שפ"ם
ה המפלוץ קריימר New member 16/9/06 #10 נפלא^^../images/Emo99.gif ציירת את התמונה בצורה מדהימה מה שכן, אני חושבת שכדאי ליצור הבדל חד יותר בין הצבע של הפנים לצבע השיער:]
נפלא^^../images/Emo99.gif ציירת את התמונה בצורה מדהימה מה שכן, אני חושבת שכדאי ליצור הבדל חד יותר בין הצבע של הפנים לצבע השיער:]
M M o o M o o New member 16/9/06 #3 יאיD: היה לי נורא משעמם בזמן האחרון, אז החלטתי לעשות לי למסן ת.ת ^0^ אני אוהבת אותו ^^
ה המפלוץ קריימר New member 16/9/06 #9 וואו, כולם מקסימים../images/Emo99.gif אני מתה על הסגנון ועל הרעיונות, ח"ח^^
S shmeksit New member 16/9/06 #11 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif הכל פשוט מקסים ^^
T TheWingedPig New member 16/9/06 #13 החדר שלי, בערך איך שהוא נראה לפני כמה שנים...ז"א, קיר אחד של החדר...
S shanchan New member 17/9/06 #16 ציור צבוע שלי :0 הייתי צריכה לעשות רישום לפי תכונות של חברה שלי. אז בשלב השני הייתי צריכה לרשום בעט/רפידוגרף/ציפורן. בחרתי רפידוגרף, אח"כ סרקתי והתחלתי להצליל [זה קשה :O] בנתיים;
ציור צבוע שלי :0 הייתי צריכה לעשות רישום לפי תכונות של חברה שלי. אז בשלב השני הייתי צריכה לרשום בעט/רפידוגרף/ציפורן. בחרתי רפידוגרף, אח"כ סרקתי והתחלתי להצליל [זה קשה :O] בנתיים;