שרה טבעות

הדר 1992

New member
חח איזה פרק מוזר!!!

מאוד אפילו
עודד וגרי היו מאוד מצחיקים בפרק הזה ודנה ממש חמודה! פרק מבלבלללל

Daniel44862

New member
אג במשהו חשוב לגבי הפרק הקודם

אני כות בפה כי אם הייתי כותב בשרשור המתאים לא היו רואים את זה ולשאלה שלי איך מהמרתף מהשירותים הופעל מאוורר שהאויר שלו זז עד ללבחוץ עד למצב שזה הגיע ללהרים את החצאית של ימית שאפילו שעושים "פוווו" זה לא עף....?!

B o N u s

New member
רעיון פשוט גאוני

אני לא יכול לקפח את הרעיון הגאוני, שהיה קצת מבלבל לראות אותו בלי להעביר את הזמן.. כשיעלה לVOD אני אעביר.. בהחלט גאוני

הדר 1992

New member
חח מסכנה רוני נקרעתי בפיספוס שהיה עם קובי ורו

ני XD איך הוא דרך עליה,איזו צרחה היא שמה חחחח

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאהבתי את הרעיון

אלב הרבה פעמים הגעתי לאותו מקום ולפעמים הם אמרו להעביר לסצנה האחרונה וכשהגעתי אליה זה היה בלי השתלשלות עניינים מרובה לפני אפילו שהעברתי נכון :\ בכל מקרה הפרק שמור אצלי במקס ואנסה לראות בעוד אפשרויות :) חח אהבתי "כרמית שטראוס" XD

חח פרק נחמד, אהבתי את הרעיון ../images/Emo223.gif

למרות שניסיתי כמה פעמים להעביר לדקות שהם אמרו אבל ביס מקס זה הקליט 2 דקות קודם אז זה איחר וכל זה.
אבל אחלה פרק. ^^

XDDDDDD אחח טדי.. XD

מי... מי יכול לחשוב על זה חוץ מטדי?! XD רעיון ענקק! הקלטתי חחחח D: שרה טבעות XD

kuliv

New member
אחי, טדי איומים.

"נולד לרקוד". "השיר שלנו". "כוכב נולד". "דני הוליווד". כל הזבל הזה פרי עטם. אז נכון, תמיד יהיו לנו הקומדי סטור, הפיג'מות ולעתים גם שמש, אבל אני לא חושב שחוץ מקומדיות שטחיות שכיף לראות, טדי מסוגלים לייצר משהו איכותי. ותראה מה קרה עם "הנפילים". אם היו מחליטים במקום 50 פרקים בעונה הראשונה לעשות 15, ולהשקיע את התקציב באפקטים ברמה גבוהה יותר ובתסריט מוקפד יותר (בחייך, הסדרה כתובה כמו משחק מחשב. יש בוס גדול, מפלצות שהוא שולח ובסוף העונה נלחמים בו). אבל טדי פועלת בדברים גדולים. עדיפה כמות על איכות. בגלל זה רוב הסדרות שלהם (הלא קומיות, כן?) נמרחות כמו מסטיק. אם טדי היו משקיעים את תקציבי-הענק שלהם בדברים איכותיים יותר (לא "בטיפול", פשוט סדרות עם יותר צילומי חוץ וכאלה) הם יכלו להיות באמת מעולים. כרגע הם פשוט ספקי הבידור הישראליים. ואם מורידים את הקומדיות הטיפשיות והכיפיות מהפרק, מגלים שמדובר בחברה די מזעזעת. מה שהכי עצוב זה שהנוער קונה את זה- בגדול. ואני עדיין טוען שאם העונה השלישית של "הנפילים" תהיה משהו כמו עשרה פרקים, אבל מושקעים מבחינה עלילתית- שיסגרו את כל העסק שאין שום טעם להמשיך, העונה הזאת תוכל להיות משמעותית בצורה עצומה לסדרה הזאת. תחשבו על זה. מבנה תסריטאי מורכב, השקעה באפקטים (בפרק סוף העונה השנייה- ספוילר עצום- בשנייה האחרונה מושאר פתח לעונה השלישית בכך שחייזרים פשוט מפציצים את הכמ"ג, כדאי שהם ייצאו מזה בצורה מושקעת) וגם פרקים שלא ייגררו נצח. "הנפילים", עד עכשיו, עינתה אותנו בכמה פרקים מהגיהינום שפשוט מרחו סיפור שלם של מישהו שחזר בזמן ונלחם בכוחות עליונים. ברור שדרישות החברה היו סדרה מרובת-פרקים. אבל זה לא באמת מתח בצורה כיפית, כמו שסדרות משובחות כ"גיבורים" ו"נמלטים" עושות. זה מתח בצורה שהתחננה לשבור את הטלוויזיה, ללכת למשרדי ערוץ הילדים, לקחת את כל הקלטות של הסדרה ופשוט לשרוף אותה. די! הסדרה הזאת קיבלה עונה שלישית, ואני יכול רק להתפלל שפעם אחת "טדי" לא תחזור שוב על אותו מבנה, על אותה סדרת-סטים מתסכלת, על אותה עונה ארוכה ונמרחת. תנו לנו עשרה פרקים, תוכיחו שחוץ מקומדיות יש לכם עוד משהו בשרוול ותנו לנו טעם של עוד. חוץ מיניב פולישוק והשחקנים האורחים- עד עכשיו הסדרה שהייתה התקווה הכי גדולה של החברה הזו לקום מהשממה שאחרי "השמיניה" המופלאה, לא ממש הצליחה לעשות משהו כמו שצריך. בבקשה, תנו לנו עוד "השמיניה". אלה היו שנתיים שבהם קצת האמנתי שטדי שווים משהו. (לכל אלו ששרדו עד תום ההודעה המתישה מובטחים פרסים יקרי-ערך ותלושים לסעודה לכל המשפחה בהמבורגרי של גרי במאז"ה-מאפ"ו, רק 19.90 להמבורגר והיי- הנקניקיות במבצע!!!)

../images/Emo46.gifאתה מרגיז

לפני שאני מתפוצצת כאן, כדאי שתסכל לאחורה ותראה שכל הסדרות הכי מצליחות הם של טדי!!!! ושלא תגיד מילה על הפיג'מות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =\ סתם ללכלך על טדי, לא נראה לך הסידרה או טדי, אז אין לך מה לחפש פה ! ואני עצבנית כי כל אחד שיש לו ביקורת כותב אותה סתם בשביל להרגיז! לא שמת לב שאתה בפורום ה-פ-י-ג'-מו-ת?!

kuliv

New member
הפיג'מות והשמיניה היו ועדיין מדהימות.

אני פשוט חושב שהן נקודות ענקיות של אור בים עצום של חושך. אגב, לא מקרי שעל כל ההפקות המוצלחות של טדי רובי דואניאס חתום. הבחור מלך. השמיניה, הפיג'מות, הקומדי, שמש. שימי לב לזה. חוץ מהן- איזה סדרות של טדי בדיוק אהבת?

MrHyde1

New member
רובי היה הבמאי והתסריטאי הראשי

של "הנפילים" (יחד עם חן קלימן). ו"הנפילים" לא תחזור לעונה שלישית.

kuliv

New member
אווו!

וסליחה, חוקי השוביניזם מכריחים בנים להתייחס לכל אחד או אחת גם כבנים אם הם לא רואים אותם. דפקט של הטבע. סליחה. וסליחה גם אם עצבנתי אותך- אבל זו לא סתם ביקורת. אני כבר שנים טוען שלחברה כזאת מושקעת יכל להיות טיפה יותר אומץ לעשות משהו קצת יותר מיוחד, חוץ מהקומדיות שלהן- שכמו שכבר כתבתי- הן טיפשיות, במובן הכיפי והמצחיק של המילה, והן צריכות גם להישאר ככה. זה מאוד כיפי וטוב שהן לא לוקחות את עצמן ברצינות- וזה מה שעושה את העסק למצחיק. כשאני מדבר על משהו מיוחד- קחי את השמיניה בתור דוגמא בולטת. "השמיניה" הייתה מקרה מדהים וחד פעמי. האם את מכירה עוד הפקות של טדי שהיו מפתיעות ו/או מושקעות כמוה? בבקשה אל תכעסי. המטרה לא הייתה לעצבן. אני חולה על הפיג'מות בדיוק כמוך, אחרת לא הייתי כאן. אבל בתור מי שראה את השמיניה, וגילה שגם בסדרת-סטים אפשר למצוא כזאת הנאה (וכשבעונה השלישית הם פתאום יצאו החוצה זה בכלל היה מדהים), קיוותי שגם אחרי שחמיצר ורובי ייפרדו נזכה מטדי לעוד הפקה מוצלחת. עד עכשיו לא ראיתי כזאת. את כן? אני אשמח לשמוע דעה, ולא כעס =/ ואם את מתעקשת, אז לפחות דעה כועסת? :)

XD דעה כועסת.

יש מצב שהיא דעה כועסת, נכון שבלי רובי זה לא היה אותו דבר, אבל טדי הם הצלחה. ואי אפשר להכחיש את זה. התעצבנתי כי חשבתי שאתה "יורד" על הסידרה, אבל אם לא חח XD אז לא אכפת לי. והנה לך דוגמה: כוכב נולד (1,2,3,4,5,6) נכון שחלק מהעונות לא הכי הצליחו אבל העובדה שהתוכנית מוצלחת מכסה על זה. הפיג'מות סידרה מוצלחת ומושקעת מאוד.נ-ק-ו-ד-ה, ואם אתה חושב אחרת, אני לא יתערב לך בדעה. :| ...

kuliv

New member
אני חושב בדיוק כמוך:

הפיג'מות ענקיים. וכל העונות של "כוכב נולד" הצליחו, אני פשוט טוען שלא כולן היו מוצלחות. זאת אומרת, גם אם האמנים שמשתתפים בתכנית כן טובים (ליבי ואביב משולם היו מדהימים לדעתי!) כל ההפקה דואגת למרוח עוד ועוד את העסק כדי להשיג המון כסף. שזה נחמד. אבל מבאס את התחת לצופים. מילא, זה עדיף על "רוקדים עם כוכבים" שגם מורחים את הקטע של התוצאות. זה באמת מגעיל.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאיכס, כוכב נולד ../images/Emo6.gif

חוץ מהעונה הראשונה, כל השאר זה פיכס.

למעלה