שקדי!

magy

New member
מה קרה???????

רונית שחר, לאה שבת............ היה משהו מסעיר בערוץ??????????

magy

New member
תודה....

על המידע.... לא ידעתי שהפסיקו שם את השביתה.............

ברגע זה שלומית אהרון בקול הפעמונים

מלווה בפסנתר ע"י נעמי שמר. ימי שחור\לבן בטלביזיה. עתיק. מקצף גל ועננה..

שקדי

New member
תודה אשורי ומגי גם.........

תסתכלו טוב אני נמצא בקהל............

"העיר באפור"

שקדי אתה בצנטרום? אוחחחחח איזה שירים... וכמה כולם צעירים ויפים... נופת צופים השירים הללו.....

שקדי

New member
תחפשי...........

באמצע.....בלונדיני שער גלי מצח גבוה חולצה בהירה זהו שקדי של אז......בקושי זיהיתי.....

שקדי

New member
אותו אחד..................

ולא הרבה זמן אחרי השחרור......מהקבע

זיהיתי בקהל

גם את רן אלדמע. עד לפני מספר שנים אירגנו גיל ורן אלדמע ערבי שירה בציבור מקסימים בגבעתיים. אני מתמוגגת מהשירים הנפלאים והמוסיקה המקסימה של נעמי שמר. הכל כל כך לירי, שלו ומקסים.

אשור

New member
גיל אלדמע כמו מירי אלוני

הם ממשפחות ותיקות של גיבעתיים!

אם כבר הזכרת את מירי אלוני

כאב הלב לראות אותה אתמול בטלביזיה בגלות גרמניה מחוברת לטיפוס האיום הזה שמנהל לה את החיים בצורה הכי גרועה שאפשר. היו לה קלפים טובים בידים והיא הפסידה את כל הקופה. אף אחד לא שר את "הבן יקיר לי אפרים" כמו שהיא שרה. ובכלל היתה ברוכת כשרונות עשתה את ברכט בצורה נפלאה, לצרף לזאת נוכחות בימתית מרשימה, היתה יכולה לכבוש את העולם...

magy

New member
לא ידעת , חונה

שלא משנה מה תעשי בחיים, אם יש לך בן זוג שהורס לך את החיים כלום לא יעזור.....????????????????? אני מחדשת לך משהו??????

את כל כך צודקת מגי

מאחורי כל גבר מצליח - יש אישה תומכת, וכנ"ל מאחורי אשה. תמיד אמרתי שבזכות הגיבוי והתמיכה של אישי היגעתי להמון תחנות חשובות בחיי. מודה לו יומיום על כך. כאב לי הלב על מירי אלורי - על אמת. בנזוגה הוא איש גס ושתלטן, אבל מה לעשות, כנראה שזה מה שמתחבר לה.... וחבל.

magy

New member
המשפט האחרון קילקל

את ההבנה שהבעת. לא תמיד זה מתחבר......לעיתים......יש גם חוסר ברירה.... אולי האיש מאיים עליה שאם תעזוב אותו.....הוא ....... או יתאבד, או יהרוג אותה?????? חשבת על זה?????????????? אנשים.....אלימים אינם בוחלים בשיטות......סחיטה.......... על מנת להשאיר את קרבנם בשליטתם........

אולי....רב הנסתר על הנגלה

בעניינים שבינו לבינה. החיים לא פיקניק, אין טוב בלי רע.. לך תדע
שבת לך מגי.

טרה10

New member
את ממציאה את הגלגל..או מה.?

מאיים שמה...? יטביע, ירצח..יאנוס..אז אולי..כדאי..ש.. ואני הייתי מסתלק מזמן..! [נבדק..אם כי אישית זה לא קרה לי.!]

magy

New member
טרה כרגיל

אל יתהלל חוגר כִּמפַתח............. תפסיק להיות חכם וצודק כל הזמן. לא בכל דבר התנסית........בחייך........ אז אל תבוא ממקום של שיפוט מבלי להתנסות........ כבר אמרו חכמים מאיתנו........."אל תדון..........וגומר".......... באמת , שלא כל דבר אתה יודע....... ואתה יודע מה.......אתה אפילו מעצבן אותי....... עם הגישה האלטיסטית שלך.......שדברים שלא קרו לך..... לא קיימים.............. די כבר........... אפילו אדם שקול והגיוני כמוך אמור לדעת........ שיש דברים שלא ידועים לו................ וכבר אמר היידגר....אתה יודע את מה שאתה יודע ויודע את מה שאתה לא יודע אבל לא יודע ......את מה שאתה לא יודע................. ושלח מיד את הקסטות של .........קלאודיוססססססססססססססססססססססס

טרה10

New member
רוצה גם את הרעל..? של ליוויה.?

זה שאני צודק..זה המלים שלך..! אני רק לא מתכוון להתנסות בקטע של גרושובסקי...מה זאת אומרת אליטיסטי..? עשית...עשית..! וזה שהיידגר לא ידע מה שהוא לא ידע..זבש"ו..הוא התעסק עם הישים..מה יש ומה אין..! יש.? [נבדק]

למעלה