אחי, טדי איומים.
"נולד לרקוד". "השיר שלנו". "כוכב נולד". "דני הוליווד". כל הזבל הזה פרי עטם. אז נכון, תמיד יהיו לנו הקומדי סטור, הפיג'מות ולעתים גם שמש, אבל אני לא חושב שחוץ מקומדיות שטחיות שכיף לראות, טדי מסוגלים לייצר משהו איכותי. ותראה מה קרה עם "הנפילים". אם היו מחליטים במקום 50 פרקים בעונה הראשונה לעשות 15, ולהשקיע את התקציב באפקטים ברמה גבוהה יותר ובתסריט מוקפד יותר (בחייך, הסדרה כתובה כמו משחק מחשב. יש בוס גדול, מפלצות שהוא שולח ובסוף העונה נלחמים בו). אבל טדי פועלת בדברים גדולים. עדיפה כמות על איכות. בגלל זה רוב הסדרות שלהם (הלא קומיות, כן?) נמרחות כמו מסטיק. אם טדי היו משקיעים את תקציבי-הענק שלהם בדברים איכותיים יותר (לא "בטיפול", פשוט סדרות עם יותר צילומי חוץ וכאלה) הם יכלו להיות באמת מעולים. כרגע הם פשוט ספקי הבידור הישראליים. ואם מורידים את הקומדיות הטיפשיות והכיפיות מהפרק, מגלים שמדובר בחברה די מזעזעת. מה שהכי עצוב זה שהנוער קונה את זה- בגדול. ואני עדיין טוען שאם העונה השלישית של "הנפילים" תהיה משהו כמו עשרה פרקים, אבל מושקעים מבחינה עלילתית- שיסגרו את כל העסק שאין שום טעם להמשיך, העונה הזאת תוכל להיות משמעותית בצורה עצומה לסדרה הזאת. תחשבו על זה. מבנה תסריטאי מורכב, השקעה באפקטים (בפרק סוף העונה השנייה- ספוילר עצום- בשנייה האחרונה מושאר פתח לעונה השלישית בכך שחייזרים פשוט מפציצים את הכמ"ג, כדאי שהם ייצאו מזה בצורה מושקעת) וגם פרקים שלא ייגררו נצח. "הנפילים", עד עכשיו, עינתה אותנו בכמה פרקים מהגיהינום שפשוט מרחו סיפור שלם של מישהו שחזר בזמן ונלחם בכוחות עליונים. ברור שדרישות החברה היו סדרה מרובת-פרקים. אבל זה לא באמת מתח בצורה כיפית, כמו שסדרות משובחות כ"גיבורים" ו"נמלטים" עושות. זה מתח בצורה שהתחננה לשבור את הטלוויזיה, ללכת למשרדי ערוץ הילדים, לקחת את כל הקלטות של הסדרה ופשוט לשרוף אותה. די! הסדרה הזאת קיבלה עונה שלישית, ואני יכול רק להתפלל שפעם אחת "טדי" לא תחזור שוב על אותו מבנה, על אותה סדרת-סטים מתסכלת, על אותה עונה ארוכה ונמרחת. תנו לנו עשרה פרקים, תוכיחו שחוץ מקומדיות יש לכם עוד משהו בשרוול ותנו לנו טעם של עוד. חוץ מיניב פולישוק והשחקנים האורחים- עד עכשיו הסדרה שהייתה התקווה הכי גדולה של החברה הזו לקום מהשממה שאחרי "השמיניה" המופלאה, לא ממש הצליחה לעשות משהו כמו שצריך. בבקשה, תנו לנו עוד "השמיניה". אלה היו שנתיים שבהם קצת האמנתי שטדי שווים משהו. (לכל אלו ששרדו עד תום ההודעה המתישה מובטחים פרסים יקרי-ערך ותלושים לסעודה לכל המשפחה בהמבורגרי של גרי במאז"ה-מאפ"ו, רק 19.90 להמבורגר והיי- הנקניקיות במבצע!!!)