שפה אדנותית

צ'מע זוד

אני עושה ילדים רק בדרך אחת. אתה כבר אמרת שזה איווווו
מה הפתרון שלך?

אסתי69

New member
למה המשפט הזה

שלך כל כך מוכר לי? אני לא צריך שתקראי לי מאסטר או אדון או שיח'.. גם אם תקראי לי בשמי זה יעשה בכבוד הראוי.." הוא צדק. מאוד. שוב התעסקת עם ה-מאסטר???????? :)

קללות ושאר ירקות...

שלום לך נריסה ! קראתי את דברייך, ואם יורשה לי, ואני מקווה שכן. אזי, לגבי גבירה לא צריכה לכנותני בכינויי גנאי, אלא אם היא רוצה וזה עושה לה את זה, לגבי, אין זה מוסיף. אני חש בגבירה אמיתית על סמך המראה שלה, על סמך סגנונה, שפת הדיבור שלה, שפת הגוף שלה, האינטונציה בקולה, במבט שלה. כל הדברים הללו בנפרד, וכולם יחדיו, הם ההופכים בעיני אישה ל - גבירה.

1BadBoy

New member
זה לא משנה מה נכתוב כאן

המאסטר שלך מערבב בין שני העולמות, או שהוא חי רק בעולם אחד וזה עוד יותר מפחיד... כמאסטר לפני שאני דורש כבוד, למדתי לתת כבוד אפילו לשפחה הסמרטוטית ביותר (ורובכן כאלה כשהמסטר טוב אליכן). במיטה אנבל את הפה אקרא לה בשמות גנאי ש"כלבה, זונה ואפס" ישמעו לידם כמחמאות אך מחוץ לחדר המיטות, בסופר, בבית קפה, אצל ההורים תמיד אותו שם חיבה " פאפי ". זה טריק קטן שתמיד עובד. כלפי חוץ אף אחד לא מדמיין משהו אחר חוץ מזה שאנחנו זוג מאוהב, ביננו אנחנו יודעים טוב מאד כמה פאפי אוהבת לקשקש בזנב וללקק את אדונה ומה משמעות השם. לצערי, בשבילך, לא נראה לי שהמסטר שלך יאמץ גישה זו - וחבל!!!

אני לא

שפחה סמרטוטית. אני שפחה גאה לאדון שלי. אני לא אוהבת את הגישה שאומרת "רובכן כאלה" ולא משנה מה נאמר כביכול על רובנו. כל אחד ואחת מאיתנו הוא אדם ולא סמרטוט. אני יודעת היטב שמקומי לרגלי אדוני הוא מקום שאני באה אליו בגב זקוף ובהשלמה מלאה. המאסטר שלי לא היה רוצה שפחה שהיא סמרטוט. נקודה. המשפט הזה מאד הפריע לי.

1BadBoy

New member
לא הבהרתי את עצמי טוב, או שלא רצית

להבין??? אינני מדבר בהכללות ואפילו מרשה לעצמי להביע את צערי עם פגעתי במישהו. כנראה שמתגובתך - קלעתי (בלי להתכוון) בול!!! לא כתבתי שכל שפחה היא סמרטוט!!! אמרתי כי כשהמסטר טוב לשיפחתו היא הופכת עצמה (בין אם במודע ובין אם לאו) לסמרטוט... תלמדי לקרוא מה שכותבים לפני שאת קופצת ומספרת לכולנו איך שאת רואה את עצמך!!! ממך ציפיתי להרבה יותר - א כ ז ב ה ! ! !

ציפיות

יש רק על כריות. לא יודעת למה יש לך ציפיות ממני בכלל ואני מצטערת שהתאכזבת, אבל לא הבטחתי לך דבר. אתה מתפלא מדוע לקחתי את זה אלי - זה רק בגלל שאיני יכולה לדבר על איש זולתי. אני איני הופכת עצמי לסמרטוט. נקודה. כמו שאמרתי המאסטר שלי מעדיף את השפחה שלו גאה ואצילית ולא סמרטוטית (שהרי מה טעם יימצא באילוף וטיפול בסמרטוט?) וסלח לי על ההערה הבאה : כאיש המציג עצמו כמאסטר, אתה לא מראה איפוק רב. כיצד אם כך תוכל לדרוש איפוק משפחתך?

nerissa

New member
לפני הכל

אין לי מאסטר. היה מזמן. כרגע אני בקשר של SM ולא Ds. דבר שני - אני מסכימה עם סוויטי. כאחד שמביע דעה כל כך נחרצת וטוען שמישהו מערבב בין שני עולמות - אתה עצמך מגיב בקיצוניות של תסריט הוליוודי. על זה בדיוק דיברתי. אצלי יש הבדל בין "ניבולי פה" ו"שמות גנאי" לבין קריאה בכינויים לכנועה שלך. כשזה בא ממקום של ניבולי פה וקריאות גנאי זה גם מרגיש כך. בלי טיפת כבוד והערכה לאישה המפקידה חייה, לבה ונשמתה בידיך. עבורי זה מצביע על זילזול, אגואיזם פוגעני וחוסר בהדדיות בסיסית הנדרשת במערכת יחסים עדינה שכזו. כשזה מגיע למצב בו משתמשים בכינויים כאלה עבורי זה לא גנאי. זה כבוד. וכך גם ראה זאת המאסטר שלי לשעבר. כך זה גם נשמע ממנו. כך זה גם הסתנם בפנים. מקווה שהסברתי עצמי
ובקשר ל..ציפיות אלו ואחרות, ילד רע - אף אחד לא נמצא כאן כדי לרצות אותך. כולנו כאן באותו מישור וכבוד הדדי לא הזיק לאיש. יש הבדל בין לקרוא לעצמך מאסטר ולהתנהג כאחד. גם אם אתה לא מסכים עם דעה אחרת, לרדת למישור אישי זה מגעיל ולא ראוי. מאסטר זה תואר שניתן ולא נלקח.

שאלות מסוג זה הם הקשות

למענה,של "כן או לא" משום שהכל תלוי בהקשר. לעיתים מתן כינויים משתלב במצב ולפעמים הוא לא. לעיתים הדיבור ה"נמוך" מעיד על מי משמדבר כך יותר ממה שהוא מעיד על הנמען. אישה לא תוכל להיות שיפחה עבורי אם לי אליה הערכה ברמה האישית, ללא הערכה זו זה כבר לא BDSM זה לא עונה על SSC. חזרתי אתמול מסיבוב בחנות ה BDSM הגדולה בישראל, הום סנטר, היסתובבתי בין המדפים מרחף בעולם אחר ומדמה אביזרים שונים ממחלקת הפירזול מונחים/מתוחים/צוותים/נכרחים על עורה הצח. סוג של דום ספייס :) הארנק נפתח בזריזות,

nerissa

New member
אורי לוינסון הנעלם! ברוך שובך ../images/Emo13.gif

ונשבעת לך - הום סנטר ואיקאה מלאים סוטים

זאת

New member
:)

וב"אייס קנה ובנה" כבר היית? {} בניסיון שלנו להכניס בידיאסאמ למערכת הזוגית שלנו התקוממתי כשהוא אמר לי "אבל את שפחה שלי". "אני עוד לא", אמרתי לו. "ואתה עוד לא מאסטר. אנחנו מחפשים את הדרך, אנחנו עוד לא שם". זה אחרת כשזה בתוך יחסים קיימים, לא במפגשים רק לצורכי סשן. את הגבולות צריך לבנות ביותר מקומות, או משהו כזה. נכון?

mpanda

New member
תלוי במקום בזמן במוזה..

בקשר שלי עם בת זוגתי אנחנו לא מקיימות הרבה יחסי בדסמ עקב הירתעות קלה שלה בגלל משהו מסויים.. היא ראתה סרט מסויים על בדס"מ משהו משהו שזיעזע אותה והגעיל אותה.. הסרט הציג את חווית הבדסמ בצורה אממ.. איך אגדיר את זה.. משהו כמו שחור ולבן.. שככה וככה זה בדס"מ. אז היא קצת מפחדת לגעת בנושא שוב.. לא משנה.. מה שאני רוצ להגיד זה שלדעתי באמת הכל תלוי במוזה.. ובזמן האחרון אני באמת חושבת על זה על עד כמה להכניס את זה לחיים שלי ולקשר שלי איתה.. אני לא חושבת שאני יאהב שהיא תפנה אליי בשמות בדרך כלל.. אבל יהיו פעמים שזה יהיה ממש ממיס..

רוני קל

New member
זלזול מילולי ממש לא במקום

ממקום של כבוד ההשג, והתחושה, הרבה יותר מענג אותי,ואותה.

למעלה