שפריץ !!

BrEakID

New member
שפריץ !!

שלום לכם לפני כמה שנים נעשה בבית שיפוץ שבמהלכו נעשה גם שפריץ על הקירות, בזמנו לא ידענו שניפול לבור ללא תחתית ועכשיו אנו מעונינים לבצע שיפוצים חוזרים לבית ולהיפטר מהשפריץ! שאלתי היא האם מישהו מכיר דרך טובה להורדת שפריץ ?

BrEakID

New member
האמת שלא מצאתי שום דבר על

טמבור טקס, ועוד הצעה לשיפור :היה יכול להיות נחמד עם היה בפורום טאגליינס פעיל וככה כל הנושאים ששבים ועולים יוכנסו לטגליינס

BrEakID

New member
או הבנתי אז החלטתי ללכת על הדרך

הראשונה שזה אומר הורדת השפריץ, האמת שבחלק לא קטן מהקירות השפריץ מיתקלף בעצמו כבר אבל יש חלקים שזה ממש לא מיתקלף מעצמו אבל מצאתי שיטה שאם אני נותן לזה מכות קטנות עם פטיש אז במעבר קטן עם השפכטל זה מיתקלף אחורי זה בקלות ממש. אז עם השפריץ אני כבר יתמודד ואחורי זה שאלתי היא מזה שפכטל אמריקאי, ומזה בונדרול ? בעיקרון אחורי שהשפריץ יורד אז יש מקומות שבהם רואים כבר תבטון שמיתחת ויש כאלו שרואים את הצבע שהיה לפני השפריץ, אז בקיצר נחזור למלכת הגירוד....

גם לי היתה אותה בעיה

עם בית שקניתי והיה עם שפריץ מלפני 15 שנה. כשהתיעצתי עם בעלי מקצוע חלק אמרו שניתן למלא את השפריץ עם שפכטל, וחלק טענו שהכי טוב(והכי יקר)יהיה לגרד ואז להחליק עם שפכטל אמריקאי ובונדרול וכו'. אחרי התלבטות קשה שנבעה גם מהשיקול הכספי החלטתי להביא שיפוצניק שיוריד את השפריץ. האמת שזה ירד די בקלות ובחלקים שהיה קושי השתמשו בברנר. במבט לאחור אני לא מצטער לרגע,זה היה שווה את ההוצאה, הקירות חלקים ישרים ויפים.

adigreen

New member
ניתן לצפות את הקיר באומגה לקיר גבס

אם זה לא מפריע אז סה"כ 4 ס"מ הולכים לאיבוד. אלעד

למעלה