שפיטה צודקת B-)

davyav

New member
שפיטה צודקת B-)

כאשר אנחנו שופטים אנשים אחרים התיק האישי שלנו בשמיים מיד נפתח , ונבדקת את רמת הצדיקות שלנו. כאם בן-אדם שופט את האחר אז כנראה שהוא עושה את זה מתוך ידיעת האמת המוחלטת. וכאשר מתברר ש``השופט`` בעצמו לא בדיוק סיים את התיקון המשפט שלו חוזר אליו.הוא נכנס למסגרת של דין(מסגרת סיבה ותוצאה מידיים ללא השעיה) ו``משלם`` על הדברים שקודם הוא לה היה אמור ``לשלם``. כל דבר שאנחנו זורקים ליקום חוזר אלינו ,גם השפיטות שלנו. וזה בלי שום קשר לשאילה האם אתה צודק או לא,כי אין בעולם הרבה מחלות יותר מסוכנות מהרצון להיות צודק. האנשים הרגו למען הצדק ,גנבו למען הצדק,השמיצו למען הצדק,שפטו למען הצדק,והעליבו למען הצדק. גם כאשר אנחנו צודקים,אין זה פותר אותנו מאהבה כלפי הטועים. אתמול היתה הילולה של יוסף הצדיק איש אנחנו יכולים ללמוד ממנו רבות. האחים שמכרו אותו לאבדות היו בידו ,הוא יכל לנקום והוא היה צודק, אבל הוא לא בחר להיות צודק. הוא בחר להיות צדיק.בגלל זה עד היום יודעים את שמו בתור יוסף הצדיק, והצודקים-אלה אנחנו שמתקשים להבין מה באמת חשוב בחיינו. אור ואהבה דוד B-)

אתה צודק!!!

אני גם חושב כך - שהצורך להיות צודק הוא אחת המחלות הכי מסוכנות! אתה בהחלט צודק בכך!!! אני מסכים איתך!!! אתה בהחלט צודק!!! לחלוטין!!! אופס... ;-) בן

דוד שאלה לי אליך

קודם כל דוד יקר רציתי לומר שאתה צודק בהחלט ואף לפי האמונה והדרך שלי יוסף היה אחד מהגלגולים של המאסטר הנעלה ביותר והעתיק ביותר של "מסדר ילדי חוק האחד" משמרי הדרכים של אטלנטיס אפשר לומר אשר גלגולו האחרון על המישור החומרי שלנו היה ישו... מעניין לא? דוד אני מסכים עם מילותייך הנכונות ומלאות האמת ועליי לומר שאני מעריך מאוד את חוכמתך ואותך על שמשתמע דרך מילותיך והאהבה המוקרנת בהן ואף הייתי רוצה לדעת אם אתה עושה קורסים בנושא קבלה והיסטוריה יהודית? מאחל לך המשך אהבה פנימית אשר קורנת ממך כשמש אור ואבה ממני אמיר שמחכה לתשובה

davyav

New member
אמיר היקר שלום ../images/Emo13.gif

המחמאות שלך כלפי בהחלת מוגזמות,אך אני מודה לך מקרב לב על הפירגון ואהבה
. לגבי שאילתך אז כן אני לומד קבלה במרכז ללימודי קבלה בראשות רב ברג. אני מששתף בקורסים וארועים של המרכז באופן פעיל וגם קורה ספרים בנושא. יש לי גם שאילה אליך אמיר. האם הידע הרוחני שלך הוא מספרים בלבד או שהשתתפת בקורסים ושדנאות? האם קיים איזה ארגון שמבוסס תפיסתו הרוחנית על האטלנטיס? שיהיה לך יום מצויין וכל טוב דוד

דוד היקר והחכם

דבר ראשון אני שמח על גישתך הענווה אך דע שזהו באמת ערכך בעיני ועל אמרתי אותו באמונה שלמה ובשקר לשאלתך השנייה הידע שלי מבוסס על שני דברים ידע מספרים ובעיקר מספר מסויים שהוא האמת שלי והוא כולל בו את כל שצריך לדעת והשאר העשרה חיובית ונזקקת זתומרת זה הבסיס והאמת ומקור שני הוא החיים אני ספקן בכל אך את האמת שלי ראיתי בכל דבר בתחום הקיום ואני נתקל בה כל הזמן כעת ישנו מסדר של גלגולי בני אטלנטיס שהפכו מורים ומתגלגלים שוב ושוב בכדי להגיע להארה וללמד אחרים ומסדר זה הוא כנראה הראשון שהיה מסדר "ילדי חוק האחד" לעיתים רבות מקומיים בכל העולם כינו אותם בשמות שונים כגון האגודה הלבנה הגדולה"(ולא הם לא הקו קלוס קלן :) אם יש לך עוד שאלות דוד היקר והמלומד אנה שאל ללא היסוס ליבי פתוח תמיד בשבילך ובשביל כולם אור אהבה וחיוכים ממני אמיר

davyav

New member
תודה על התשובה אמיר ../images/Emo13.gif

אתה כרגיל מאוד נחמד. אני מאוד אוהב את גישתך החיובית. כל טוב דוד

למעלה