אין לי שם בסדר?
New member
שפע בחיים
אם תשאלו, תגלו שרוב בני האדם בחברה שלנו סבורים שהצד הדומיננטי בחיינו הוא הצד הגשמי, ולא הצד הערכי. רוב האנשים יאמרו שהם רוצים .. כסף,חברה,מכונית,מחשב,עבודה וכו´.. בעוד אין זה כך כלל, אפילו למי שלא יודע, אפילו למי שאומר ומודה שחשוב לו חפצים ואנשים וכסף ודברים גישמיים לחלוטין. כיוון שכל הדברים האלה, הם סך הכל סמלים.. שבאים לסמל ערך שמאוד חשוב לבן אדם. למשל.. כסף?.. רווחה, חברה, .. חוסר בדידות/ביחד. בת זוג, אושר.. כל אחד מחליט לעצמו. ואז הוא רוצה את הדברים האלה, בלי שהוא יודע, בשביל שבעצם יהיה לו את הערך הזה שכל חשוב לו בחיים. ובעצם הערך, הצד הערכי, הוא מה שמוביל אותנו בחיים. ומפה אני מגיע .. לטעות הראשונה, והבסיסית, בתפישה הזאת ובדרך שאנחנו פועלים. (טעות בהתייחס למה שאנחנו אומרים שאנחנו רוצים..) אנחנו רוצים דברים, כדי שסוף סוף נוכל לעשות איתם משהו, כדי שלבסוף נחווה .. א ב ג´.. מה שבעצם חשוב לנו ... זאת החוויה ! התחושה ! ההוויה ! סמל, עשיה, חוויה אלה טבען של מתנות.. אנחנו מקבלים פראראי ליום הולדת, סוף סוף אנחנו מתחילים לנהוג! ולצאת עם אנשים ובחורות! ואז סוף סוף אנחנו חווים הרגשה של ..אושר.. נניח. ואז מה קורה אחרי כמה זמן?.. אחרי שבוע, שבועיים, פתאום מגלים שזה לא זה. הפרארי לא מביאה לך יותר את האושר.. ואתה ממשיך לחפש מתנות חדשות. יש לי חברה חדשה.. ואחרי שנה, זה לא זה.. היא כבר לא מביאה לי את האושר של פעם. (מוכר?) אני אומר..... הפוך !!! השקמה !!! קודם כל ... היו מאושרים ! אחר כך תתחילו לעשות דברים מתוך האושר שלכם, תפעלו מתוכו. ואז תגלו, שפתאום יש לכם בחיים כל מה שעושה אתכם מאושרים! והקטע היפה, שהאושר הזה לא יעלם, כי הוא לא תלוי בדברים האלה שיש לכם, ואתם גם ככה מאושרים, ולא תצטרכו את הדברים האלה, אבל בכל מקרה יהיה לכם אותם. מה אתם רוצים?.. כסף ?... כדי לעשות איתו מה?.. ולחוות מה?.. לרוב, רווחה. אז הפוך ! תתרווחו!
.. הירגעו בידיעה שהכל סגור ובטוח. שאין כל דאגה בעולמכם כי יש לכם כל מה שאתם צריכים. מתוך המקום הזה .. תפעלו בחיים שלכם. במהרה תגלו.. כמה מהר אתם לא צריכים כסף.. ואז סביר להניח שהוא יקיף אתכם מכל עבר. (מתוך הפעולות שלכם) חוויה... עשיה... סמל את חופשיים בחיים לבחור לחוות כל דבר שתרצו, ואני לא מדבר על צניחה חופשית או חוויה מסוג זה (למרות שאפשרי גם..) אלא על תפישה הרגשית הפנימית שלכם. אתם יכולים לבור בכל עת להיות מאושרים, אומללים, מסכנים, שמחים, עצובים. ולפי זה המציאות תתאים לכם את מה שאני קורה לו.. התפאורה. לפתע יקיפו אתכם הסמלים שאתם מביאים לחיים מתוך העשיה שבאה מתוך המהות שהחלטתם לעצמכם. גישה משחקת פה תפקיד מרכזי. כי ברגע שתחליטו שיש לכם כל מה שאתם צריכים, תחליטו פשוט לחשוב את המשחבה הזאת.. (ורצוי לאורך זמן), לא רק שתתחילו לראות מה שבאמת יש לכם, כיוון שעד עכשיו הייתם עסוקים במה שאין. אלא שדברים יתווספו כל הזמן, כי הגישה שלכם יוצרת. רוצים שפע? הבינו שכבר יש לכם אותו. רוצים אהבה? הבינו שכבר יש לכם אותה. "אבל..." אז אחד קשה הא? "מה זאת אומרת יש לי אהבה?...הרי אין לי! זאת עובדה !" האין זה אני שבוחר להתחבר לרגש שלי.. לחולל אהבה.. ברגע שיש לידי בת זוג? הרי היא לא באה.. והביאה איתה אהבה.. ויצרה אותה בשבילי, לא כך? אהבה כבר נמצאת בי, בתוכי! .. זה שאני מתנה אותה, ואומר לעצמי שרק כשיש לי בחורה אני יכול להתחבר אליה, זה שאני בוחר לחולל את הרגש רק כשיש איתי מישהי.. זאת כבר החלטה שלי. אתם יכולים, ואפילו רצוי, להסתובב מאוהבים על פני העולם הזה מהיום הזה ועד מותכם בלי קשר לנסיבות. ההוויה שלכם לא דורשת כלום. היא ראשונית ואינכם צריכים שום נתון שהו בעולם כדי לבחור פן הוויה. לאלה ממכם שחושבים שההוויה שלכם היא סטטית והיא מי שאתם וזה זה.. צודקים. ההוויה שלכם היא קבועה מראש והיא מה שאתם. מה שאולי אתם לא יודעים, זה שהיא מכילה את כל מה שיש, שהיא אינסופית. שהיא שלמות. ובכל רגע נתון אתם יכולים לבחור להתחבר לצד אחר בה. לסיכום.. רוצים להכניס משהו לחייכם? ראו אותו ככבר שם. אני נהנה לראות את זה, ש.. כל השפע בעולם נמצא לפני על מגש, ורק מחכה שאני אבחר בו, ובכל זמן אני בוחר במשהו אחר. והוא מופיע במציאות שלי .. כן, חשוב לומר. אני לא סתם מדבר יפה, אני עושה את הדברים האלה 
אם תשאלו, תגלו שרוב בני האדם בחברה שלנו סבורים שהצד הדומיננטי בחיינו הוא הצד הגשמי, ולא הצד הערכי. רוב האנשים יאמרו שהם רוצים .. כסף,חברה,מכונית,מחשב,עבודה וכו´.. בעוד אין זה כך כלל, אפילו למי שלא יודע, אפילו למי שאומר ומודה שחשוב לו חפצים ואנשים וכסף ודברים גישמיים לחלוטין. כיוון שכל הדברים האלה, הם סך הכל סמלים.. שבאים לסמל ערך שמאוד חשוב לבן אדם. למשל.. כסף?.. רווחה, חברה, .. חוסר בדידות/ביחד. בת זוג, אושר.. כל אחד מחליט לעצמו. ואז הוא רוצה את הדברים האלה, בלי שהוא יודע, בשביל שבעצם יהיה לו את הערך הזה שכל חשוב לו בחיים. ובעצם הערך, הצד הערכי, הוא מה שמוביל אותנו בחיים. ומפה אני מגיע .. לטעות הראשונה, והבסיסית, בתפישה הזאת ובדרך שאנחנו פועלים. (טעות בהתייחס למה שאנחנו אומרים שאנחנו רוצים..) אנחנו רוצים דברים, כדי שסוף סוף נוכל לעשות איתם משהו, כדי שלבסוף נחווה .. א ב ג´.. מה שבעצם חשוב לנו ... זאת החוויה ! התחושה ! ההוויה ! סמל, עשיה, חוויה אלה טבען של מתנות.. אנחנו מקבלים פראראי ליום הולדת, סוף סוף אנחנו מתחילים לנהוג! ולצאת עם אנשים ובחורות! ואז סוף סוף אנחנו חווים הרגשה של ..אושר.. נניח. ואז מה קורה אחרי כמה זמן?.. אחרי שבוע, שבועיים, פתאום מגלים שזה לא זה. הפרארי לא מביאה לך יותר את האושר.. ואתה ממשיך לחפש מתנות חדשות. יש לי חברה חדשה.. ואחרי שנה, זה לא זה.. היא כבר לא מביאה לי את האושר של פעם. (מוכר?) אני אומר..... הפוך !!! השקמה !!! קודם כל ... היו מאושרים ! אחר כך תתחילו לעשות דברים מתוך האושר שלכם, תפעלו מתוכו. ואז תגלו, שפתאום יש לכם בחיים כל מה שעושה אתכם מאושרים! והקטע היפה, שהאושר הזה לא יעלם, כי הוא לא תלוי בדברים האלה שיש לכם, ואתם גם ככה מאושרים, ולא תצטרכו את הדברים האלה, אבל בכל מקרה יהיה לכם אותם. מה אתם רוצים?.. כסף ?... כדי לעשות איתו מה?.. ולחוות מה?.. לרוב, רווחה. אז הפוך ! תתרווחו!