שפ"ם!!
|קפנ|

דייינה

New member
גבותO:

ותעשי איזה נקודה קהה יותר על האף. ותצלילי את הפה קצת. [לפחות עוד גוון.] ותעשי חלק אחורי לשיער. חוץ מזה, חמוד.^^

o0Invisible0o

New member
מה הקשר? מילים שונות לגמרי!!

קהה- קהה (פ') איבד חדות, נעשה פחות חד, ניטל חודו, נעשה פחות מחודד, דרש השחזה, נשחק; התערפל, טושטש, איבד צלילותו, איבד בהירותו, נחלש, רפה, נפגם; הפך קשה הבנה, נאטם, הפך מטומטם, איבד שנינותו; התכווץ מחמיצות x (ת') מעומעם, עמום, מעורפל, מטושטש, לא ברור, חסר רגש, לקוי; תחושת חומץ בשן, בוסר; לא חד לפי בבילון.^^ כהה- כהה (ת') חשוך, קודר, אפל, אפלולי, בעלטה, לילי, שחור, עמום, מאופל, מעומעם, מעומם, מעורפל, קהה x לכהות (פ') להיעשות כהה, לרדת בבהירות, לקבל גוון כהה, להשחיר, לקדור; להתעמעם, להיחלש, להחוויר אז, אמממ...נקבה?

דייינה

New member
אז בבילון מפגר,

זה ממש לא נכון. נקודה זה נקבה, רייט? כהה זה זכר. זה כל כך זכר. קהה, זה אפילו נשמע הגיוני. נקבה. נקודה קהה. בכל מקרה, את חיפשת פירוש. מדובר פה בהתאמה מסויימת ובהטיית מילה לזכר ונקבה, אז who gives a shit לפירוש?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

קהה זה כמו זוית קהה, שהיא גדולה מ90 מעלות(..זה הכל המבחן בגאומטריה אשם, הכל!!
)

דייינה

New member
קְהָה OO"

אפשר להפסיק את הוויכוח המטופש הזה? איש באמונתו יחיה.P:

אה, ../images/Emo54.gif

מה הקשר לאיש באמונתו יחיה? את יכולה גם להאמין ש1+1=2.345... זה לא הופך את זה לנכון

דייינה

New member
לא אמרתי שמשהו ממש שמישהו אמר

נכון. אני חושבת שזה נכון, אני אחיה עם האמונה הזאת. את חושבת שלא? תחיי עם זה. זאת הכוונה.P:

Stinki Winki

New member
תשאלי את המורה שלך ללשון

או את אבשלום קור (זה היה איפשהו בפורום הזה שאמרו שהוא אשכרה יענה לך אם תשלח לו אימייל?
)

Shusho

New member
ואיש יקבל גם 0 בלשון עם ראש בקיר

כמוך
. תבדקי במילון

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

תודה לכולן על התמיכה.
משגע אותי שמתקנים אותי לטעויות.
ו"איש באמונתו יחיה" דיינה, לא תופס לגבי עובדות שקובעת האקדמיה ללשון.
אלא, על אממ..אמונות.

דייינה

New member
זה היה רק משפט. X~X

ואמרתי מה אני חושבת על זה. ואף אחד לא יקבל 0 בלשון. אני בספק אם ישאלו שאלה כזאת. ואם כן... הסיכוי שיורידו עליה 100 גבוה מאוד.XD בואו נסגור את הדיון בזה שנשאל את המורה ללשון. [אבל היא מפחידה;;]

למעלה