שפע

שפע

איך אתם עם שפע? איך אתם עובדים עם שפע? בשפע אני מתכוונת לא רק להיבט הכספי, אבל אפשר להתמקד כאן בהיבט של אנרגיית הכסף. כתבו איך אתם עם שפע, לפי הבנתכם את נושא השפע. אם אין לך מושג מה זה, אז רשמו איך מצבכם הכלכלי?

ספרים שעוסקים בשפע

ולי אישית גם מאד עזרו: (ועדיין עוזרים. זה לא ספרים לקריאה חד פעמית לדעתי) יצירת כסף - מפתחות לשפע - סאנאיה רומן, דואין פקר מיליונר ברגע - מרק ויקטור הנסן, רוברט ג' אלאן יצירת העושר - דיפאק צ'ופרה אבא עשיר אבא עני - רוברט ט. קיוסאקי עם שרון ל. לכטר לפרוש צעיר לפרוש עשיר - רוברט ט. קיוסאקי עם שרון ל. לכטר לחיות בקסם - ניצה תפארת נ.ב. יש לי את כולם
מתוכם לא קראתי עדיין את: לפרוש צעיר לפרוש עשיר - רוברט ט. קיוסאקי עם שרון ל. לכטר לחיות בקסם - ניצה תפארת (התחלתי לקרוא משם קצת אתמול, וזה ספר מדהים שכתוב באופן מאד פשוט ובהיר)

kung fu

New member
העבודה שלי עם שפע

אני עובדת על הנושא דרך ספרים, קונג-פו, משימות שקיבלתי בשפע, ההילרית ועוד. בכל אופן, אני אספר על משהו שעשיתי אתמול. אתמול עבדתי עם הספר מפתחות לשפע של סאנאיה. בדקתי את יכולת ההגשמה שלי מהעבר. ראיתי איך אני מגשימה מטרות, איך אני מדמיינת תמונה כבר אחרי שהשגתי את הדבר הזה, ואיך אני חושבת חיובית כשאני מגשימה דברים. למשל, אם אני יושבת במסעדה, ומזמינה סלט יווני. יש בי אמון מלא שאני אקבל סלט יווני. אני כבר רואה תמונה בראש שאני אוכלת את הסלט היווני, או שאני שבעה. (אנחנו בדרך כלל לא מודעין לזה. זה עובר מהר בתודעה שלנו). אז בספר מבקשים שנבדוק איך אנו בדרך כלל מגשימים דברים. בין אם זה הרמת יד, או קניית ספר, או גירוד באוזן וכדומה. אנחנו כבר יודעים מראש נצליח ומדמיינים את זה, או חשים את זה וכו'. אחרי שזיהיתי איך בעבר אני מגשימה מטרות, עבדתי בהווה על תהליך ההגשמה שלי וגיליתי דברים מופלאים. ניסיתי להגשים דברים בעזרת הדמיון, לתת אמון ולחשוב חיובי עליהם. לא הצלחתי להגשים אותם. אחר כך בספר מדובר על כך שככל שעוצמת הרגשות החיוביים (לגבי משהו שרוצים להגשים) חדה יותר, וגבוהה יותר, כך המשהו הזה מוגשם יותר בקלות. הגברתי את עוצמת הרגשות, וממש דמיינתי משהו שרציתי להגשים (שציפור תתעוף ותתיישב לידי) ואיך אני מתלהבת מזה, וממש השמעתי קולות של התלהבות. והיא התיישבה לידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אכן קרה!!! אחר כך התקדמתי בעוד נושאים שקשורים לשפע. יותר מאוחר באותו היום ישבתי עם חברים במסעדה, ופשוט כל פעולה שעשיתי (ישיבה, תשלום, הזמנה, מבט ועוד) עשיתי כמו שאם מישהי שהיתה בשפע - כך היא היתה עושה. זה היה מופלא! והתקדמתי בנושא עוד.....אבל זהו לבינתיים

kung fu

New member
תרגיל בשפע

א. דמיינו את עצמכם בשפע גדול יותר. ב. רשמו את האיכויות שהשפע / הכסף יביא לכם. המשך יבוא למי שיבצע את התרגילים האלו

kung fu

New member
ליתר דיוק

א. דמיינו את עצמכם בשפע גדול יותר. ב. רשמו את האיכויות שאתם מאמינים שהשפע / הכסף יביא לכם.

אורלי_ל

New member
אם שפע = כסף

אז אני רוצה יותר שפע אבל באיזשהו מקום זה גם מפחיד אותי. בנוסף אני תמיד פועלת מתוך התחושה שאין לי מספיק כסף (זה לא מונע ממני לבזבז מדי פעם אבל עם הרבה פרפרים בבטן) וקשה לי לדמיין איך זה לא להרגיש ככה.

kung fu

New member
מה מפחיד אותך ביותר כסף?

תעבדי עם זה, ואז תוכלי באמת להרוויח יותר כסף...

אורלי_ל

New member
זה קטע קצת טפשי אבל ../images/Emo9.gif

אם יהיה לי יותר כסף זה כמו אם אני אהיה יותר רזה, כלומר להתבלט... מה זאת אומרת "תעבדי עם זה"?

kung fu

New member
אוקיי, זה הפחד היחיד?

תדמייני את עצמך עם יותר כסף ותראי אם זה הפחד היחידי
לגבי הפחד, אז נסי לא לשפוט אותו. הוא לא טיפשי והוא לא חכם. זה פשוט פחד
לעבוד על זה, זה לראות מהיכן בא הפחד הזה למשל, או לדמיין את עצמך עם יותר כסף ולא יותר מתבלטת, ויש עוד המון צורות. אפשר להיפגש לעבוד על זה ביחד

kung fu

New member
דוגמאות לאיכויות

בריאות, שלווה, ביטחון, אושר, עוצמה, אהבה, קבלה, ועוד....

למעלה