שקדי!

אם אישית לא קרה-אז לא נבדק כלום

בהבדל ממדעים מדוייקים עובדות הסטוריות (עובדות?) החיים יותר מורכבים ולא חד מימדיים. ובמקום שלא היית, לא חווית, לא מכיר מי שכן חווה סוג קשר כזה. לא מכיר את הספרות המקצועית , לא מכיר את ההוויה של אנשים אמירה כגון זו שלך, מקוממת מאד. ויש הבדל בין הבחירה האישית התיאורטית שלך"אני הייתי מסתלק מזמן" ובין יכולות של אחרים/ות בסיטואציה אמיתית. גם אני מניחה (לא בטוחה, רק מניחה) שלא הייתי נקלעת לסוג קשר כזה ואם היה-הייתי בורחת ממנו בעור שיניי. אבל-אני גם מכירה היטב את אלו שלא היו מסוגלות לעשות את זה מכל מיני סיבות שבעולם. ואני לא שופטת אותן. ואתה כן.

טרה10

New member
מדברת כאילו שכל אחת שעוזבת את

הבעל הנוראי..קורה לה משהו..! ובס"ה כתבתי שהייתי עוזב מזמן..וכבר חיברתן רומן..! [נבדק] ----ובקשר להיידגר..אתמול קראתי שבריאן מגי שהוא פילוסוף..בעצמו וכתב את ´הפילוסופים הגדולים´..טוען שהפילוסופיה נתקעה אצל קאנט..כך שהיידגר איננו רלבנטי.! [חוץ מזה שהוא היה נאצי.!!!] [נבדק...וופה..ואני מוכן לנסות]

טרה10

New member
מאיפה לקחת את זה..? רק רציתי להביע

את דעתי..! אבל ברצינות..מה זאת אומרת..בעל מרביץ..? פעם אחת יותר מדי..ז"א הפעם השניה..וזהו.! ואותו דבר האשה..פעם אחת זורקת..צלחת.. והביתה להורים.! וזה לא שאני..חושב שהדבריפ פשוטים..אבל הם גם לא שפוטים.! כידוע אצל השבטים והמשפחות בתקופות הקדומות והפחות קדומות..היו הרי קובעים מי יתחתן עם מי..ומה שקבע היה ההכנסה של הבעל. השיקולים לא היו רומנטיים אלא תועלתניים..ולאשה לא תמיד היה שיקול דעת.. רוצה לאמר..אולי לא השתנה גם יום..המאומה.. ולאשה אין בכלל שיקול דעת.! [נבדק]

magy

New member
למרות כל מה שאתה כותב

אני בתחושה חזקה שאתה הולך זקוף מתחת לשולחן............. אבל ממש זקוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

טרה10

New member
מעל מתחת..

שמואליק אומני הבן זוג של מירי אמר שהתחת שלה גדל..אבל הגמרנים אוהבים את זה..וירון לונדון אמר שהשמועות היו כך וכך..לא שמעתי רק אמר שלא ידע שיש צו איסור פרסום..אז למה התכוון שמואליק.? [נבדק]

טרה10

New member
קצת ציני..אבל הקובלנה של מירי אלוני

על לאה רבין ז"ל שלא לקחה אותה להופיע איתה...דומה קצת לוויכוח: מי יביא את יצחק...? [שכן לאה לדברי מירי לקחה את אחינועם ניני בגלל שהיא קצת דומה לה..ז"א לא בלונדינית זוהרת..] וההקשר [למי שלא הבין] למערכון..עם רבקלה ויוסי בנאי כזוג שהולך למלון..והוא שואל אותה מי יביא את בעלה..והיא אומרת לו אתה אמרת שאתה תביא אותו..! [נבדק]

עיניים

New member
לכל אמן יש רגע,,,,,

אותו רגע - שאם הוא מצליח לתפוס אותו בעיתוי הנכון - הוא עולה על הגל. אם נתעלם לרגע מהטרגדיה עצמה, נבין אולי את התסכול העצום הנובע מדבריה, ואת האשמה שהטילה בלאה רבין (ולא שאינה צודקת,,,) מירי אלוני - עם כל הכבוד לקול הנפלא שלה, כבר היתה "פסה" לגמרי בתקופה ההיא, אך זכרו לה חסד נעוריה, זכרו את קול הפעמונים שהפיקה מגרונה, ואת הביצוע המושלם שלה של "שיר השלום", ולכן הוזמנה לאותה הפגנה גורלית. רצה הגורל, וה"רגע" שלה הגיע דווקא באותו אירוע. הפגנת השלום הענקית. "שיר השלום" ששרה. רבין ז"ל שהצטרף לשירה, והרצח הנתעב. היא היתה חלק מהסימבוליות של אותו ערב. מבחינתה - היה זה ה"רגע" שלה. הזדמנות חד פעמית לחשיפה ע ו ל מ י ת. ה י א - הייתה על הבמה באותו ערב. ה י א - ביצעה את "שיר השלום", שהיווה חלק נכבד מהקמפיין של לאה רבין להנצחת שמו של בעלה. ה י א - היתה מזוהה עם "שיר השלום" מאז ומתמיד. אבל אחינועם ניני ליוותה את מסע ההנצחה של לאה רבין. אחינועם ניני, ששמה כבר היה מפורסם בארה"ב בשם "נועה" התאימה ללאה רבין יותר. לא פלא שהיא חשה תיסכול עצום בשל כך, וכעסה על לאה רבין - צודק כשלעצמו,,, חבל, כי עם קצת יוזמה היתה יכולה לצאת לקמפיין משלה בכל העולם - במקביל.

תפסת מרובה...

הסימביוזה, בין אמרגן לאמן שהוא מייצג, נדונה באלפי וריאציות. סרטים , מחזות סיפורים. אינני יודע מי מזין את מי. מירי אלוני את בעלה או להיפך. מאחר והיא כשלון, בקריירה האמנותית. החשד נופל עליו. אבל מירי אלוני התפרסמה, עוד בימי להקת הנח"ל. מרפקנית, לא קטנה ואשת אינטריגות מדופלמת. כמה מהסיפורים בתסריט " הלהקה", מבוססים על מעלליה גם התובענות, הכוחנית ו´הלחץ הפיזי המתון´ שהפעילה, כנגד עורכי שידורי המוסיקה, ברדיו. מהלך שהביאה אותה להתפרץ למשרדיו של מנהל "גלי צ.ה.ל." לא בנו לה תדמית מחמיאה. קול התרועה הגדולה, שיצאה מפיה, לאחר הלילה הטראגי בכיכר. באו להסביר עובדה חשובה. רבין נרצח לכבודה. ולחידוש הקריירה שלה. ואולי פתיחת קריירה בינלאומית. מידת הצניעות, לא היתה אף פעם נחלתה. חבל שהצלילים הבוקעים מגרונה, אינם בענייני קולה הנפלא והשירים, אשר הנוסטלגיה מלווה אותם. אלא בענייני "גרון עמוק" רחמנא ליצלן. ועל כך אמרו חז"לינו "לא תפסת" קוריוז עם ריח נוסטאלגי.

טרה10

New member
וכיון שאני הרי יודע..שכל אחד איך

שהוא מנהל את ענייניו כך הם מתנהלים..ז"א תמיד אתה אשם.! לעולם אינך יכול להאשים אחרים..לפחות מגיל מסויים.!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אין ספק

שהיא לא התחברה דווקא אליו במקרה, ולא מתפלאה על זה שהיא עדיין איתו, גם אם הסיבה טמונה בתת המודע,,,, יש משהו הרסני בבני האדם כנראה, אך זה אינו קשור ב"החמצת חייה" מבחינה מקצועית, אם כי נראה שעם בן-זוג/אמרגן הולם אולי היו נראים פני הדברים - אחרת,,,

שקדי

New member
אורנה דץ למשל.............

שהיא ללא ספק הדומיננטית בין שניהם אומרת תמיד שללא בעלה משה לא היו מגיעים לאן שהגיעו ואמרגניה של מירי שהם בד´´כ גם בני זוגה מהוים בד´´כ גורם הרסני בדרכה האומנותית ובכלל וחבל........פספוס גדול

זהבוש

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

אני מסכימה לגמרי עם עיניים, ראשית אי אפשר לברוח מקולה האדיר של מירי אלוני שנית אי אפשר לברוח מהתנהגות של הגב´ רביןז"ל שידועה היתה בהתנהגות מאד מופולנטיבית בהתאם לרצונה למרות שלא תמיד צדקה, ושגרמה לא פעם צרות בגלל זה, ושלישית אי אפשר גם להתעלם מהבעל הבלתי נסבל והבלתי מחונך של מירי אלוני שידוע לשימצה בכל מקום שהוא נמצא. והכי חשוב כפי שכותבת עיניים היא באמת לא ידעה לנצל את ההזדמנות שהיתה לה לצאת לסיבוב הופעות בזכות עצמה ועל זה כמובן חבל. וכל השאר שטויות, שמבזבזים כל כך הרבה חומר עליה כשהמצב בארץ הוא כל כך קשה אין ראש לשטויות שלה ושל בעלה שכנראה סידר הכל מאחורי גבה למעט קצת פירסום שנראה שהצילחו מאד למשוך תשומת לב,
שיהיה לכולכם שבת שלום ונהדרת והכי חשוב שקטה. ממני פה בקניה לצערי.

טרה10

New member
שוב אני ממליץ לתאם עם רן אלדמע

ביקור ב´סליק´ שלו ברמת גן בשכונת ברוכוב. מספר על ימי תל אבייב הקטנה והקמת השכונה ואביו שארגן מסיבות, ועל הקמת הסליק.! לא פחות מרתק ממוזיאון הפלמ"ח..שאותו אנו מכירים..מהסרטים. אפשר לשלב את שני המקומות. מדובר בסיור של קבוצה..כמובן.! ולנושא רחר..כרגיל.!!!!!!!1 אתמול מי שלא ראה את לימור..הפסיד..וופה.! ומיום ששי הבא..במקום הטברנה..החוזרת על עצמה..לימור אצלי בסלון. ולנושא אחר..שוב.!!!!!!!!!! בענין מירי אלוני..בס"ה שרה קצת בבארים בברלין. והרי הסבא שלי בא מברלין..ולו היה לה בעל יותר נורמלי..לא היתה נופלת..מה שמביא אותי למסקנה שעולם בלי[או עם במקרה שלה] גברים זה עולם דפוק..רק מה שיהיו בני אדם.! ומירי בעצמה גדולה..רק קצת פחות קריזות וקנאות ל´שיר לשלום´ היו מאפשרות לה חיים בכבוד..ופה אצלנו היא הופיעה עם להקת הנח"ל בשנות השבעים ביום העצמאות עם דני סנדרסון כגיטרה מובילה..בבן יקיר לי ובשיר לשלום.! ושוב לענין אחר.!!!!!!!!!!!!1 אסיים בפסק הדין..! מדינת ישראל לא בסדר- כי לפי ´הסכם אוסלו´ היינו צריכים להיות מחוץ לשטחים -ברגע זה ממש.! [נבדק]

magy

New member
והכל בשחור לבן

כולל הזמרות הצעירות שפעם היו שחורות.......אמיתיות..... והשנים הפכו את שיערן לבלונד והיה שם איזה ביישן....שלפי התמונות של טרה.....דומה לשקדי.

שקדי

New member
וקצת מאחורי הקלעים של הערב.........

יהורם גאון עלה לבמה ולא הצליח להוציא קול לקחו אותו מאחורי הקלעים והזעיקו רופא מיוחד ובינתיים אריק לביא שיכור כלוט התגוסס על הבמה בצורה מחפירה בסוף יהורם התאושש קצת והצליח לשיר בקושי שיר או שנים מתוך החמישה המתוכננים השיר הוי ארצי מולדתי הושר בהופעת בכורה עולמית ומאז הגבעטרון אימץ אותו בחום ועוד ועוד.........................

magy

New member
נכון שזה קצת משונה

לראות את עצמך בטלויזיה? כזה, כאילו, לא נעים, יש בקורת על הדמות שרואים? אני זוכרת שעשה עליי כתבה ארוכה...בערוץ המקומי... כשצפיתי בה....כעסתי על זוויות הצילום...על השטויות שדיברתי. על ההשתובבות שלי מול המצלמה..... הצלם, נער, התאהב בי....לקח אותי לגן שמול ביתי..... ואמר לי להתחיל להשתולל חופשי... עליתי על נדנדנות ומגלשות....... והכל צולם....... הוא השתגע, ממני.........הייתי מבוגרת ממנו לפחות, פי שתיים..... והוא לא הבין מאיפה האנרגיה להתפרע על נדנדנות....... כשראיתי את עצמי......גם אני לא הבנתי......... בכתבה השניה, כבר הייתי יותר מיושבת בדעתי....ובהתנהגותי.... נו......רק אנשים צעירים עדיין מסוגלים להבין אותי........

למעלה