שפעת

t o t a l

New member
שפעת

כאשר אוהב אותך - זכרי שאני על זמן שאול. כשאתמסר לך- דעי לך שאני בעיקר מנסה להבין איך זה באמת מרגיש. כשאביט בעינייך עמוק ואלחש באוזנייך דברי מתיקות – האמיני בי. דברי יוצאים מהלב, אך מאבדים הם מאמיתותם מיד לאחר מכן. כשאזריע אותך בקול שאגה, אצנח מתנשף על גופך המיוזע ואתרפק על ידייך החובקות- דעי שלעיתים אני מעדיף לעשות ביד. אהבה גדולה, סוחפת עמוקה וסוערת ככל שתהיה, חולפת לי כמו כל שפעת קשה מייד כאשר המחוייבות וההתמסרות מחרסמות לי בחופש כבר הייתי פעם איש של אישה. איני יכול בכך שוב. איני רוצה להיות שוב "נשוי". אני אבק אדם. ספוג בריח קטורת וחידלון. רקוב ובודד. אני אדם חופשי. *** עמוק בתוך העשור הרביעי לחיי ועל כל השאלות עוד עונה באולי טוב לך? - אולי, רע לך? אולי. מבסוט? אולי, עייף? אולי, רעב? אולי דיי! אנשים בגיל שלי עושים הון אני עושה ביד ממשיך לרטון ח`ברה בגילי מנהלים את העולם אני יושב מגרבץ שונא את כולם [הדג נחש] ***

אהבתי מאוד

מתמסר לעוצמה של החוויה וזהו כי יש עוד עוצמות של עוד חוויות. אם כי משתמע שחופש זה האנוכיות המושלמת

סמדר72

New member
סורי...אבל אני לא

אמנם נשמע אמיתי אבל...בלי עתיד...בלי תקווה...בלי חלום...

שפי אחת

New member
איך - את את את ! ! !

תמיד יודעת לתת את הפאנץ' ליין במקום! א ל ו פ ה ! שרשירית שכמותך.

cheshire9

New member
מוזר ........

סוג של טלפתיה ? בדיוק חשבתי על הנושא שנייה לפני שקראתי. שמתי לב לאחרונה כמה נושא החופש חשוב פה לכולם - חוזר שוב ושוב בפוסטים. כמו שנכתב פה : "רק אני, הקפה והסיגריה". אבל מצד שני - כמעט כל יושבי הפורום (ובעיקר יושבותיו) רואים את הגירושין כסוג של תאונה זמנית ואת הזוגיות-כמה-שיותר-מהר ואפילו הזוגיות הממוסדת כולל מגורים משותפים ואפילו חופה וקידושין רחמנא ליצלן - כמשאת נפש...... אין פה איזו סוג של סתירה ?

ממציאים עולם חדש

אם בעולם הישן היה או מסגרת של אבא-אמא-משפחה או חופשי (ובודד) אז זה כבר לא ככה עכשיו. יש את אפשרות הגם וגם (שהפסימים קוראים לה לא זה ולא זה : ) לשלב בין חופש וזוגיות. עוד מוקדם בשבילי לקבוע הנחות יסוד אבל אני למשל לא הייתי רוצה להתחתן אי פעם שוב ויש מצב שבניגוד לתיכנונים הקודמים שלי, לא אביא עוד ילדים. ההרגשה היתה שהלידה כבלה אותי אליו. הנישואין הפכו אותי למישהי שלא רציתי להיות. בכבלים. זוגיות אידיאלית בעיניי עשוייה להיות- אני ועוד בנזוג מגדלים ביחד את ששלי ושלו באהבה ושיתוף. (אבל עוד כ"כ מוקדם לקבוע מה אידיאלי. אני כרגע יותר בשלב של לדעת מה לא רוצה יותר מאשר מה כן רוצה : )

סמדר72

New member
מזדהה כמעט לגמרי

רק שלי קשה לראות את עצמי גרה עם מישהו שוב,אני די נהנית מהלבד ונראה לי שאעדיף בן זוג שירצה גם כן את הפינה שלו...וכמובן את הימים הקסומים של הביחד.פוחדת מהמחנק בגרון /tapuzforum/images/emo8.gif

לא לא

גם אני עוד לא עובדת לגור עם אף אחד (המחשבה עשתה אותי קלסטרופובית לרגע...) אבל בעתיד כן הייתי רוצה לרצות את זה לפחות. להגיע למקום הזה של להרגיש ביטחון כזה עם מישהו... על אהבה אני לא אוותר בחיים! (למעשה בשביל אופטימיות ואהבה אני עושה את כל הצעדים האלה...)

סמדר72

New member
חחחחח

להרגיש ביטחון...קונה! להרגיש אהבה....מקווה..נשארה בי קצת אופטימיות. נראה לי מורכב מדי לגור ביחד... ילדים שלי...ילדים שלו... חבילה מסובכת למדי,צריך יותר מדי התאמות בכל אופן בהצלחה לך יקירתי

מה, גם בעתיד עתיד?

אני מדברת על פנטזייה של העתיד- בתרחשים שלך את לא מקווה לגור עם מישהו באהבה? אני אומרת שגם אם הייתי עכשיו בבית אבות הייתי מחפשת אהבה (ועזבי אותך שעל עכשיו אין מה לדבר...)

תנסי להכנס פעם לפורום משפחות מורכבות

זה כמו בבדיחה - "מותק, תגיע מהר הביתה, הילדים שלך מרביצים לילדים שלי, תיכף יגיעו לילדים שלנו!" כמו שסמדר כתבה - חבילה מסובכת מדי. צריך לא מעט אומץ - ולא פחות חשוב רצון הדדי - כדי להכנס לסיפור כזה. (בבית אבות דוקא נשמע לי פחות מסובך
)

סתירה? כן ולא

דוקא בעיקר יושבי הפורום (ולא יושבותיו) מתגאים בחופש - ובפוסט הבא בוכים על בדידות. "רק אני, הקפה והסיגריה" נשמע מאד נחמד - כדרך להעביר את הבוקר. אבל כדרך להעביר את החיים? נשמע פאטטי משהו...

kleo patra

New member
זה אתה

והכי יפה שאתה מקבל את עצמך כמו שאתה. שפעת? יש שפעת קצרה כזו רגעית, יש שפעת ממושכת, כמו שאמרתי לך אתמול- פרווה? לא לא פרווה, טוב לי ואני מאושר. הכי טוב,יש בודדים מאושרים,

הילה301

New member
הזדהיתי מאד.

אם כי לא רוצה להיות שם. רוצה להיות במקום בו האהבה היא החופש ובתוך ההתמסרות אין שום תחושה של כבלים.

אחלה

אין שום רע בזה <חוץ מהקטע של לעשות ביד...- סקס תמיד עדיף בעיני> חופש הבחירה זה מצויין אבל רקוב ובודד זה גלמוד ולא אדם חופשי אגב, מתי הן מגלות על השפעת?

למעלה