שקדי,אשור,

magy

New member
וזה קרה בקיבוץ

וכולם שתקו................................................. אולי לא רק אצל גברים.......אבל בעיקר......בגלל חוסר רצונם, לשלוט ביצרם. אין פה אי יכולת......אלא..........חוסר רצון....... כל אדם יכול לשלוט ביצריו........אם הוא רק רוצה......... אבל זה נורא "גברי".........(גם הוא כתב שהרגיש גבר אחרי הפעולה) ובכלל, למה לשלוט??????? אם זה גורם להנאה לצד אחד........מה חשוב הצד השני? ואם חלק באישיות לא מפותח דיו כדי להבין שאין סיפוקים מיידים בכל מחיר.. הסכר נפרץ......... כשייצרי גובר עליי, אני לא אונסת נערים ........ אבל גם חזלינ"ו תנו......שאם ייגבר עליו...ייצרו של אדם......נשוי...... ילבש בגדים אחרים, ויילך אל עיר זרה......כדי למלא את ,,,או יותר נכון, לרוקן .......את מיכליו............ למה לא מדובר על נשים???????. כי לנשים אין ייצר............. יש, להן, אבל יש להן גם משהו שקוראין אותו.........איפוק.......... לא שמעתי על הרבה אנסות......אבל שמעתי על הרבה מאד ..........אנסים.

ez2

New member
שקדי, למיטב ידיעתי הלינקים לא

עובדים משורת הכותרת.

magy

New member
אבל המילה ...הנה

שהוא כתב....לא הייתה בשורת הכותרת....... דווקא אתה כתבת ......הנה...בשורת הכותרת ......וזה עבד.....

ez2

New member
צודקת מג. טעות שלי. שקדי סימן

כראוי. וגם אני סימנתי את ´כאן´ ולא את ´הנה´. מכל מקום, לא ברור לי אם אם אפשר לסמן גם מילה בכותרת. נדמה לי שגלי10 אמרה פעם שלא אבל זה היה ביואל ז´ל. והנ´ל בכתבה - זה לא עניין לפילולות - האופי שלו דפוק וכך גם החינוך שלו וגם האינסטינקטים שלו.

עיניים

New member
ואלה היו כנראה

שתי דקות של חסד, התפוזון שיחק לי אותה נחמד,,,, הכל חזר כלעומת שבא. ובכל זאת מאחלת לכם גליצ´ה נעימה על קליפות התפוזים

magy

New member
שתי דקות של חסד

זה לא מעט בעולמנו המטורף........ חישבי מה יכול לקרות בשתי דקות...... אפשר להנצל.......ממות אפשר להכיר את האיש של חייך אפשר לזכות במשרה בכירה אפשר לאבד את כל רכושך אפשר לכתוב שיר.....(לפעמים) אפשר גם להינות...........(לפעמים) ואחרי הכל.....עוד להגיד תודה.......שזכינו בשתי דקות ........ שעליהן צריך לבנות את כל מצב הרוח העגום לעוד שנה שלמה......... בשתי דקות.....אפשר גם להגיד הרבה שטויות..........כמו שכתבתי כאן....
)))

magy

New member
קשה לי

להתאפק עד מחר כדי להניח את הלינק הזה........ אז תחשבו שזה מחר....... ויש ללחוץ על הכיתובית שיש לכם הודעה........בתוך גוף ההודעה......

אשור

New member
כנראה שהגעת אליהם בין השעות

שתיים לארבע שאז כולם בסיאסטה!

magy

New member
כנראה, אשור

בכל מקרה, נפלתי שם אחר כך, על שיר ......מה זה מעצבן..... שממש מוסיף מלח על פצעים פתוחים.......... יאללללללללה, לא חשוב........

שקדי

New member
שיר שיר הוא לא רק מילים............

שיר שיר הוא לא רק מילים שיר שיר הוא התחלה שירו שיר תקוה גדולה...........

למעלה