שקרים ../images/Emo67.gif
אוחחחח אני כל כך שונאת שאנשים משקרים (אומרים שכאשר אומרים את האמת, לא צריך לזכור מה שאמרנו, כי באמת אנו עקביים). אני יושבת באוטובוס בבוקר, השמש על עיניי ומסנוורת אותי, מוציאה את משקפי השמש מהתיק ואז בא המשפט - "היי גם לי יש כאלה"
. סליחה? (אני חושבת בלבי). רק אתמול אמרת שאין לך משקפי שמש, כי את לא אוהבת בכלל משקפי שמש, אז מאיפה פתאום "נולדו" לך משקפי שמש, שהם בדיוק ודווקא כמו שלי, האם היתה לידה אתמול ולא ידענו? תפסתם אותם על חם - שיקרו לכם
מה אתם עושים במקרה כזה? אני - תלוי במי מדובר. אם זה מישהו שחשוב לי, אני אסביר, אשב ואומר בעדינות - שמע, זה לא לענין לנסות "לסבן" אותי עם הסיפורים האלה, אמרת אתמול ככה וככה, אשאל בעדינות למה משקרים לי ואם יש סיבה כלשהי לכך. אם זה אנשים שלא איכפת לי מהם, אז בד"כ גם השמיעה שלי סלקטיבית, נכנס דרך אוזן אחת והופ מייד יוצא דרך האוזן השניה (אבל מודה שלפעמים נהנית בלב מזה, שאנשים בונים להם "מציאות" משלהם, קצת משעשע הדבר).
אוחחחח אני כל כך שונאת שאנשים משקרים (אומרים שכאשר אומרים את האמת, לא צריך לזכור מה שאמרנו, כי באמת אנו עקביים). אני יושבת באוטובוס בבוקר, השמש על עיניי ומסנוורת אותי, מוציאה את משקפי השמש מהתיק ואז בא המשפט - "היי גם לי יש כאלה"