ילדה, לכי ללמוד דקדוק XDXD
I InvisibleTouch New member 8/11/06 #40 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבלע. קֶהֶה = לא חד [זכר]. "הסכין הזה לא חותך כלום! הוא קהה!111@#". קֶהָה = ההפך מזוית חדה [נקבה]. "הזוית הזאת בת 86 מעלות, היא קהה! ". כֶהֶה = לא בהיר [זכר]. "שחור זה צבע מאוד גותי וכהה ". כֶהָה = לא בהירה [נקבה]. "הגופיה הזאת מאוד כהה.|בלונדה|" מסקנה- שכיף מאוד לריב, אבל שתיכן צודקות. [אבל גם אני שונאת שרבים איתי על דברים שאני יודעת שאני צודקת ]
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבלע. קֶהֶה = לא חד [זכר]. "הסכין הזה לא חותך כלום! הוא קהה!111@#". קֶהָה = ההפך מזוית חדה [נקבה]. "הזוית הזאת בת 86 מעלות, היא קהה! ". כֶהֶה = לא בהיר [זכר]. "שחור זה צבע מאוד גותי וכהה ". כֶהָה = לא בהירה [נקבה]. "הגופיה הזאת מאוד כהה.|בלונדה|" מסקנה- שכיף מאוד לריב, אבל שתיכן צודקות. [אבל גם אני שונאת שרבים איתי על דברים שאני יודעת שאני צודקת ]
O o0Invisible0o New member 8/11/06 #43 ../images/Emo12.gif איך שתינו צודקות? כאילו, יש קהה בנקבה, אבל זה לחלוטין לא במשמעות שדובר עליה פה.. טוב, לא משנה.:X היועצת הלשונית לא תשמח לראות מה קורה פה!! אבל היא בקושי יודעת מה start ו desktop אז אני חושבת שאנחנו בטוחות פה בנתיים..
../images/Emo12.gif איך שתינו צודקות? כאילו, יש קהה בנקבה, אבל זה לחלוטין לא במשמעות שדובר עליה פה.. טוב, לא משנה.:X היועצת הלשונית לא תשמח לראות מה קורה פה!! אבל היא בקושי יודעת מה start ו desktop אז אני חושבת שאנחנו בטוחות פה בנתיים..
I InvisibleTouch New member 9/11/06 #44 אה.XD בכלל לא שמתי לב להודעה הראשונה שעליה הדיון>< אם כך, איילת, את צודקת בהחלט [דיינה, אל תקחי ללב, איילת היא על תקן המורה ללשון פהP: והיא מעולה בזהD:]
אה.XD בכלל לא שמתי לב להודעה הראשונה שעליה הדיון>< אם כך, איילת, את צודקת בהחלט [דיינה, אל תקחי ללב, איילת היא על תקן המורה ללשון פהP: והיא מעולה בזהD:]
S shanchan New member 4/11/06 #4 יש לי פיקסל ארט ../images/Emo9.gif ואני אפילו די גאה בו (בה..) פלטות מroom4squares.
O o0Invisible0o New member 7/11/06 #38 מוצלל מדהים!!../images/Emo99.gif יש לי קצת בעיה עם זה שהפנים עגולות מדי..חוצמזה..באמת מצויין.
O o0Invisible0o New member 4/11/06 #5 המשך משפ"ם שעבר.^^ פיקסל ארט של לורן גרהם.. עדיין לא סיימתי, ממה קשה לי. תמונת מקור ליד.^^
J Jeanne D Arc New member 4/11/06 #7 ../images/Emo221.gif וואו זה נראה כל כך אמיתי אני כבר מחכה לראות איך זה יצא בסופו של דבסר
O o0Invisible0o New member 6/11/06 #32 זאת רק את.../images/Emo6.gif אני באמת, לא יודעת..לא מפגינה פה אף כשרון חוץ מכשרון העתקה.