שפעת

שחR

New member
כתוב נפלא - מזדהה מאד

קשה מאד לוותר על החופש היקר הזה, להיות שוב במסגרת כובלת עם אישה אחת ועוד לחשוב שזה צריך להיות לנצח ... שאחרי שהאהבה פגה, והיא פגה ! המחויבויות, השיגרה והציפיות הורסות את הכיף שעוד נותר מהביחד. כנראה שחלום הזוגיות לנצח לא ידבק בנו יותר. כמו בני נוער שמתאהבים לפרקים קצרים, חוזרים כל אחד לבית שלו ומסיימים את זה כשזה נגמר עד העונג הבא. כך כנראה במעגל החיים אהבה פתאום נראית כמו שפעת חולפת אבל הרבה יותר כיפית. קבל שאפו על הכתיבה ועל האומץ להגיד דברים שבנות שעדיין נושאות את החלום שלימדו אותנו האגדות לא כל כך אוהבות לשמוע רק אנשים עם בטחון עצמי גבוה מסוגלים להגיד את האמת העירומה כמו שהיא בלי לייפות אותה/לשקר/לעגל פינות ועדיין להינות מכל מה שהחיים מציעים ביחד או לחוד. שחR

טוב בטח לא דיברת עליי....

כי אני מלאה בחלומות. גם על אהבה וזוגיות, בסופו של דבר. פשוט לא מהסוג הקונבנציונלי. כשהתחתנתי, נסחפתי בטעות אחרי דעת קהל... ואין לי מה להלקות את עצמי על שלא ידעתי יותר טוב... מקווה שעכשיו אני אלמד מה כן טוב בשבילי (אין על להתחיל מנקודת האפס
)

Taz39

New member
זו באמת שפעת

חושב שניתן לקיים אהבה זוגיות וגם לשמור על החופש ( שהוא כל כך חשוב לאנשים )... לדעתי יש פה בריחה... אך אפשר להאמין לדברים שיוצאים מהלב ומאבדים מאמיתותם מיד אחר כך...לא מסתדר לי כל כך... במילים אחרות אתה תוהה ומנסה אבל לא באמת שם... טאז - חלף עם הרוח...

Taz39

New member
אפשרי

אבל...שאת אומרת לבין זוגך דברי מתיקות ובאותה נשימה או שנייה אחר כך זה מאבד מערכו...לא לעניין ואפילו הולכת שולל... טאז - GPS

אתה חושב שהמשורר התכוון לאותה שנייה?../images/Emo13.gif

אם זה קורה חודש או שנתיים אח"כ? זה עדיין היה ונגמר ועדיין מותיר תחושה מקוממת של חוסר שליטה. לא?

../images/Emo45.gif חופש כפול

החופש לבחור בזוגיות.. החופש בתוך הזוגיות נראה לי שלתובנות האלה מגיעים רק בפרק ב'...

kleo patra

New member
../images/Emo127.gif בהחלט

מסכימה ב 100% עם הפתיח שלך. כך אני מרגישה בזוגיות הנוכחית שלי

אולי זה התחיל בשפעת - אבל נגמר בנכות

הכתיבה יפה - התוכן
אתה לא אדם חופשי. ההפך הוא הנכון. מרחמת עליך

calya

New member
"מכרסמות" ולא "מחרסמות"

הכתיבה יפה אבל עצוב לי בשבילך שככה אתה חושב ומרגיש. נשארתי תמימה... מאמינה באהבה, זוגיות, משפחה, נישואין.

felka

New member
אני לא בטוח שהכתיבה מראה על פחד מאהבה

או חסמים רגשים. לדעתי זה בא מהחלטה מוסכלת שמקורה ניסיון חיים. מה שחשוב לזכור שלחיים יש תוכניות שלה בשבילינו.

אולי אתה תסביר

החלטה מושכלת לא להרגיש? לא להתמסר? להיות מוכן לברוח כל רגע כי "מאיימים" על החופש שלך? ואיפה החופש פה בדיוק? בן אדם בנה מסביבו חומות ומאד נזהר לא לצאת החוצה. שומר על עצמו טוב יותר מאשר אישתו שמרה עליו
. נשמע לא קל בכלל. לא, אני לא מכירה בן אדם. מגיבה רק לפוסט. ומילים "חידלון" ו"רקוב" לא מתחברים אצלי למילת "אושר". לגמרי.

felka

New member
החלטה מושכלת לא להתמסר לרגש...

ואני ציפיתי שהבחור יגיב
הוא לא בורח, אבל גם לא מתמסר לרגש לגמרי. מציב גבול. אני לא נותן למילים דראמה לחגוג
גם אני חושב אהבה לא מגבילה אותך. אינטרפריטציה של אהבה יכולה להגביל, כי נראה לנו שבין אהבה למסגרת יש קשר ישיר או לפחות יש כאלו שהיו רוצים אותו. בן אדם לא בנה חומות. הוא קיבל החלטה. מה יותר פשוט מזה? הוא לא שומר על עצמו. הוא פשוט לא נכנס לזה מתוך החלטה. למה החליט זה כבר משהו אחר. אני לא רואה שום דבר בעיתי בזה.

cheshire9

New member
נו באמת

קראת מה שהוא כתב ? "רקוב ובודד" ? הבחור זקוק לתמיכה, עידוד או טיפול מקצועי. אבל זה לא נשמע כמו "החלטה מושכלת" - סתם אומללות מבחירה.

kleo patra

New member
דווקא מסכימה עם felka

זו החלטה מושכלת שהתקבלה- היא לא מאולצת, היא לא נכפתה.

cheshire9

New member
נודניקית

את באמת מחפשת אותי (ואת החתולה) היום........ חכי חכי שניפגש. יהיה לך תחת בצבע אדום - כמו שאוהבים אצלכם בבית

למעלה