שקרים אמיתיים

שקרים אמיתיים

תאורה מחמיאה, עדשות מטושטשות, ריטוש מוחלט בפוטושופ: כך מוכרים לנו יופי מושלם של נשים שלא קיימות באמת. הקמפיינים של דאב ונייקי מתמרדים. טוב, קצת. לכתבה המלאה לחצו כאן. אז מה דעתכם, בעולם שלנו כל אחת יכולה לדגמן בגלל תוכנת פוטושופ? או שיש גבול לכמה שאפשר לעבוד עלינו בעיינים? האם אנחנו רואים את ההבדל בין בחורה שיפה באופן טבעי לבין בחורה שעברה מהפך ועריכה גראפית, או שההבדל הוא כלכך דק שלפעמים אי אפשר לשים לב? שרשרו את תגובותיכם לפה.

iatin

New member
ווואווו, הבאת פה תמונה מרוטשת חזק

במקרה של התמונה שאתה הבאת- אני חושב שזה כבר לא במסגרת "צילום" בכלל. היו יכולים להביא פשוט אישה אחרת וזהו =\ בתור צלם (מישהו שמצלם) אני לא אוהב עיבודים כבדים של תמונות. לדעתי פה ושם, סילוק פצעונים/קמטים ושינוי תאורה, זה בגדר הנורמלי, בעיקר בצילומי דוגמנות בהן מנסים למכור לנו משהו, והאסטטיקה היא הקובעת. אם תעשה ניתוח פלסטי בעריכת תמונה, ברור שכל אחת תוכל לדגמן (במגזינים ודומיהם) אבל האמת היא שהתמונות ישקרו. לכן, לא תוכל להיות דוגמנית שעל כל תמונה שלה יצטרכו לעבוד במשך שעות בשביל לקבל מישהי אחרת, מה גם שמחוץ לדף היא בכלל לא דוגמנית. לדוגמנים איכותיים- העבודה מעטה. יש אנשים שבאמת יוצאים טוב בתמונות. אבל תמיד אנשים ינסו לשפר, אין מנוס מזה בחברה שלנו. (לטוב ולרע)

ראיתי את זה. אין זה משו

מפחיד. עד כמה הכל שקרים. ממש מפחיד. שיש כולכך הרבה בנות יפות ולוקחים קופות ומשנים אותן

Philip Kay

New member
בדרך...

לא לוקחים קופות לוקחים סלבס ואז עובדים עליהם... יותר קל ככה... :) כמו מאיה בוסקילה, לירון דואני, יעל בר זוהר... ככה זה :\

Philip Kay

New member
אני מצטער מאוד

אבל רואים שזה כבר ללא היא בתמונה צריך לשלם למומחי פוטושופ במקרא שלה ולא צלם טוב... ותמונה שמפוצצתפ וטושופ רואים אפילו בן-אדם שלא בקיא בתחום. רק עם התמונה הקטנה הזאת רואים שהתמונה היותר יפה דיגיטלית... כ"כ דיגיטלי שכבר אין דימיון בין הדמויות! יש גבול בין כמה מוכנים להתפשר בפוטושופ. בגלל זה לא כל אחד דוגמן... או לפחות דוגמן מצליח. :\

אני חייב לציין

לא לפני הרבה זמן הייתי באחת מסוכנויות הדוגמנות לא משנה איזה סוכנות. מנהל הסוכנות הראה לי תמונה של דוגמנית. תמונה שמיועדת להיות מוצגת בשער של מגזין נחשב באירופה. הוא הראה לי תמונת לפני ותמונת אחרי וההבדל פשוט עובר כל דימיון. הבחורה פשוט לא אותה בחורה אין דבר שלא שינו בה. גודל עיינים, אף מצח שיער צבע עור חזה בטן פשוט הכל זה ממש מטורף. והאמת כל התמונות כיום עוברות שיפוץ כך שגם אם התמונה עוברת שיפוץ קשה לדעת עד כמה השיפוץ באמת מסיבי.

נולה24

New member
אז

בשביל מה לדוגמניות להתאמץ להיות יפות.. להתעמל.. לאכול מעט .. או לפעמים בכלל לא.. אם בסופו של דבר.. מצלמים אותן ומשנים את הכל? אפשר על ההתחלה להיות מכוערת .. או בחורה ממוצעת. ובפוטושופ יגביהו .. ירזו יוסיפו שער.. יעצבו ציצים ? בשביל מה כל העבודה? טיפשי ולא אמין. החברות צריכות להיות אמיתיות עם הקהל ולפרסם את המוצרים שלהם על ידי אנשים שקיימים ולא ע"י כאלה שלא. שקרים זה אף פעם לא טוב

Philip Kay

New member
כן יודע... אבל

נראה לי שאני יודע על מי אתה מדבר אבל היא מקרא חריג... אתה לא תצליח בשום מקום אחר כולל אירופה אם אתה לא באמת יפה. אז יופי יצא לה תמונה אני מצטער מאוד אבל להצליח בגדול צריך להיות באמת יפה או פשוט מקומבן בטירוף (שגם כאלה יש)

איזו הגזמה

התמונה שהבאת כאן היא לא אמיתית בכלל, ז"א, ככה לפחות נראה לי. אלו שתי בחורות אחרות לגמרי ולא מדובר על אותה אחת. לעומת זאת, אני לא אשקר ואומר שהיום אין את הדבר הזה, כל דוגמנית בעולם עברה המון שינויים בפוטושופ עד כדי כך שלא מזהים אותה, על כל פגם אפשר לחפר בעזרת עבודת מחשב טובה. לא מזמן היה ראיון עם אסתי גינזבורג בעיתון והיא בעצמה אמרה שהיה לה קמפיין לפוקס ובו הגדילו לה את החזה בפוטושופ. זה ממש מטורף כל העסק הזה, כל המרדף לשלמות. \:

GR8 G I R L

New member
פוטושום!!

תמיד מעבירים על כל התמונות פוטושופ ואני מאחלת שיגיע היום ויתחילו להעביר פוטושופ בצורה מקצועית ולא מוגזמת בטירוף! כל התמונות כבר נהיו פלסטיק! היום לא צריך להיות יפה/פצצה בשביל לדגמן (עיינו ערך סלבס) הפוטושופ עושה את הכל! (בעעעעע.... פוטושופ סאקס!)

למעלה