שקט

מולוקו

New member
שקט

לשקט היה מבע של עש , דממה של מילים אילמות בתוך רגע של געגוע כואב שקט של לא לפני ולא אחרי , פשוט שקט . הזכרונות נושרים בין הזמנים , אף הגעגוע תלוי בזעזוע של שלכת עץ הזכרון לפני הגשם הראשון. לשקט היה מבט חיוור וקר , כמו לברנש על גבול הדימדומים בדומה לפרפר מסתתר בארון , בין הזכרונות התלויים על קולבים עמוק בתוך ארון הסתרים.

שתיקה

ואם ראיתי סדקים שבריריים כעורקים בתוך חומת השתיקה, זה היה לשבריר דקה. רסיסי אור נסוגים מבין החרכים,,,ונמוגים, , קרעי מילים נאלמים, , , , בקול ענות,,,דוממים.

מולוקו

New member
כיצד

היתהווה דבר מהיפוכו בניגוד לטבע ניגודו , ובניגוד לעצמו ?

במלא עוצמה

בניגוד לעצמו הכי במלא עוצמתו אמת מעוקמת היא שתיקה רועמת. אם היא שותקת.. הכיצד בכאב נואקת.. כי דבר בלתי נמנע הוא אינו בלתי נמנע!

odo13z

New member
אנקת כאב....../images/Emo66.gif

מהי שתיקה... מילים ניבלעות בדיממת הלב בקצב האילם של פעימות הדם. עיניים מדברות ללא מילים דבר אהבתן. אנקת כאב לוחשת את עצמה. אנקת עונג פולחת הדממה.

מולוקו

New member
אנקת גבהים

מזכיר לי את אמילי ברונטה ואנקת גבהים , את אהבתם של קאתי והיתקליף את האפשר ואת הבלתי ניתן , אנקת גבהים ואנקת כאב מילים אילמות ואהבה אין קץ.

אנקת כאב

אנקת כאב בקצב פעימת לב ערגה תמידית כמיהה שלא נשברת השתוקקות כואבת מדבקת בלתי מושגת

מולוקו

New member
כבידה ועיקום

המחשבה המאושרת של עיקרון השקילות , מביא אותי לחשוב על כבידה ועיקום , על זה אמר אינשטיין את תורת היחסות הרי אין דבר שאינו ביחס למשהו גם אם הוא לא מי יודע מישהו.

היפוכים ..

ונזכרתי במשהו שאריסטוטלס אמר: "מה שהוגן הוא גם צודק וגם טוב יותר ממה שצודק במובן אחד, אין הוא טוב יותר מן הצודק באופן כללי, אבלהוא טוב מן הטעות.

odo13z

New member
הוגן......מה זה ?

מהו הוגן ? זו השתקפות מחדל או מעשה בעיני המתבונן ומה שיהיה נאמר בעיני שיא המעשה ההוגן יהיה אולי בעיני איזו חברה שיא התועבה..... כי אם הכל פה יחסי ואין אף נקודה מוחלטת וסופית אחת הוגן או לא הוגן הם היינו הך..... צודק או לא ....הם רק אופנה או פוזה.... כי הארץ סובב סביב שמש הנעה בתוך שביל חלב הנע ללא הרף..... שמשנה את מיקומו בכל שניה במהירות אלפי....אלפי מילין. אין שום דבר הוגן. אין שום דבר צודק. אופנה ופוזה. שקר של הלב. תעתועי דימיון.

השקט הזה../images/Emo79.gif

השקט הזה המחלחל המשתולל השקט הזה המלא בצלילים ורעשים השקט הזה שמרעיד ומפריע מבפנים השקט הזה המשתק המנתק השקט הזה שלפעמים הוא דוקא עושה לי טוב השקט הזה ממלא אותי והפעם לא עושה לי טוב. הולכת פשוט לשבור אותו את השקט הזה
געגעתי לך.

יערית 1

New member
בדממה

בליל כוכבים ביקשתי להושיט ידי אל בבואתך, לשלוח אותות חיבתי לאחוז ביומי השוקע. בעיניים מאירות, בעוד השחר בוקע ניצתה שלהבת אהבתי וחמדתי אותך בדממה.

למעלה