הנהה כי יש יש יש מפגשש ואני ואני אני באה אלייוו המפגש הראשוןש ליי
ח חביבה פלוססס New member 6/7/05 #19 ../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifליאור אמר לי שהוא מצייר בצייר, אז אמרתי לו: בוא נעשה שנינו ציור ונראה אחד לשני. הוחלט שנצייר מתנה [זה היה ביום הולדת שלי] אז זה הפיקסלארט הראשון שלי: [אגב, מי שרוצה לראות מה הוא צייר לי, שתבקש]
../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifליאור אמר לי שהוא מצייר בצייר, אז אמרתי לו: בוא נעשה שנינו ציור ונראה אחד לשני. הוחלט שנצייר מתנה [זה היה ביום הולדת שלי] אז זה הפיקסלארט הראשון שלי: [אגב, מי שרוצה לראות מה הוא צייר לי, שתבקש]
ח חביבה פלוססס New member 6/7/05 #20 ../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifאגב התגובה שלו הייתה: "פשש.. איכותי".
ג גינגימניה New member 6/7/05 #21 ../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אני רוצה לראות, אני רוצה לראות את יכולה לשים פה?
../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אני רוצה לראות, אני רוצה לראות את יכולה לשים פה?
ח חביבה פלוססס New member 6/7/05 #33 ../images/Emo176.gif../images/Emo99.gif*מחפשת בנרות* XDDDDDDDDDDDDD איזה מקסים הוא:]
ג גינגימניה New member 6/7/05 #41 ../images/Emo6.gif מקסים ../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif
א אנבלייי New member 6/7/05 #31 ../images/Emo99.gif וואו עשית לי חשק לאמבטיה! לא סתם אמבטיה, האמבטיה הזאאת!! |מזילריר| ראר, שקסע, תעשי לי ברווז אמבטיה!!
../images/Emo99.gif וואו עשית לי חשק לאמבטיה! לא סתם אמבטיה, האמבטיה הזאאת!! |מזילריר| ראר, שקסע, תעשי לי ברווז אמבטיה!!
C chompi2 New member 7/7/05 #43 אני פשוט אוהבת לצייר יצורים בצייר יצורים פשוטים ומיוחדים לא יודעת למה יש לי אהבה לאף גדול בציורים. פתחו בגדול.
אני פשוט אוהבת לצייר יצורים בצייר יצורים פשוטים ומיוחדים לא יודעת למה יש לי אהבה לאף גדול בציורים. פתחו בגדול.
ג גינגימניה New member 7/7/05 #46 כל הציורים מצוינים../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אהבתי עם הפינוקיו
C chompi2 New member 7/7/05 #47 או תודה רבה פינוקיו והאחרון הם יותר מצחיקים אבל הראשון והשני יותר אומנותיים
T the queen zohar New member 7/7/05 #51 רעשן ככל הנראה זה התחיל כארטיק תמים,אבל אח שלי אמר שזה רעשן,ואני לא מכירה כאלה ארטיקים... פיקסלארט ראשון!
רעשן ככל הנראה זה התחיל כארטיק תמים,אבל אח שלי אמר שזה רעשן,ואני לא מכירה כאלה ארטיקים... פיקסלארט ראשון!
C chompi2 New member 7/7/05 #56 זה הכל הצללת גליל אין פו שום הצללה הגיונית..ולא ממש מובן מזה.. מצטערת