שפויים - שיר מספר 9 - תוכיחי לי

שפויים - שיר מספר 9 - תוכיחי לי

זה אחד השירים בשפויים שלקח לי קצת זמן לאהוב אותו מאוד, וזה הכי קל בעולם כי הוא פשוט סוחף וקליט מבחינת הלחן ואפילו המילים דיי אופטימיות. לכולם הוא מזכיר את save your kisses for me של ה- Brotherhood of Man אז החגיגה רק מתגברת... ובגדול אפשר להגיד שהוא שיר קליל ולא מחייב. שורה אהובה - "תוכיחי לי שיש חיים כי אני עצוב"
כמה פעמים? - הרבה מאוד כי הוא עושה מצב רוח ממש טוב. הוא גם שיר נסיעה מצויין והוא גם שיר בוקר מעולה (ונסיעה בבוקר- בכלל טוב!) ציון - בלארג'יות - 8.. וזה כי הוא משמח אותי

ז א ת א

New member
תוכיחי לי

שיר שלקח לי זמן לחבב, אך מרגע שהתחלתי הוא תמיד במועדפים שיר שבני בן ה 6 אוהב (את כל המשפחה אני מצליחה להדביק בדיבוק שלמה ובנוסף הוא משחק כדורגל) "הנה ירוק הנה דשא מת על קבוצה של כדורגל בכל שבת אנחנו לה נותנים עידוד" אז בשביל הבן שלי אני אתן לו 9 זה מדהים הבן השני שלי בן 2 וקצת וכבר הוא מכיר הרבה מילים מהשיר. שבוע טוב לפורום המנצח....

הופהופהופהופה היי

אני מאד אוהב את השיר הזה, לא יודע למה. בכלל, אני מתחיל יותר לאהוב את האלבום. בהתחלה קצת כעסתי, כי הוא סתם בכללי, הוא לא מחדש כלום, שום דבר מיוחד שגורם לי להתפעל, שום מענה על הציפיות הרבות שהיו. אבל אני כבר יותר סלחני כלפיו, הוא עדיין אלבום סתם, אבל הוא כיף כזה, פרווה. צימאון2, אבל משודרג. יאללה, אז ציון אני אומר 8.5, כי יש בו קצת משפטים שאני לא אוהב, שכאילו סתם שלומו כתב אותם בשביל שישב לו טוב עם המנגינה. אבל נו, אני אצא מגניב ואתן לו 9 כי הוא שיר מספר 9. נאמבר ניין, נאמבר ניין, נאמבר ניין... והילוך חוזר, והילוך חוזר - לא, בדרך כלל לא, פשוט אני שומע את הדיסק באוטו, בדרך לעבודה וכאלה, אז אני נותן לו שירוץ. והשורה שאני הכי אוהב היא: "הנה שפתייך, הנה חשק, תני לי סימן שאני לא משוגע". משפט יפה. שיר איתנו את ההופהופה הי!

roaic

New member
נו ברור שתאהב אותו

גם אם אני אשים לשבויים מעירק כל דיסק....ואטחן להם איתו את הצורה.....הם יאהבו אותו בסופו של דבר. את דעתי על עניין ה "לאהוב שיר אחרי מספר השמעות"-------כבר הבעתי..נכון?

michael menson

New member
roaic הכוונה,רועי...? אתה מצליח להצחיק אותי

בכל פעם מחדש. למה אתה כזה ציניקני...?

למעלה