סיבה הגיונית או ערכית שאתה יושב בישראל או שזה רק במקרה?



 

אלון גל

New member
כי נולדתי כאן



אם זה לא הגיוני בשבילך אז סולם הערכים שלך דפוק
 

assafbr

New member
אין מקומות יותר טובים ????



כן כן תתפלא אבל יש כאן עדיין אנשים שגרים כאן מתוך הערך של מדינה יהודית לעם היהודי. אני מבין שלך אין חלק בין האנשים האלה ואתה פה במקרה רק שאלה לי אלייך אתה לא חושב שאתה מפקיר את חייך ואת חיי ילדיך(אם יש לך) בזה שאתה גר במדינה הזו שנהרגים בה כמעט כל יום אנשים בפיגועים חבלניים. למה לא לחפש מקום שקט ורגוע יותר לגור בו מקום בו תדע שאם תסע באוטובוס לעבודה תגיע שלם מקום בו לא תסכן את חייך יום יום. אני לא חושב שסולם הערכים שלך דפוק הוא פשוט שונה משלי. זה מוזר שאנשי שמאל שמתגנדרים בנאורות מכנים בן אדם אחר דפוק כי הוא פשוט לא חושב כמוהם.
 

nirkabalo

New member
עם שאין לו עבר ,אין לו עתיד.



חשבת פעם על מה מסמלים הקברים האלו? לשם הויכוח בוא נדבר על כך שמחר מודיעים הפולנים שהם הורסים את אתר ההנצחה במחנה אושוויץ בירקנאו ואת המחנה עצמו, והופכים את המקום לכנסיה ואוסרים על היהודים להכנס. לא תזדעזע?? לא תקים קול צעקה?? למה אתה לא מקים קול צעקה כאשר רוצים למסור לידי הפלשתינאים את קברות אבות אבותיך במערת המכפלה כאשר ידוע לך בבירור שלא תוכל לשוב ולבקר במקום כי אין מי שישמור עליך שם?? למה אתה לא מזדעזע כאשר מוסרים את המקום שהוא קודש הקודשים של העם היהודי?? למה אתה לא אומר כלום כאשר שורפים את קבר יוסף ובעצם מנסים להכחיש את עצם זכותנו על הארץ הזאת? למה כשיורג היידר אומר חצי מילה שמשייכת אותו לנאציזם,מייד אנחנו עושים נידויים וחרמות (ולא משנה לנו שיש במפלגה שלו יהודים ושהוא מנסה לסייע להחזיר את 4 החטופים מלבנון...),אבל כשהעולם הערבי מסביבנו הוא האנטישמי מהסוג הגרוע ביותר שיש היום (מפקד כח 17 של ערפאת קרא לעצמו בשם ``אבו היטלר``)אנחנו מתחנפים אליו ולא פועלים בשום מישור להפסיק את החינוך והעיתונאות האנטישמית שם???? אני מקווה שנילמד להאבק לא רק במכחישי השואה אלא גם במכחישי העם היהודי!
 

אלון גל

New member
שוב הקברים..



אתה מבין לאן הגענו? זה לא שאני מזלזל בקברים ובהסטוריה שלנו אלא שגורל ילדינו הוא חשוב מהם לאין שיעור.. אני טוען ובתוקף שניתן להשיג שלום אך ורק אם אנו (וגם הפלשתינאים) נפעל על פי הקוד הקיומי של המאה ה21 הבסיס להסדר הוא הגבולות שלפני 67 - אם ננסה לקחת יותר לא רק שלא נקבל שלום אלא נקבל בסופו של דבר מלחמה ועד מלחמה.. ועוד מלחמה.. עד שניאלץ לתת אך בתנאים רעים יותר ועם עשרות אלפי קרבנות שנפלו לשווא.. הר הבית הוא לא בשטח שלנו, מה אפשר לעשות אני אינני מאמין באלוהים - אנחנו בני האדם קובעים את גורלנו
 

nirkabalo

New member
כלומר אתה גם לא מכיר בכך שיש עם יהודי.



ובמסורת שלו. אתה מראה כאן את הצד הקיצוני ביותר והמסוכן ביותר שיש היום בחברה הישראלית. אבל בוא נשחק במשחק שלך-ויתרנו על כל הקברים ה``לא חשובים`` כהגדרתך וחזרנו לגבולות שאחרי מלחמת העצמאות. אבל ידידינו הערבים רוצים את הבתים שנטשו במלחמה. מה עושים? קמים והולכים? סוגרים הבאסטה? או שאולי להלחם? אבל למה לך להלחם על משהו שאה לא מאמין שקיים - זכותנו ההיסטורית על הארץ הזאת??? אני מעוניין בתשובה כנה שלא קיבלתי עד היום מאף אדם התומך בחזרה לגבולות 67 או 48.
 
למעלה