שרוולונים

רתם11

New member
שרוולונים

היי בנות רציתי לשתף אתכן בהגיג קיץ. אני חושבת שאין כמו שרוולונים, לפחות לגזרה שלי. הפריט הזה שכבר מופיע בארוני בשלל צבעים, ממש הציל את הגופיות שלי מהשלכה (בעקבות התרחבות הזרועות מהקיץ שלפני שנתיים). אפילו קניתי גופיות חדשות וצבעוניות, וחלק מהשרוולונים תפרתי בעצמי! פשוט הורדתי גזרה משרוולון שקניתי ואהבתי, ועכשיו כל פעם שחסר לי צבע - אני קונה בד ותופרת. בהמשך לשאלה של דרים על פנטזיות - תמיד רציתי חצאית לבנה או שמלה לבנה בסגנון כפרי, ואף פעם לא מצאתי משהו נורמאלי. אז עכשיו - שתפרתי לי שרוולון לבן, אני יכולה בכייף לקנות חצאית מתאימה, כי גופיה לבנה כבר יש, וזה יהיה ממש יפה... יש לכן המלצות על חצאיות לבנות? או אפילו שמלות לבנות (גם עם כתפיות) שמתאימות למידה 54? חוץ מזה, מקווה שיעבור עלינו קיץ נעים וצבעוני רתם

החורזת**

New member
רותם, קצת לא מבינה, איך השרוולונים

פותרים את בעית הגופיות? אני נמנעת מללכת עם גופיות בגלל משמנים גם בזרועות ולכן הולכת תמיד עם חולצות בעלות שרוולים שמכסות אותן, אך בקיץ החם שלנו זה רחוק מלהיות תענוג. אז במה השרוולון פותר את הבעיה? למיטב ידיעתי (ואולי אני טועה ואז אשמח ללמוד משהו חדש) השרוולון מחמם בדיוק כמו שרוולים. אז "במה הועילו חכמים"?

אולי תצלמי לנו את השרוולונים

אני מחפשת נורמלים ועוד בצבע אדום ולא מוצאת באף מקום אשמח לראות כמה דוגמאות תודה

חוטהשני

New member
אני אישית לא מתה על שרוולונים.. מבחינת צניעות כמובן ../images/Emo8.gif והייתי בהלם כשבבי"כ שבאזור שלנו הלכו עם זה הרבה נשים (לאו דווקא מלאות..) בראש השנה ../images/Emo2.gif

nikol 2 0 0 5

New member
ניתן ללבוש את השרוולונים גם על

חולצות כך שאינם פוגעים בצניעות, גם גופיות שאינן חשופות ועליהם השרוולון שומרים על מראה צנוע

חוטהשני

New member
באמת צריך לבדוק אם זה מתאים.. ובאמת ראיתי אצלך באמת מבחר יפה של דברים (גם גופיות נהדרות ומחמיאות !)

יש גם בגולברי-

בשלל צבעים אגב: לבן, חום, ורוד בייבי, טורקיז בהיר, שחור, אדום, כחול ג'ינס (כחול שדומה בצבעו לצבעי קישורים באינטרנט). הבעיה העיקרית- השרוולים קצרים מאוד, כמו שעושים הרבה העונה לצערי. אז התחכמתי, הלכתי לחנות לדברי תפירה, קניתי סרט תחרה אלסטי (קיים כמעט בכל הצבעים, יש עם פאייטים ויש בלי) תפרתי ביד ופתרתי את הבעיה. השרוולונים עולים 90 ש"ח במחיר מלא (לא יודעת אם גולברי התחילו כבר סופעונה) והסרט עולה 10-15 ש"ח למטר, וצריך 1.10 מ' ל-2 זרועות דשנות... מיכל

sivosh

New member
יש לי חצאית לפבנה כפרית

שלבשתי פעם לטקס סיום לשמחתי רזיתי מאז אז החצאית גדולה עלי.. בזמנו מצאתי בעונות אבל היום אין שום דבר שמתקרב לזה..

זכוכיות

New member
ואיפה קנית את החלק שלא תפרת

בעצמך? יצא לי לחפש קצת השבוע, לא מצאתי שרוולונים במידה שלי בשום מקום בת"א...

רתם11

New member
האמת,

את המקורי קניתי בקנדה, בחנות שציינתי את שמה פה וממנו הוצאתי גזרה. אבל זה מאוד פשוט. בזמנו קניתי שרוולונים ארוכים לחורף אצל איקס מיקס

למעלה