שקט מבשר רעות.

noa222

New member
שקט מבשר רעות.

ישבתי בחדר והרגשתי לבד חבקתי את הכרית השמיכה בצד מסביב יש הרבה רעש והמולה אבל בתוכי יש רק שקט נורא שקט מהסוג שמבשר רעות שמשהו נורא עומד לקרות ואני פשוט מחכה ותוהה מה יקרה שעוד לא קרה? נראה שכל הרע האפשרי כבר אירע אך כולנו מופתעים לשמע עוד מאורע. עוד זעזוע זמני שחולף מהר מה לעשות זהו כוח ההרגל דרכו של האדם לשכוח הכל ותורו של אחר מגיע לסבול. תמיד לפני שיש פיגוע בירושלים אני מרגישה את זה באותו יום לפני כן, אני מסתובבת עם תחושה רעה שהנה זה עומד לקרות ואכן זה שוב קרה. גם היום. נקווה לטוב.

ובאמת..

עד שאתה חושב שהגרוע מכל כבר מאחורייך , חושב שזהו יהיה יותר .. הכל הולך ומתמוגג , מתמוסס, נגוז... ואז זה שוב פעם קורה, ואז שוב פעמים נעלם מהזיכרון.. וחוזר חלילה .. חבל,פשוט חבל .

ה מוזה

New member
השקט שלפני הסערה

התחושות הפנימיות לא מטעות ביקום יש קורי אנרגיות שקופים אלו שרגישים יכולים לחוש חלקיקים של מתח באוויר ואלו שרגישים לא שוכחים את הדם שנשפך השקט של לפני והשקט של אחרי בין לבין .. אנחנו מנסים לחיות חיים נטולי פחדים על כן מדחיקים נועלים בתיבה את האש האיומה תולים תקוות בעתיד לא מביטים לאחור כי שם מאחור יש נתיב של דמים ודמעות מתי כבר השקט ישרור לתמיד .. נקווה לטוב .ונאמין

למעלה