שפץ את הדולי.

שפץ את הדולי. ../images/Emo193.gif

אתן יכולות לקרוא לזה התלהבות יתר, אני קוראת לזה דיוק.
הרשו לי לפתוח את פעיליות הפורום (והפינה הראשונה השבוע) בפינה האהובה.. שפץ את הדולי!! מה בפינה? אני נותנת דוגמא לדולי, רק שהדולי לא עשויה טוב (כלומר, ללא הצללות ולא מושקעת, רק עם.. קשקושים עליה). מה שאתן צריכות לעשות זה לשפץ את הדולי.
זאת אומרת שאתן צריכות לעשות דולי על אותו בייס עם אותם הצבעים רק בצורה הרבה יותר מושקעת ומיוחדת. אני אתן 2 דוליז, כדי שתהיה אפשרות בחירה ושתהיה אופציה מאתגרת יותר ואחת קלה יותר. יש לכן 3 ימים לסיים את הדולי, עד שהשרשור מפסיק לקפוץ. אני מקווה שזה יספיק לכן ושתוכלו לעמוד בדרישה הזאת.
את הדוליז תשרשרו לכאן, לשרשור הזה. בייסים מ- דולקט. אז שיהיה לנו בהצלחה.
(תיאור הפינה המקורי ע"י ©big smile© .) מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני פותחת את הפינה (או כל פינה שהיא) אתן יותר ממוזמנות לתת הערות כמו: הקל קשה מידי, הקשה קל מידי, היינו רוצות יותר אופציות בחירה וכו'. תהנו, שיראל.

JullieBlond

New member
סוגשל ../images/Emo6.gif

יצא דומה
? (ואני שונאת את השיער שיצא לי X-|!! )

JullieBlond

New member
סוגשל ../images/Emo6.gif

יצא דומה
? (ואני שונאת את השיער שיצא לי X-|!! )

יצא לי אחד המוזרים.

אני גרועה בשמלות. והשיער יצא חרא כזה. אבל אני מעלה כדי למלא את הפינה קצת ^^.

Miss Naama

New member
יו, היא ממש מקסימה [:

השלייקעס תוסתפ מקסימה, ועשויים נהדר [:

Miss Naama

New member
יו ../images/Emo9.gif

אני ממש אוהבת אותה, לא ציפיתי להיות מרוצה מדוליז אחרי כ"כ הרבה זמן שלא עשיתי. הנה היא, שימו לב לבטן הרכה שלה ^^.

tamaguchi girl

New member
הלכתי על הקשה..אני לא מסתדרת עם שמלות P:"

הסנפיר לא נראה סנפיר, השיער בורוד בהיר נראה לי בהיר מדי, ולא רואים בו את הכתר, אז עשיתי עוד גרסא עם שיער סגלגל (?). והשרביט ביד שלה..אל תשאלו מה זה..כי אין לי מושג מה ציירתי שם
הייתי אומרת שזה יצא דיי דומה לשמש קטנה או חמניה
אבל חוצמזה, אני מרוצה
אה, והערה בקשר לפינה, לדעתי עדיף לשמור פעם הבאה בפורמט BMP, כי בJPG האיכות מתעוותת קצת

iPooP

New member
*מקווה שהאינטרנט ישלח את זה*

סלחו לי על חוסר פעילות, האינטרנט כמעט ולא עובד בכלל במשך כמעט חודש. ובימים האחרונים זה רק מחמיר :/ אז כדי להעסיק את עצמי עשיתי דוליז XDD בכל אופן, היה ממש משעשע. הפעם הראשונה שאני מציירת זנב/בת ים P: ממש נחמד, תמשיכי כך 3> כל הכבוד על פתיחת הפינה.

למעלה