שפם
O o0Invisible0o New member 24/11/06 #2 לא חושבת שהעליתי את זה כבר.. פיקסל של פנים, לא מבוסס על כלום. לא ממש מרוצה, יש משהו מוזר במבנה של הסנטר-לחי שם. השיער סתם- ממש סתם. ולקח לפרצוף הבא- מצח גדול יותר.^^ תגובות?
לא חושבת שהעליתי את זה כבר.. פיקסל של פנים, לא מבוסס על כלום. לא ממש מרוצה, יש משהו מוזר במבנה של הסנטר-לחי שם. השיער סתם- ממש סתם. ולקח לפרצוף הבא- מצח גדול יותר.^^ תגובות?
T TheWingedPig New member 24/11/06 #4 נייס לדעתי כדאי להוסיף עוד גוונים לשיער... ובעניין הלחי, צריך להוסיף את הלסת (סימנתי לך בשחור)
O o0Invisible0o New member 24/11/06 #6 אבלאבל..הצד הזה לא גם ככה גדול די כבר עכשיו? "לא ממש מרוצה, יש משהו מוזר במבנה של הסנטר-לחי שם" התכוונתי שזה כבר גדול מדי וחסר פרופורציה אז יש מלא מקום ריק שם.. לא יודעת.:X
אבלאבל..הצד הזה לא גם ככה גדול די כבר עכשיו? "לא ממש מרוצה, יש משהו מוזר במבנה של הסנטר-לחי שם" התכוונתי שזה כבר גדול מדי וחסר פרופורציה אז יש מלא מקום ריק שם.. לא יודעת.:X
T TheWingedPig New member 24/11/06 #7 לא, זה לא מוזר כי הלחי תופסת מקום דיי נכבד מהפנים, אז זה נראה מבחינה פרופורציונית ממש בסדר (לפחות לי זה נראה ככה לעין) ממש בסדר אם זה נראה לך ריק מדיי, תוסיפי איזו "קווצת שיער שובבה"...חחח
לא, זה לא מוזר כי הלחי תופסת מקום דיי נכבד מהפנים, אז זה נראה מבחינה פרופורציונית ממש בסדר (לפחות לי זה נראה ככה לעין) ממש בסדר אם זה נראה לך ריק מדיי, תוסיפי איזו "קווצת שיער שובבה"...חחח
T TheWingedPig New member 24/11/06 #5 אני רוצה תותים ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif
D dinora12 New member 24/11/06 #9 ../images/Emo210.gifאני לא מעודכנת אני רואה את זה מלא זמן ולא יודעת מה זה.. מה זה שפם???
T TheWingedPig New member 24/11/06 #10 אממ, אני לא זוכרת מה ראשי התיבות (שרשור פיקסל..ממ..משהו), אבל לכאן את יכולה לשרשר כל ציור שלך שהוא ללא בייס (למשל חפצים, או חיות). כל ציור פיקסל שלא קשור לבייס...
אממ, אני לא זוכרת מה ראשי התיבות (שרשור פיקסל..ממ..משהו), אבל לכאן את יכולה לשרשר כל ציור שלך שהוא ללא בייס (למשל חפצים, או חיות). כל ציור פיקסל שלא קשור לבייס...
T TheWingedPig New member 24/11/06 #12 אה, נכון ידעתי שיש משהו עם המ'....חח אגב, אם את כבר פה, קיבלת את המסר ששלחתי לך?
T tamaguchi girl New member 25/11/06 #14 ../images/Emo89.gifכן, גם עניתי ../images/Emo2.gif לא קיבלת מסר חזרה?
G Guava the EZ New member 30/11/06 #18 ../images/Emo13.gif שומדבר לא השתנה פה מאז הפעם האחרונה שביקרתי בפורום, וזה היה מה, לפני שנה? טוב לראות שהרמה נשארה ואפילו השתפרה. באמת טוב.
../images/Emo13.gif שומדבר לא השתנה פה מאז הפעם האחרונה שביקרתי בפורום, וזה היה מה, לפני שנה? טוב לראות שהרמה נשארה ואפילו השתפרה. באמת טוב.