שקרים של קייץ

שווארמה

New member
שקרים של קייץ

אומרים שאהבה היא משהו של קיץ אבל גם אומרים שאין כמו התכרבלות של חורף אין כמו התכרבלות בכלל... (א.מ) *************************************** ישנם כאלה שלא שמים לב למה שעובר להם בין הידיים ונזכרים בו רק לאחר מעשה ואז הלב כואב הנשימה נעתקת הגוף עייף... ואין כח לכלום מצב הרוח משתנה במהירות וההתכנסות פנימה היא בלתי נמנעת שוכב במיטה, בוהה בתקרה. מנסה לשחזר את חיי , ללא הצלחה מחפש תשובות ותירוצים אך כלום... מה שהיה לי ואינו מה שהיה לי וויתרתי מה שהיה לי וחסר והלב כואב והלב דואב על האהבה שהיתה והלכה ואין ברירה , צריכים להמשיך ואין כוח להמשיך ואין רצון לקום ואז נזכרים בקיץ ואתה נזכר במה שהיא אמרה לך בקיץ ``אני אוהבת אותך`` , לחשה ``אני באמת אוהבת אותך`` לחשה ועכשיו, מה עכשיו? שקרים שקרים של קיץ..... (שווארמה)

בבר

New member
תתחיל להעריך את החיים ומהר כי...

ידיד שלי עומד למות עוד 3 חודשים!!!!!!!! מסרטן ואני אוהבת אותו . מצטערת שאני מפילה את זה עלייך אבל דיי להתבכיין בבקשה. יום נעים, עינב.

שווארמה

New member
חחחחחחחחחח

לכל אלו שחושבים..... אני לא מדוכא או משהו סתם קיבלתי השראה על הבוקר בכלל היה לי בוקר נפלא שאני מאחל לכולכם אני שמח וטוב לב בערך 366 יום בשנה ושום דבר שבעולם לא יכול לשנות את זה אז לכל המיואשים והמדוכאים למינהם אני לא כזה תיהיו בריאים אוהב/ת שווארמה (חחח)

למעלה