שקדי!

שקדי

New member
לפחות אני..................

יושב בקהל ולא מדבר השטויות הן רק בלב.....לא רואים ולא שומעים ותודה מיוחדת לאשורי שהפנה את תצומת ליבנו לחויה הנוסטלגית המיוחדת

הספקת להקליט את התוכנית?

מזכרת נהדרת, מה עוד שאתה נמצא הרבה פעמים בפריים. לידך רינה ז"ל. באמת תודה לאשור. שעה של נחת בזכותו.

שקדי

New member
אני לא מהמקליטים...............

אינני אוהב להעלות גירה בשכאלה אוהב להיות מופתע כשאינני מוכן לאירוע ואיזו שמחה היתה בבית כשזיהינו את החבירים.....כולל החבר שקדי תודה לאשור כבר אמרנו??????

אשור

New member
זה מהתקופה שלמטי הלחמי קראו

מתילדה הלחמי ואהרונה דיין הייתה המפיקה ,בארי לנגפורד היה הבמאי ,שהוא אביה של קרולין לנגפורד שהייתה אישתו של אסי דיין לאחר אהרונה!

שקדי

New member
ולאלה שהחמיצו.........ורוצים

נותנים את אותה תכנית בשנית

טרה10

New member
´כל הכוכבים´ הושמע בתכנית רדיו

ממועדון מינוס 206, בטבריה..עם שייקה לוי. באותה תקופה בערך נרצחה מירה ארצי מדגניה אלף..ע"י איש אחד שישב בכלא ואח"כ איך שאומרת חגית...עלה באש הגהינום..בתאונת דרכים בכביש ערד.! והאח של מירה ארצי ז"ל אקי ארצי הטייס נפל במפרץ סואץ..ואלמנתו יעל ארצי [לשעבר יבור] היתה שחיינית..ומה זה גוף היה לה..חלום.! והדוד שלה חנן היה אצלי חייל במילואים..! סיפורים יש מכאן ועד להודעה חדשה, על הקיבוצניקים האלה..רק מה שהם מוכשרים..הנה נעמי שמר..מכנרת..ורחל..שפירא משפיים, ורחל ההיא שקבורה תחת ´דקל שפל צמרת´ מדגניה אלף..אותה דגניה..שהקומה באום ג´וני כאם הקבוצות ואיך היא הוקמה הסכיתו ושמעו: שמניה שוחט-זו שבעלה ישראל הקים את ´השומר´ בקשה מהמפקח ברמן בחוות כנרת[שם היה נח"ל 902 ולשם הגעתי לקיבוץ מסדה..לאחר הטירונות ולפני קורס מכי"ם] אז מניה שוחט כבר ב-1908 ביקשה שנה לעבד את האדמות יחד עם חבריה- מרים ויוסף ברץ, ועוד כמה מאבות ההתיישבות..וגם א.ד.גורדון הצטרף וברל אח"כ שבא לא לדגניה אלא לקבוצת כנרת ב-1913,..וחגית שלנו הרי היא קרובתו..מין קוזינה כזו, לא היא האמא שלה..פחות או יותר.! בקיצור פעם היה פה שמח..! ובקרו נא בבית הקברות על שפת הכנרת אבל עם הדרכה..! אגב יש למישהו רכילות על יוסף..טרומפלדור..? [נבדק]

magy

New member
כן, הוא לא אמר

"טוב למות........... אלא........יובפטפויומאט..................
PP

magy

New member
ועוד משהו

אתה חושב שהוא הצליח לעשות ביד אחת מה שאחרים עושים בשתיים??????????

טרה10

New member
מה עושים בשתי ידיים..באלה ידיים..?

עוד לא אמרתי די..איך ששר יהורם גאון..וגם כאן קצת רכילות לא תזיק.! אז ככה - יוסף היה קצין בצבא הרוסי..ואיבד את ידו. שם. הקים את ארגון ´החלוץ´ כבסיס להסתדרות כל המפלגות בארגון אחד במקום המפלגות.! על יסוד הרעיון הזה קמה ב-1920 לאחר מותו..[והוא אמר "טוב למות בעד הארץ" מה סתם המציאו את זה..?] ושימו-לב למילה ´הסתדרות´..ז"א מהי המילה הזו.? אני מבין: הסתדרו בשורה, ולפי התור...אבל הסתדרות..? וכולם ביחד..: וופה..! [נבדק]

זהבוש

New member
שלום לכולם אני פשוט מקנא ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

בחזרתי האחרונה הוספתי לי לאוספים שלי אוסף מקסים של הפרברים מכל התקופו 8 דיסקים שאני פשוט יושבת ומתענגת עליהם יום יום בזמן האחרון סבאמת תפסתי שיטה חדשה לקנות את האוספים מחוץ לדיסקיןם הקימים זה פשוט מכניס אותי בחזרה לשיריןם ישנים וכמובן לקטע הנוסטלגיח שבי קיים כל הזמן, בין השאר קניתי אוסף של יגאל בשן כמובן של עופרה חזה שיצא מיד עם מותה וכמובן האהוב על כולם האוסף של הגבעתרון שמתנגן הרבה מאד בביתנו ומשעשו דבר מקסים הפרברים הם חלקו את הדיסקים לפי שנים שנות השישים השבעים וכן הלאה פשוט נהדר. וכך כל ביקור אני מוסיפה כל מיני אוספים חדשים שיוצאים לשוק אבל להגיד שאני לא מקנא בכם שאתם יושבים ושומעים כל מיני תוכניות בארץ בהחלט חסר לי מאד עם כל האוספים, במיוחד קטעי הקישור למינהם בדרך כלל עושים את התוכניות האלה, שבת שלום לכולכם ושקט שיהיה לכם שם ממני פה בקניה.

למעלה