שקדי,אשור,

magy

New member
שקדי,אשור,

מה קרה לאורט שלכם? התמוטט? ניסיתי להכנס.....למספר כתובות בו.......אבל........הם לא היו בבית....

שקדי

New member
רועה בשדות זרים??????../images/Emo55.gif

וכי מה יש לך לחפש באורט מגי אנחנו הרי כולנו פה.........לפקודתך........

magy

New member
הצצתי.....חיפשתי את דבורה.

חברה משכבר.....הימים..... גם מצאתי אותה......כי הכל תקין גם שם.....

שקדי

New member
אל תסמכי על דבורים...............

כמו שבאה ככה הלכה........והדבש איתה...........

עיניים

New member
נראה לי

שאת צריכה להיות מודאגת יותר מהתפוז שלנו,,,, הוא עומד לפני התמוטטות,,, נאני נמנעת מלהיכנס לכאן. פתיחת ההודעות - מסורבלת. הגלילה כמעט הפסיקה לקרטע - היא פשוט נתקעת. כניסה להודעה - אורכת דקות ארוכות, ונראה אם בכלל אצליח עכשיו לשלוח את ההודעה הזאת,,, זה אחרי השיפוצים זה? אולי באמצע? אולי בכלל לפני? ואולי זה רק אצלי??? מה פה קורה פה?
עין
מ י ו א ש ת

נראה גמלי שתפוז כבר לא חפוז ../images/Emo4.gif

יאוש לגלוש עם התפוז ! מילא אחרונה שלי להערב...תהיו בריאים - אני פורשת. וכמה מילים אחרונות של כל מיני.... נהג: "מחר בבוקר אכניס את האוטו למוסך להחליף בלמים" אשתו של נהג: "אין אף אחד מימין, אתה יכול לנסוע" מכונאי רכב: "שחרר טיפה את הג´ק …" צוללן: "יש לי מספיק אוויר לרבע שעה לפחות" מדריך סנפלינג: "מסביר לכם פעם אחרונה – את הקשר הזה עושים כך…" ביולוג: "לא, הנחש הזה לא ארסי" חבלן: "זה חייב להיות החוט האדום…" שליח פיצה: "איזה כלב חמוד יש לכם!" כימאי: "…ואם נחמם את זה עוד קצת?" מחשב: “Are You Sure? Y/N” חולה סכרת: "זה היה עם סוכרזיט, נכון?" מורה נהיגה: "או קיי, עכשיו תנסי לעשות את זה לבד" עובד אטליז: "זרוק לי את הסכין ההיא…" קברניט: "אנחנו עומדים לנחות בשדה התעופה JFK" הולך רגל: "אבל היה לי ירוק…" טירון: "עשרים ואחת, עשרים ושתיים... אפשר לזרוק, המפקד?" נהג סמיטריילר: "הגשר הזה יעמוד עוד 200 שנה…" שומר במשמרת לילה: "מי זה?" תעשו חיים-אין לי סבלנות לתפוז !

magy

New member
גם אני מיואשת

בעיקר משום שאני כל יום בודקת בפורום מנהלים אם מישהו מגיב על התלונות של כל מנהלי הפורומים שמתלוננים..........וצר לי להגיד לכם..... שאין התייחסות לתלונות......... אולי מנהלת הפורומים לא נמצאת............אולי.........מה אולי.???????? אף אחד לא עונה לנו.........וכולנו מתלונננננננים בשם הגולשים על אותן בעיות....... ובעניין אורט.......סתם.......חיפשתי משהו.....שלא מצאתי....... האמיני לי.........שאני מאד מודאגת ממה שקורה......... אל תשכחי.......זה מפריע לי בדיוק כמו שמפריע לכם........ אין לי זכויות יתר בגלישה............. אני על נרוווווים..................ומעשנת יותר בגלל מה שקורה....... אז אם אמות.......תודיעו לתפוז.......שזה תודות להם..........

עיניים

New member
אני נשבעת

שלא השתמשתי באיומים - ואתם עדים! דיברתי יפה, אם כי בקצת עצבים
אבל,,, זה עזר! אני המומה! מיד עם שליחת ההודעה וכניסתה לפורום - ה-כ-ל הסתדר פתאום,,,, השורות רצות, הגלילה מתחלקת, ההודעות נפתחות בקלילות ושליחת הודעה איננה טירדה
אולי צריך מידי פעם לדעת גם לדפוק על השולחן,,, ערב לכם, חלק ורגוע.

magy

New member
תלמדי אותי פעם , איך דופקים

על השולחן......ולא נתפסים במגירה..... אני פונה אליהם מאד בעדינות........כדי שלא יחשבו אותי למטרידה סידרתית ויעיפו אותי מפה...... כבר דיברתי איתם גם בטלפון היום..... חוץ מלשתות את הים של עזה.......אני עושה כל מה שניתן לעשות..... אבל.........לא...........עוזר.......................

שקדי

New member
ניסית לדפוק זיתים?????../images/Emo5.gif

על הראש של מנהל תפוז.........
או כמו ניקיטה חרושצ´וב בזמנו......... לדפוק עם נעל על השולחן........ או אולי לתת למנהל הצעה שלא יוכל לסרב לה בנוסח הסנדק....................

magy

New member
ושלומך שקדי? ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif

שקדי

New member
האמת......שקוע בשרעפים............

מאתמול יש לי בראש את הכתבה על האב שהתנחם עם בנותיו בגלל האכזבה מאשתו ולא מבין בכלל מה רוצים ממנו תגידי......יכול להיות דבר כזה???????? באיזה עולם אנחנו חיים?????

magy

New member
תזכיר לי איזו פרשייה זו

מכל הפרשיות?????? ובאיזה עיתון...... כי משופעי סיפורים כאלה.....אנו לאחרונה......... גילוי עריות.....שאין אפילו אצל אריות...........

ez2

New member
זה היה במוסף ´הארץ´ האחרון

אבל לא יכולתי לסיים את זה. מנוול אמיתי.

magy

New member
סיפורה של אחת הבנות

הופיע לפני שבוע......או במעריב.....או בידיעות לא זוכרת כי אני קוראת את שניהם בסופי שבוע.... ראיתי תמונות.....לא הייתי מסוגלת לקרוא שוב את התיאורים.... עשיתי את חובתי ברפרוף....... אני מהצד הנשי, לא יכולה להבין.... לא יודעת מה עובר בראשו של גבר כשהוא קורא...... כאדם, אני לא מצליחה לרדת לשורש הבעיה....והיה לנו שכן....שטיפל קצת בביתו.......כשהייתה ילדה-נערה......משפחה טובה.....לא משפחת מצוקה. אבל שמר עליה שלא תתעסק עם אחרים....העניין התפוצץ.........נודע לאשתו.....משטרה וכו´.......אבל הזוג....לא התגרש...... הכל נשאר במשפחה......קצת שכנים, מכרים.......... שבוע בג´אלמי, שבוע בטירה.....לאיבחון........ משפט סגור...... קצת יעוץ הורי.......משפחתי........אולי קצין מבחן...... אף אחד לא הוצא מן הבית....לא הבת ולא האב............. הוא ואשתו????????????? וחיו חיי אושר....... אין סיבה בעולם שזוג, יפרק את היחידה הכלכלית........בגלל שטות כזו...... למה מה קרה??????????? כלום לא קרה......... בקושי נשברה הקערה.......

שקדי

New member
לא לקרוא לפני השינה.............

הנה......במיוחד בשבילך ולתגובתך אייחל בהמשך............... הלינק משום מה לא נדבק לתפוז היום לכי למוסף הארץ מאתמול אם יש לך האיש שאהב ללטף זה נקרא......והלב נקרע

magy

New member
תודה איזי, ושקדי על הטרחה.

אני אקרא......ושוב אומר לעצמי.....שאילו קיבל טיפול בזמן.... זה לא היה קורה....... כדור מתקן אישיות..........שכל רופא פסיכיאטרי היה נותן לו כדי לסדר לעצמו את מערכות המוסר שלו.......שהן מעוותות מיסודן........

שקדי

New member
מה שהכי שיגע אותי בענין............

זה שהוא בכלל לא מבין למה היא לא מרשה לו להיות עם בנותיו......לבד משהו מאד דפוק בטבע האנושי......רק אצל גברים????? לא יודע.....................

למעלה